Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Kiiruna–Rovaniemi

-
-
-
-

Reittitiedot

Etäisyys: 281 kms
Kiiruna lentoasemat
Kiruna (KRN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 7 kms
Rovaniemi lentoasemat
ROVANIEMI (RVN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms

Etsi lennot Kiiruna - Rovaniemi

Etsitkö lentoa välille Kiiruna – Rovaniemi?

Hae lentoa Kiiruna - Rovaniemi Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Kiiruna – Rovaniemi? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Rovaniemi voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Rovaniemi

Alkaako Kiiruna maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Rovaniemi ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Rovaniemi työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Kiiruna – Rovaniemi

Kohteen Kiiruna parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Rovaniemi parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Rovaniemi. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Kiiruna.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Kiiruna - Rovaniemi ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.