Lennot Innsbruck–Vaasa

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
30% Junamatkat kohteessa Vaasa ovat 30 % halvempia kuin kohteessa Innsbruck.
Innsbruck 2,8€
Vaasa 2€
Ateria Keskihintainen ravintola
10% Ateria kohteessa Vaasa on 10 % halvempi kuin kohteessa Innsbruck.
Innsbruck 14€
Vaasa 12€
Etäisyys: 1871 kms
Innsbruck lentoasemat
Kranebitten (INN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 3 kms
Vaasa lentoasemat
Vaasa (VAA) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms

Etsi lennot Innsbruck - Vaasa

Etsitkö lentoa välille Innsbruck – Vaasa?

Hae lentoa Innsbruck - Vaasa Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Innsbruck – Vaasa? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Vaasa voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Vaasa

Alkaako Innsbruck maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Vaasa ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Vaasa työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Innsbruck – Vaasa

Kohteen Innsbruck parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Vaasa parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Vaasa. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Innsbruck.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Innsbruck - Vaasa ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.