Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Royal Air Maroc-lentoja Travellinkin kautta

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Royal Air Maroc

Lentoyhtiöstä Royal Air Maroc

Marokon kansallisen lentoyhtiön Royal Air Marocin (RAM) lentoliikenteen tärkein solmukohta on Casablancan Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema. Lentoyhtiön reittiliikenteellä on maassa myös muita tärkeitä tukikohtia, esimerkiksi Marrakech ja Tanger, jotka kummatkin kuuluvat Marokon suosituimpiin matkailukaupunkeihin. Vaikka Royal Air Marocin lennot liikennöivät tiheästi lentoyhtiön kotimaan sisällä, on yhtiöllä lukuisia kansainvälisiäkin kohteita. Kansainväliset lennot suuntautuvat Afrikan eri maihin, Eurooppaan, Aasiaan ja myös Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan. Halusitpa lentää sitten São Pauloon, Dakariin tai New Yorkiin Royal Air Marocin halvat lennot voivat olla hyvä vaihtoehto. World Travel Awardseissa lentoyhtiö on palkittu bisnesluokkansa puolesta Afrikan johtavana lentoyhtiönä.

Marokkolaislentoyhtiöllä on kaiken kaikkiaan noin 80 lentokohdetta ympäri maailmaa. Vaikka yhtiö ei kuulu mihinkään suureen lentoyhtiöallianssiin, on sillä lukuisia tunnettuja yhteistyökumppaneita, jotka auttavat sitä operoimaan lentoja ympäri maailmaa. Niihin kuuluvat esimerkiksi Brussels Airlines, Etihad Airways, Iberia, Qatar Airways ja Turkish Airlines.

Lähtöselvitys netissä

Nettilähtöselvitys on mahdollista tehdä useimmille Royal Air Marocin lennoille, mutta ei kaikille. Online-lähtöselvitysmahdollisuus aukeaa 48 tuntia ennen lennon lähtöä ja sulkeutuu 2 tuntia ennen lähtöaikaa. Tarvitset prosessia varten vain mobiililaitteen tai tietokoneen ja internetyhteyden. Lähtöselvitysvaiheessa voit valita itsellesi mieluisan istumapaikan lentokoneesta. Kun prosessi on tehty, printtaa maihinnousukortti (boarding pass) mukaasi lentokentälle. Paikan päällä kentällä vie ruumaan jätettävät matkatavarasi matkatavaratiskille ja jatka turvatarkastuksen kautta lähtöportille.

Lähtöselvitys on mahdollista tehdä myös lentokentällä, lentoyhtiön lähtöselvitystiskeillä tai lähtöselvitysautomaateilla, ja joillakin lentokentillä tämä onkin ainoa vaihtoehto. Check-in-tiskit avautuvat kohteesta riippuen 2–4 tuntia ennen lennon lähtöä ja sulkeutuvat tuntia ennen lentoaikaa. Etenkin kaukolennoille lähdettäessä ja suosituimpien lomakausien aikana lähtöselvitykseen on suunnattava hyvissä ajoin.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Royal Air Maroc sallii lentojensa matkustamoon matkustusluokasta riippumatta yhden matkatavaran, jonka enimmäispaino on 10 kg ja koko enimmillään 115 cm (matkatavaran pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina). Lisäksi mukaan matkustamoon saa ottaa pienen tietokonelaukun, jonka voi kuljettaa edessä olevan istuimen alla. Varsinaisen käsimatkatavaran on mahduttava matkustamon käsimatkatavaralokeroihin.

Jos matkustat alle 2-vuotiaan sylilapsen kanssa, sallitaan matkustamoon yleensä kokoontaitettavat rattaat. Matkustajan on kuitenkin kerrottava jo lennon varausvaiheessa, että hän matkustaa pienen lapsen kanssa. Lapsille on tarjolla lennoilla oma menunsa sekä erilaisia leluja. Lisäksi lapsi saa ottaa matkustamoon pienen laukun tai repun, jossa ovat hänen lempitavaransa lennolla viihtymiseksi. Lentoyhtiön puolesta lapsimatkustajille tarjotaan esimerkiksi piirustusvälineitä.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset riippuvat Royal Air Marocin lennoilla matkustuskohteesta ja -luokasta, joten tarkista aina oman lentosi ja lipputyyppisi matkatavarasäännöt hyvissä ajoin ennen lentoa. Esimerkiksi Economy-luokan lippuun ruumaan kirjattavia matkatavaroita sisältyy yleensä 1–2 kappaletta. Poikkeuksena tähän on joillakin lennoilla käytössä oleva Eco Essential -lipputyyppi, johon matkatavaroita ei kuulu yhtään. Matkatavaran voi kuitenkin lisätä varaukseen lisämaksusta. Yhden tavaran painoraja Economy-luokassa on aina 23 kg. Business-luokan matkustajat saavat yleensä kuljettaa ruumassa 2–3 matkatavaraa, joiden kunkin painoraja on lennosta riippuen 23–32 kg.

Lapset saavat laittaa ruumaan yleensä enimmillään 10 kg:n painoisen matkatavaran ja lisäksi rattaat kuljetetaan ilmaiseksi. Liikuntaesteisten pyörätuoli tai muu liikkumista auttava väline kuljetetaan myös maksutta, mutta tästä on informoitava lentoyhtiötä etukäteen. Jos urheiluvälineet eivät mahdu normaalien matkatavaroiden kokorajoihin, niistä peritään lisämaksu.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Royal Air Maroc
  • IATA-koodi: AT
  • Perustamisvuosi: 1957
  • Päämaja: Casablanca, Marokko
  • Nettisivu: royalairmaroc.com

Eksoottiset kohteet Afrikassa ja maailmalla kutsuvat! Hyppää Royal Air Marocin siiville, ja varaa lippusi nyt Travellinkin kautta!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin

Näytä lisää

Royal Air Maroc fly
Royal Air Maroc flyreiser
Royal Air Maroc flyg