Lennot Kemi - Tornio–Rovaniemi

Reittitiedot

Etäisyys: 97 kms
Kemi - Tornio lentoasemat
Kemi Tornio (KEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 4 kms
Rovaniemi lentoasemat
ROVANIEMI (RVN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms

Etsi lennot Kemi - Tornio - Rovaniemi

Etsitkö lentoa välille Kemi - Tornio – Rovaniemi?

Hae lentoa Kemi - Tornio - Rovaniemi Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Kemi - Tornio – Rovaniemi? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Rovaniemi voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Rovaniemi

Alkaako Kemi - Tornio maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Rovaniemi ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Rovaniemi työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Kemi - Tornio – Rovaniemi

Kohteen Kemi - Tornio parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Rovaniemi parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Rovaniemi. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Kemi - Tornio.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Kemi - Tornio - Rovaniemi ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.