Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Malta–Rhodos

Viime hetken lennot kohteesta Malta kohteeseen Rhodos

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Malta Rhodos
to, 13 kesäk. MLA - RHO
145€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 1230 kms
Malta lentoasemat
Luqa (MLA) Etäisyys kaupungin keskustasta: 5 kms
Rhodos lentoasemat
Diagoras Airport (RHO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms

Etsi lennot Malta - Rhodos

Etsitkö lentoa välille Malta – Rhodos?

Hae lentoa Malta - Rhodos Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Malta – Rhodos? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Rhodos voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Rhodos

Alkaako Malta maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Rhodos ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Rhodos työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Malta – Rhodos

Kohteen Malta parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Rhodos parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Rhodos. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Malta.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Malta - Rhodos ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.