Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Rhodos–Chaniá

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteesta Rhodos kohteeseen Chaniá

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Rhodos Chaniá
to, 01 elok. RHO - CHQ
ma, 05 elok. CHQ - RHO
190€
Hinta/matkustaja
Rhodos Chaniá
ma, 29 heinäk. RHO - CHQ
90€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 392 kms
Rhodos lentoasemat
Diagoras Airport (RHO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms
Chaniá lentoasemat
Souda (CHQ) Etäisyys kaupungin keskustasta: 14 kms

Etsi lennot Rhodos - Chaniá

Etsitkö lentoa välille Rhodos – Chaniá?

Hae lentoa Rhodos - Chaniá Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Rhodos – Chaniá? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Chaniá voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Chaniá

Alkaako Rhodos maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Chaniá ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Chaniá työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Rhodos – Chaniá

Kohteen Rhodos parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Chaniá parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Chaniá. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Rhodos.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Rhodos - Chaniá ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.