Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Rhodos–Santorini

Viime hetken lennot kohteesta Rhodos kohteeseen Santorini

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Rhodos Santorini
ti, 04 kesäk. RHO - JTR
to, 06 kesäk. JTR - RHO
205€
Hinta/matkustaja
Rhodos Santorini
la, 03 elok. RHO - JTR
108€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Etäisyys: 247 kms
Rhodos lentoasemat
Diagoras Airport (RHO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms
Santorini lentoasemat
Santorini (JTR) Etäisyys kaupungin keskustasta: 2 kms

Etsi lennot Rhodos - Santorini

Etsitkö lentoa välille Rhodos – Santorini?

Hae lentoa Rhodos - Santorini Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Rhodos – Santorini? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Santorini voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Santorini

Alkaako Rhodos maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Santorini ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Santorini työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Rhodos – Santorini

Kohteen Rhodos parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Santorini parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Santorini. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Rhodos.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Rhodos - Santorini ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.