Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Nizza

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Nizza alkaen 122€

Näe Nizza viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ma, 08 maaliskuuta Menopaluu to, 11 maaliskuuta
HEL Helsinki
NCE Nizza
menopaluu alkaen 155€
Lähtö ti, 23 maaliskuuta Menopaluu to, 01 huhtikuuta
HEL Helsinki
NCE Nizza
menopaluu alkaen 122€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Nizza matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
50%

Junamatkat kohteessa Nizza ovat 50 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Nizza
1,5€
Ateria
Keskihintainen ravintola
30%

Keskimääräinen ateria on 30 % kalliimpi kohteessa Nizza kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
12€
Nizza
15€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
40%

Taksimatka kohteessa Nizza on 40 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Nizza
3,5€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
14%

Kahvi kohteessa Nizza on 14 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,03€
Nizza
3,45€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Nizza lentoasemat
 • ( Cote D'azur (NCE)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 6 kms
K Etäisyys: 2180 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on suurkaupunki, joka tarjoilee matkailijalle niin kaunista luontoa kuin trendikkään kaupunkimiljöön. Kaupungissa pääsee nauttimaan laajasta taide ja kulttuuriannista ympäri vuoden. Alueen lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentoasema, sijaitsee Vantaan kaupungin puolella, alle 20 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Vaikka välimatka on pitkähkö, hyvien kulkuyhteyksien ansiosta kentälle pääsee keskustastakin kätevästi ja kohtuullisen nopeasti. Lentoasema kostuu kahdesta toisiinsa käytävällä yhdistetystä terminaalista, T1 ja T2. Lentojen lähtöterminaalit määrittyvät lentoyhtiön mukaan, ja myös halvat lennot Helsingistä Nizzaan lähtevät siitä terminaalista, jossa valitsemasi lentoyhtiö operoi. Pohjoismaisten lentokenttien parhaimmistoon kuuluva Helsinki-Vantaa on auki ympäri vuorokauden, vaikka sen kahvilat ja liikkeet avautuvakin vasta aamuviiden aikoihin.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokentälle on erinomaiset kulkuyhteydet kaikkialta Helsingin seudulta. Lähijunayhteys, jota liikennöidään I- ja P-junilla, kulkee Helsingin keskustan rautatieasemalta muun muassa Pasilan kautta lentokentälle. Lentoaseman melko uusi lähijunayhteys helpottaa myös muualta Suomesta tulevien matkaajien liikkumista, sillä kaukojuna on helppo vaihtaa lentokenttäjunaan esimerkiksi Tikkurilassa tai Pasilassa. Myös oman auton jättäminen parkkiin lentokentälle on mahdollista, ja kaukoparkista pääsee terminaalien luo kätevästi 15 minuutin välin liikennöivällä ilmaisbussilla. Jos jätät auton kotiin, voit suunnata lentokentälle myös taksilla tai pääkaupunkiseudun seutuliikenteen bussilla. Helsingin rautatieaseman ja lentokentän väliä kulkee myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka kulkee lentoasemalle seutuliikenteen busseja joutuisammin. Taksi on kulkuvälineistä kätevin, mutta samalla myös kallein.

Matka kohteeseen Nizza

Suomalainen kaipaa etenkin kesälomaltaan aurinkoa, rentoutumista ja ripauksen luksusta. Kaikkea tätä tarjoaa Ranskan Riviera, maan "Sininen rannikko", jossa Nizzakin sijaitsee. Helsingistä Nizzaan suorat lennot kestävät vain muutaman tunnin. Kaupungin rantaviivaa myötäilevä Promenade des Anglais -bulevardi on tunnettu kaikkialla maailmassa, ja sen varrella sijaitsevissa tasokkaissa ravintoloissa voi nauttia taidokkaita ranskalaisen keittiön herkkuja. Bulevardi on kesäisin täynnä elämää, myös iltaisin ja öisin, kun kaupungin yöelämä pääsee valloilleen.

Nizza on perinteisesti tunnettu luksuslomakohteena, ja kaupungin satamassa komeileekin toinen toistaan komeampia luksusjahteja. Nykyään halvat lennot Helsingistä Nizzaan mahdollistavat kuitenkin kaupunkiin matkustamisen erikokoisilla matkabudjeteilla. Alueella on monen tasoisia ja hintaisia hotelleja sekä myös monia perheystävällisiä, edullisia kohteita. Luksusta etsiväkin saa varmasti haluamansa.

Matka kaupungin keskustaan

Lennot Helsingistä Nizzaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä ja päätyvät Nizzan Aéroport Nice Côte d'Azur -lentokentälle, joka on Ranskan Rivieran tärkein lentokenttä. Lentoasema sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, joiden välillä liikennöi bussi. Keskustaan puolestaan pääsee linja-autolla numero 98 noin 20–30 minuutin välein. Matka taittuu noin puolessa tunnissa. Jos vuokraat mieluiten auton, lentokentältä löytyy monien suurien autonvuokrausyritysten toimistot.

Lentokentältä on mahdollista napata myös taksi kaupunkiin, aivan hotellin ovelle. Nizza sijaitsee lähellä monia muita kuuluisia matkakohteita, kuten Cannesia ja Monacoa, eikä Italiaankaan ole kuin kolmisenkymmentä kilometriä. Kaupungista voikin helposti tehdä päiväretken linja- tai vuokra-autolla esimerkiksi johonkin näistä kolmesta kohteesta.

Muita kiinnostavia reittejä