Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Varaa Lufthansa-lentoja Travellinkin kautta

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
Halpoja lentoja yli 450 lentoyhtiön joukosta
Fiksut lentoyhdistelmät
Meiltä saat kaiken yhdellä kertaa matkaasi varten

Parhaat Lufthansa-lentotarjoukset

Helsinki - {var.firstDestinationCityName}
Helsinki - Frankfurt
paluulento alkaen 94€
Helsinki - München
Helsinki - München
paluulento alkaen 100€
Helsinki - Lissabon
paluulento alkaen 95€
Helsinki - Belgrad
paluulento alkaen 133€
Helsinki - Tirana
paluulento alkaen 127€
Helsinki - Malta
paluulento alkaen 158€

Lufthansa

Lentoyhtiöstä Lufthansa

Saksalainen Lufthansa on koko Euroopan suurin lentoyhtiö, eli yhtiön tarjonta on laajaa. Lufthansan lennot suuntaavat lukuisiin Saksan kotimaan kohteisiin sekä kansainvälisiin matkailukaupunkeihin, onhan lentoyhtiön kohdelistalla jopa yli 80 maata ja reilut 190 kansainvälistä lentokohdetta. Lufthansa Group -konserniin kuuluvat myös tytäryhtiöt Germanwings, Eurowings, SWISS, Austrian Airlines, SunExpress ja Brussels Airlines, eli kokonaisuudessaan Lufthansa-perhe tarjoaa valtavan määrän lentoja varsinkin Euroopassa. Vuonna 2016 lentoyhtiö nappasikin World Travel Awardseista Euroopan johtavan lentoyhtiön palkinnon.

Yhtiön lentoliikenteen tärkeimpiä solmukohtia ovat München ja Frankfurt kansainvälisine lentokenttineen. Lufthansan halvat lennot suuntaavat paitsi Eurooppaan myös Afrikkaan, Amerikkaan ja Aasiaan. Hyviä lentotarjouksia lentoyhtiöltä voikin bongata vaikkapa Alicanteen, Berliiniin tai Kööpenhaminaan ja miksei kaukokohteisiinkin Delhistä Dubaihin. Lufthansan oma laivasto pitää sisällään yli 250 lentokonetta. Saksalaislentoyhtiö on Star Alliance -lentoyhtiöallianssin jäsen, yhdessä esimerkiksi United Airlinesin, Turkish Airlinesin, Aviancan ja lukuisien muiden lentoyhtiöiden kanssa.

Lähtöselvitys netissä

Nettilähtöselvitys saksalaislentoyhtiön lennoille onnistuu aikaisintaan 23 tuntia ennen lennon lähtöä joko lentoyhtiön kotisivuilla tai matkapuhelinsovelluksen avulla. Lähtöselvitysvaiheessa matkustaja voi valita koneesta itselleen mieleisensä istumapaikan. Maihinnousukortin (boarding pass) voi joko printata mukaan lentokentälle tai se voidaan lähettää matkustajan puhelimeen, josta se on helppo näyttää lentokentällä. Kun online-lähtöselvitys on tehty, voi ilman matkatavaroita reissaava matkustaja suunnata lentokentällä suoraan turvatarkastukseen. Mahdolliset matkatavarat jätetään baggage drop -matkatavaratiskille.

Lentokentällä check-in-prosessin voi tehdä usein lähtöselvitysautomaatilla tai varsinaisella lähtöselvitystiskillä. Lufthansan lennoille lentokentällä on mahdollista tehdä myös niin sanottu late night check-in matkapäivää edeltävänä iltana, kunhan lennon lähtöön on aikaa alle 23 tuntia. Jos haluat lisätä varaukseesi lisää matkatavaroita, lisämatkatavarasta voi maksaa lentoyhtiön nettisivuilla.

Käsimatkatavaroiden rajoitukset

Matkustamoon vietävien käsimatkatavaroiden rajoitukset riippuvat matkustusluokasta. Economy- ja Premium Economy -luokissa matkustamoon saa viedä yhden käsimatkatavaran. Business- ja ensimmäisessä luokassa käsimatkatavaroita saa olla puolestaan kaksi kappaletta. Käsimatkatavaran painoraja on kaikissa luokissa 8 kg ja enimmäiskoko tavaralle on 55 x 40 x 23 cm. Mikäli käsimatkatavarat ylittävät rajoitukset, voidaan osa joutua kirjaamaan ruumaan. Lentoasiakkaalta myös peritään maksu ylimääräisistä matkatavaroista.

Matkustamoon on sallittua ottaa myös pieni henkilökohtainen tavara, esimerkiksi käsi- tai tietokonelaukku, jonka enimmäismitat ovat 30 x 40 x 10 cm. Lapsen kanssa matkustava voi viedä matkustamoon vauvankopan, turvaistuimen tai taitettavat lastenrattaat, jos esineet täyttävät lentoyhtiön mittavaatimukset. Monissa tapauksissa myös pyörätuolin ja muiden liikkumista helpottavien apuvälineiden vieminen matkustamoon on sallittua, mutta esimerkiksi pyörätuolista on informoitava lentoyhtiötä etukäteen mittojen tarkistamiseksi.

Ruumaan menevien matkatavaroiden rajoitukset

Matkan hintaan kuuluvien ruuman kirjattavien matkatavaroiden määrä vaihtelee matkustusluokan sekä -kohteen mukaan. Esimerkiksi Euroopan lennoilla Economy Light -matkalippuun ei kuulu yhtään ruumaan laitettavaa matkatavaraa, mutta matkatavara on mahdollista lisätä varaukseen maksusta. Muihin Economy-luokan lippuihin kuuluu yksi matkatavara, jonka enimmäispaino on 23 kg, ja Business-luokan lippuun 2 matkatavaraa, joista kunkin enimmäispaino on 32 kg. Kaikissa luokissa matkatavaran maksimikoko on 158 cm (pituus, leveys ja korkeus yhteenlaskettuna).

Urheiluvälineistä sukset tai lumilaudan voi kuljettaa Lufthansan lennoilla maksutta, mutta niistä on ilmoitettava lentoyhtiölle viimeistään 24 tuntia ennen lennon lähtöä Service Centerin kautta. Economy Light -lippuihin ilmainen suksikuljetus ei kuulu. 0–2-vuotiaille lapsille kuuluu (Economy Light -luokkaa lukuun ottamatta) myös alle 23 kg:n painoinen ruumaan kirjattava matkatavara. Ruumassa voi kuljettaa myös rattaat tai turvaistuimen maksutta.

Tietoa lentoyhtiöstä

  • Lentoyhtiön nimi: Lufthansa
  • IATA-koodi: LH
  • Perustamisvuosi: 1953
  • Päämaja: Köln, Saksa
  • Nettisivu: lufthansa.com

Nauti laatulennoista suosikkikohteisiin Euroopan johtavan lentoyhtiön Lufthansan siivin. Travellinkin kautta varaat lentosi nopeasti ja kätevästi.

Muita suosittuja lentoyhtiöitä

Tarjouksia suosituimpiin kohteisiin