Lennot Rovaniemi–Ivalo

-
-
-
-

Reittitiedot

Etäisyys: 254 kms
Rovaniemi lentoasemat
ROVANIEMI (RVN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms
Ivalo lentoasemat
Ivalo (IVL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 9 kms

Etsi lennot Rovaniemi - Ivalo

Etsitkö lentoa välille Rovaniemi – Ivalo?

Hae lentoa Rovaniemi - Ivalo Travellink.fi-palvelun avulla

Etsitkö lentoa välille Rovaniemi – Ivalo? Tutustu tarjouksiin ja varaa lentolippu nyt Travellink.fi-palvelun kautta, niin matkasi kohteeseen Ivalo voi alkaa!

Varaa edullinen lento kohteeseen Ivalo

Alkaako Rovaniemi maistua puulta? Lähde lomalle perheen kesken, ota suunnaksi Ivalo ja tee viikonloppureissu ystävien luo tai valitse Ivalo työmatkan kohteeksi. Travellinkin kautta löydät varmasti edullisimmat lennot.

Parhaat lentotarjoukset välille Rovaniemi – Ivalo

Kohteen Rovaniemi parhaat lentokenttätarjoukset tai kohteen Ivalo parhaat hinnat löytyvät Travellink Finlandin lentovertailupalvelun avulla. Lentovertailupalvelu hakee laajan valikoiman lentolipputarjouksia niin halpalentoyhtiöiltä kuin perinteisiltä lentoyhtiöiltä.

Jos lähtöpäivä ei ole vielä kiveen hakattu, autamme löytämään edullisimmat lennot kohteeseen Ivalo. Jos olet nappaamassa äkkilähdön, autamme sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon kohteesta Rovaniemi.

Travellink Finland kertoo kaikki tarvittavat tiedot lennosta Rovaniemi - Ivalo ennen lähtöä, ja tiedot ovat helposti saatavilla Travellink-sovelluksessa. Voit tehdä varauksen ilmoittamalla päivämäärät, jolloin haluat matkustaa, ja lisätä hotellin tai auton.