Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Brussels Airlines-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Brussels Airlines-lentotarjoukset

Bryssel - Lyon
Bryssel - Lyon
paluulento alkaen 69€
Kinshasa - Helsinki
Kinshasa - Helsinki
paluulento alkaen 968€

Brussels Airlines

Lentoyhtiöstä Brussels Airlines

Belgian suurin ja maan kansallinen lentoyhtiö Brussels Airlines pitää tukikohtanaan Brysselissä sijaitsevaa Zaventemin lentoasemaa. Lentoyhtiön laivastoon kuuluu yli 50 lentokonetta, ja päivittäin yhtiö lentää noin 300 lentoa. Brussels Airlinesin lennot suuntautuvat paitsi Eurooppaan myös esimerkiksi Afrikkaan ja Pohjois-Amerikkaan, jossa sen kohteita ovat New York, Washington ja Toronto. Brussels Airlinesin halvat lennot kulkevat Euroopassa esimerkiksi Milanoon, Budapestiin, Madridiin ja Venetsiaan, Afrikassa muun muassa Accraan ja Johannesburgiin ja Aasiassa muun muassa Mumbaihin. Kaiken kaikkiaan lentokohteita on ympäri maailmaa 90.

Brussels Airlines on Star Alliance -lentoyhtiöallianssin jäsen, eli se on mukana yli 190 maan maailmanlaajuisessa lentoverkostossa. Lentoyhtiön tärkein yhteistyökumppani on saksalainen Lufthansa. Star Alliancen kautta Brussels Airlines tekee yhteistyötä muun muassa United Airlinesin, SAS:n, Air Canadan ja monien muiden lentoyhtiöiden kanssa.

Lähtöselvitys netissä

Online-lähtöselvitys aukeaa Brussels Airlinesin lennoille 24 tuntia ennen lennon lähtöä ja sulkeutuu 1 tunti ennen lentoaikaa. Tarvitset lähtöselvityksen tekemiseen vain tietokoneen ja internetyhteyden. Check-inin voi tehdä myös lentoyhtiön omalla matkapuhelinsovelluksella. Nettilähtöselvityksessä voit varata itsellesi mieluisan paikan koneesta, ja kun prosessi on valmis, printtaa oma maihinnousukorttisi (boarding pass) mukaan lentokentälle. Online-lähtöselvitys on mahdollista tehdä lähes kaikille lennoille, lukuun ottamatta esimerkiksi Bastian, Dubrovnikin ja Ibizan lentoja. Joillakin kentillä boarding pass on mahdollista näyttää portilla matkapuhelimesta, mutta kaikilla kentillä se ei onnistu.

Lähtöselvitys on mahdollista tehdä myös perinteiseen tyyliin lentokentän check-in-tiskillä tai lähtöselvitysautomaateilla. Vaikka olisit tehnyt check-in-prosessin netin kautta, muista jättää matkatavarat baggage drop -tiskille ennen turvatarkastukseen suuntaamista. Tiski sulkeutuu 30–60 minuuttia ennen lennon lähtöä matkustuskohteesta riippuen. Lisämatkatavarat kannattaa aina ostaa lentoyhtiön nettisivuilta etukäteen, sillä lähtöhetkellä niiden lisääminen varaukseen tulee kalliimmaksi.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Brussels Airlinesin lennoille saa tuoda aina vähintään yhden käsimatkatavaran ja toisen pienen matkatavaran, esimerkiksi käsi- tai tietokonelaukun, salkun tai kameralaukun. Näiden matkatavaroiden yhteenlaskettu paino saa olla enimmillään 12 kg. Varsinainen käsimatkatavara laitetaan matkustamon matkatavaralokeroon, ja matkatavaran maksimimitat ovat 40 x 23 x 55 cm. Business-luokan matkustajien matkan hintaan varsinaisia käsimatkatavaroita kuuluu kaksi kappaletta, joiden painoraja on yhteensä 16 kg.

6–8 kuukauden ikäisen vauvan kanssa matkustava voi varata koneesta paikan, jossa on käytössä vauvan matkakoppa. Näistä paikoista peritään kuitenkin lisämaksu, ja koppa on varattava aina lentoyhtiön Service Centren kautta. Jos olet varannut lapselle oman paikan, voit ottaa matkustamoon myös turvaistuimen, kunhan se täyttää lentoyhtiön koko- ja turvallisuusvaatimukset. Matkustamoon voi viedä myös pienen lapsen ruuat ja juomat lennon ajaksi.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat lentokohteesta sekä matkustusluokasta, joten oman lennon matkatavararajoitukset kannattaa aina tarkistaa varaustiedoista ennen pakkaamisen aloittamista. Esimerkiksi Euroopan ja Marokon lennoilla Check & Go -lipputyyppiin ei normaalisti kuulu yhtään ruumaan laitettavaa matkatavaraa, mutta matkatavaran voi ostaa lisämaksusta. Light & Relax ja Flex & Fast -lippytyypeissä matkan hintaan kuuluu maksimissaan 23 kg:n painoinen matkatavara, jonka enimmäiskoko on 158 cm (matkatavaran leveys, korkeus ja pituus yhteenlaskettuina). Bizz & Class -lipulla matkustavan matkatavaran painoraja on 32 kg. Pidemmillä lentomatkoilla kaikki lipputyypit sisältävät ainakin yhden ruumaan kirjattavan matkatavaran.

Urheiluvälineet voidaan usein laskea yhdeksi normaaliksi matkatavaraksi, ja niiden mitoista riippuen kuljetus onnistuu joko matkustamossa tai ruumassa. Alle 2-vuotiaden sylilasten osalta ruumaan voi kirjata 23 kg:n painoisen matkatavaran (poikkeuksena lipputyyppi Check & Go, johon ei sisälly yhtään matkatavaraa). Liikuntaesteinen matkustaja voi viedä mukanaan maksimissaan kaksi pyörätuolia.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Brussels Airlines
  • IATA-koodi: SN
  • Perustamisvuosi: 1923
  • Päämaja: Brysseli, Belgia
  • Nettisivu: brusselsairlines.com

Brussels Airlinesin koneissa lennät aina laadukkaasti. Tee lippuvaraus nyt kätevästi Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Brussels Airlines fly
Brussels Airlines flyreiser
Brussels Airlines flyg