Lennot Trieste–Vaasa

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
40% Junamatkat ovat 40 % kalliimpia kohteessa Vaasa kuin kohteessa Trieste.
Trieste 1,4€
Vaasa 2€
Ateria Keskihintainen ravintola
20% Ateria kohteessa Vaasa on 20 % halvempi kuin kohteessa Trieste.
Trieste 15€
Vaasa 12€
Etäisyys: 2002 kms
Trieste lentoasemat
Ronchi dei Legionari (TRS) Etäisyys kaupungin keskustasta: 30 kms
Vaasa lentoasemat
Vaasa (VAA) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms

Etsi lennot Trieste - Vaasa

Etsitkö lentoa välille Trieste – Vaasa?

Hae lentoa Trieste - Vaasa Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Trieste – Vaasa? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Vaasa voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Vaasa

Alkaako Trieste maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Vaasa ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Vaasa työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Trieste – Vaasa

Kohteen Trieste parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Vaasa parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Vaasa. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Trieste.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Trieste - Vaasa ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.