Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Cathay Pacific-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Cathay Pacific-lentotarjoukset

Helsinki - Auckland
Helsinki - Auckland
paluulento alkaen 943€

Cathay Pacific

Lentoyhtiöstä Cathay Pacific

Honkongilaisen Cathay Pacific -lentoyhtiön tukikohta sijaitsee Hongkongin kansainvälisellä lentokentällä. Lentoyhtiö tarjoaa reitti- ja rahtilentoja yli 140 kohteeseen 48 maan alueella. Jo vuonna 1946 perustetun lentoyhtiön omistuksessa on myös alueellinen lentoyhtiö Dragonair, joka tarjoaa lentoja Kiinassa ja Tyynenmeren alueella. Cathay Pacificin omaan laivastoon kuuluu 146 lentokonetta, ja lentoyhtiö on napannut tasokkaalla palvelullaan useita matkailualan palkintoja. Esimerkiksi vuonna 2016 lentoyhtiö palkittiin TTG Travel Awardseissa Pohjois-Aasian parhaana lentoyhtiönä.

Cathay Pacificin halvat lennot vievät muun muassa Manilaan, Bangkokiin, Chennaihin, Vancouveriin ja Hyderabadiin. Lentoyhtiön omia lentokohteita ovat myös Australian ja Aasian lukuisat kaupungit, Kiinan Taipei, Peking ja Shanghai, Intian kohteet, eurooppalaiskaupungit Milanosta Lontooseen sekä monet Pohjois-Amerikan kohteet. Cathay Pasificin lennot ovatkin hyvä valinta paitsi Aasiassa myös muualla maailmalla matkustettaessa, onhan lentoyhtiö osa Oneworld-lentoyhtiöallianssia. Sen tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Finnair, American Airlines, Lufthansa ja monet muut lentoyhtiöt.

Lähtöselvitys netissä

Lähtöselvitys onnistuu näppärästi netissä kaikille Cathay Pacificin operoimille lennoille aikaisintaan 48 tuntia ja viimeistään 90 minuuttia ennen lentoa. Nettilähtöselvityksen tekemiseksi tarvitset lennon varausnumeron, ja pidä myös passisi käsillä, sillä tarvitset passin tiedot check-in-prosessia varten. Matkustaja voi lähtöselvitysvaiheessa valita koneesta myös istumapaikan. Jos tarvitset lennolle lisämatkatavaroita, onnistuu niiden ostaminen lentoyhtiön nettisivun kautta.

Online-lähtöselvityksen tehtyäsi printtaa boarding pass mukaasi, ja jos matkustat ilman matkatavaroita, voit suunnata lentokentällä suoraan turvatarkastukseen. Mahdolliset matkatavarat on jätettävä lähtöselvitystiskille. Monilla lentokentillä on myös lähtöselvitysautomaatti, josta maihinnousukortin voi tarvitessa printata. Lähtöselvitysprosessin voi kokonaisuudessaan tehdä myös lentokenttien check-in-tiskeillä. Mikäli matkustat yhtenä pakettina ostetulla vaihtolennolla, voi lähtöselvityksen koko matkalle yleensä tehdä Cathay Pacificin kautta, kunhan ensimmäinen lentoetappi on Cathay Pacificin itsensä liikennöimä.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Kaikkien luokkien matkustajat saavat tuoda Cathay Pacificin lennoille ainoastaan yhden käsimatkatavaran, jonka on mahduttava lentokoneen matkatavaralokeroihin. Käsimatkatavaran maksimimitat ovatkin 56 x 36 x 23 cm. Lisäksi koneeseen saa tuoda yhden pienen henkilökohtaisen esineen, esimerkiksi tietokone- tai kameralaukun tai pienen käsilaukun, jonka on mahduttava edessä olevan penkin alle. Sen enimmäismitat ovat 15 x 30 x 40 cm. Käsimatkatavaran painorajat vaihtelevat matkustusluokan mukaan. Economy-luokassa painoraja on 7 kg, Business-luokassa 10 kg ja ensimmäisessä luokassa 15 kg.

Lapsimatkustajalle saa tuoda koneeseen turvaistuimen, kunhan se täyttää lentoyhtiön turvallisuusmääräykset ja mittarajoitukset. Sylissä matkustavalle lapselle saa ottaa koneeseen erillisessä kassissa myös tarvittavat ruuat ja juomat lennon ajaksi. Myös rattaat voi tuoda matkustamoon, jos ne ovat kokoontaitettavaa mallia ja sopivat matkustamoon mittojensa puolesta.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoituksissa voi olla pieniä eroja matkakohteesta riippuen, eli matkatavararajoitukset kannattaa aina tarkistaa lentokohtaisesti. Yleensä Economy-luokassa matkatavaroiden yhteispainoraja on 30 kg ja Premium Economy -luokassa 35 kg. Kummassakin luokassa ruumaan saa kirjata enintään kaksi kappaletta matkatavaroita, joiden yhteispaino lasketaan. Business-luokassa matkustava saa kirjata ruumaan yhteensä 40 kg matkatavaraa (maksimissaan kaksi erillistä matkavaraa) ja ensimmäisessä luokassa matkustava yhteensä 50 kg (enimmillään kolme erillistä matkatavaraa).

Ruumaan ei saa kirjata matkatavaroita, joiden koko on yli 203 cm (pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuina). Jos lapsimatkustajalle on varattu oma istumapaikka, on hän oikeutettu samaan matkatavaramäärään kuin saman luokan muutkin matkustajat. Urheiluvälineet lasketaan yleensä normaaleiksi matkatavaroiksi, ja pyörätuolin voi kuljettaa ruumassa. Pyörätuoli on mahdollista viedä ruumaan vasta lähtöportilta niin, että lentoasiakas voi käyttää omaa tuoliaan lentoa odotellessaan.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Cathay Pacific
  • IATA-koodi: CX
  • Perustamisvuosi: 1946
  • Päämaja: Chek Lap Kok, Hongkong
  • Nettisivu: cathaypacific.com

Maailma odottaa, joten lennä aasialaiseen tyyliin Cathay Pacificin siivin ja varaa oma lentosi Travellinkin kautta jo tänään!

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin