Lennot Rovaniemi–Pori

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
10% Junamatkat ovat 10 % kalliimpia kohteessa Pori kuin kohteessa Rovaniemi.
Rovaniemi 3,25€
Pori 3,5€
Ateria Keskihintainen ravintola
20% Ateria kohteessa Pori on 20 % halvempi kuin kohteessa Rovaniemi.
Rovaniemi 15,5€
Pori 12€
Etäisyys: 588 kms
Rovaniemi lentoasemat
ROVANIEMI (RVN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms
Pori lentoasemat
Pori (POR) Etäisyys kaupungin keskustasta: 3 kms

Etsi lennot Rovaniemi - Pori

Etsitkö lentoa välille Rovaniemi – Pori?

Hae lentoa Rovaniemi - Pori Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Rovaniemi – Pori? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Pori voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Pori

Alkaako Rovaniemi maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Pori ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Pori työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Rovaniemi – Pori

Kohteen Rovaniemi parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Pori parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Pori. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Rovaniemi.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Rovaniemi - Pori ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.