Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Varaa Finnair-lentoja Travellinkin kautta

Parhaat Finnair-lentotarjoukset

Varaa ennen kuin on myöhäistä

AGP
11 maalisk. - 11 maalisk.
Helsinki Malaga
€573
Hinta/matkustaja
BKK
17 maalisk. - 20 maalisk.
Helsinki Bangkok
€809
Hinta/matkustaja
PRG
15 maalisk. - 17 maalisk.
Helsinki Praha
€375
Hinta/matkustaja
HEL
20 maalisk. - 20 maalisk.
Oulu Helsinki
€754
Hinta/matkustaja
LIS
18 maalisk. - 23 maalisk.
Helsinki Lissabon
€570
Hinta/matkustaja
HEL
21 maalisk. - 21 maalisk.
Malaga Helsinki
€644
Hinta/matkustaja

Finnair

Lentoyhtiöstä Finnair

Suomalainen Finnair on perustettu jo vuonna 1923, ja lentoyhtiö onkin yksi maailman perinteikkäimmistä. Sen lentoliikenteen tukikohta on Helsinki-Vantaan lentokenttä, ja Finnairin lennot kuljettavat matkustajia kätevästi muun muassa Euroopan kohteisiin sekä Aasiaan ja Tyynenmeren alueelle. Finnairin halvat lennot lennättävät suorin yhteyksin esimerkiksi Japanin Osakaan ja Tokioon useita kertoja viikossa. Finnairin kotimaan lennot kattavat puolestaan kohteita eri puolilla maata aina Turusta Rovaniemelle ja Ivaloon.

Suomalaislentoyhtiön tasokkaita palveluita arvostetaan maailmanlaajuisesti, ja esimerkiksi Skytraxin Wold Airline Awardseissa Finnair on palkittu Pohjoismaiden parhaana lentoyhtiönä ja TGT Travel Awardseissa Euroopan parhaana lentoyhtiönä. Sen laivasto kuuluu Euroopan parhaimmistoon, ja kaiken kaikkiaan koneita on lentoyhtiön käytössä 60. Suoria lentokohteita Finnairilla on noin 130, mutta koska lentoyhtiö kuuluu Oneworld-lentoyhtiöallianssiin, on sen asiakkaiden tavoitettavissa noin tuhat lentokohdetta eri puolilla maailmaa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi American Airlines, British Airways, Iberia ja Japan Airlines.

Lähtöselvitys netissä

Mikäli Finnairin liput ovat jo taskussa, lähtöselvityksen lentoyhtiön lennoille voi tehdä netin kautta. Netti-check-in onnistuu niin tietokoneella kuin matkapuhelimellakin, ja älypuhelimella lähtöselvityksen voi tehdä paitsi lentoyhtiön kotisivuilla myös Finnairin matkapuhelinsovelluksen kautta. Boarding passin voi tallentaa suoraan puhelimeen lentokentällä näytettäväksi. Online-lähtöselvitys on mahdollista tehdä aikaisintaan 36 tuntia ennen lennon lähtöä, ja jos lennät Yhdysvaltoihin, vasta 24 tuntia ennen lentoa. Jos lennon operoi jokin muu lentoyhtiö, lähtöselvitysehdot on tarkastettava suoraan kyseiseltä yhtiöltä. Lähtöselvitys on mahdollista tehdä myös paikan päällä lentokentällä check-in-tiskeillä tai lähtöselvitysautomaateilla.

Jos haluat liittää varaukseesi lisää matkatavaroita, onnistuu se lentoyhtiön nettisivun kautta lisämaksusta viimeistään kolme tuntia ennen lennon lähtöä. Tätä myöhemmin lisämatkatavaramaksu on maksettava lentokentällä. Nettisivujen Varaukseni-palvelun kautta matkustaja voi myös lisämaksusta valita oman istumapaikkansa koneessa. Business-luokan matkustajat saavat valita paikkansa maksutta.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Käsimatkatavararajoitukset Finnairin lennoilla riippuvat matkustusluokasta. Business-luokassa matkustavat saavat viedä koneen matkustamoon kaksi käsimatkatavaraa, joiden yhteispaino saa olla enimmillään 10 kg. Muille matkustajille sallitaan yksi matkustamoon vietävä matkatavara, jonka maksimipaino on 8 kg. Lisäksi koneeseen saa viedä yhden pienen henkilökohtaisen esineen, esimerkiksi käsilaukun. Käsimatkatavaran kokorajoitus on kaikissa matkustusluokissa 56 x 45 x 25 cm.

Jos lapselle on varattu koneeseen oma istumapaikka, koskevat häntä samat käsimatkatavararajoitukset kuin aikuisiakin matkustajia. Aikuisen sylissä matkustavan alle 2-vuotiaan lapsen matkalippuun käsimatkatavaroita ei kuulu. Vauvalle voi ottaa matkustamoon maitoa ja ruokaa, kunhan ne kuljetetaan alkuperäisissä pakkauksissa. Jos kokoontaitettavat rattaat sopivat matkustamon kokorajoitusraameihin, voi nekin tuoda mukanaan matkustamoon. Myös alle 2-vuotiaan lapsen turvaistuimen tuominen matkustamoon on mahdollista, mutta siitä on informoitava lentoyhtiötä etukäteen.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Economy Value/Basic -luokan lippuun kuuluu normaalisti yksi ruumaan kirjattava matkatavara ja Economy Pro/Flexible -luokan lippuun 1–2 matkatavaraa lentokohteesta riippuen. Business-luokassa matkustavat saavat kirjata ruumaan 2–3 matkatavaraa. Matkatavarasäädökset kannattaa siis tarkistaa omista varaustiedoista hyvissä ajoin. Edullisimpaan Economy Light -lipputyyppiin ei kuulu yhtään ruumaan laitettavaa matkatavaraa, mutta matkatavaran voi liittää varaukseen lisämaksusta. Matkatavaran enimmäispaino on kaikissa matkustusluokissa 23 kg, ja mitoiltaan ruumaan kirjattava laukku saa olla enintään 158 cm (pituus + leveys + korkeus).

Sylissä matkustavan alle 2-vuotiaan lapsen osalta ruumaan saa kirjata yhden, enimmillään 23 kg:n painoisen laukun. Monet urheiluvälineet lasketaan yhdeksi matkatavaraksi. Pyörätuolin kuljettamisesta ja kentällä tai koneessa tarvittavista erityispalveluista kannattaa olla jo lennon varausvaiheessa yhteydessä lentoyhtiöön.

Tietoa lentoyhtiöstä

Tuttu suomalainen Finnair kuljettaa laadukkailla lennoillaan unelmalomille ympäri maailmaa. Lennot saat kätevästi Travellinkin kautta jo tänään!