Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Alicante

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Alicante

Viime hetken lennot kohteeseen Alicante

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Alicante
ti, 12 joulukuuta HEL - ALC
pe, 15 joulukuuta ALC - HEL
236€
Hinta/matkustaja
Helsinki Alicante
pe, 19 tammikuuta HEL - ALC
37€
Hinta/matkustaja
Helsinki Alicante
su, 17 joulukuuta HEL - ALC
to, 21 joulukuuta ALC - HEL
219€
Hinta/matkustaja
Helsinki Alicante
su, 24 joulukuuta HEL - ALC
ti, 26 joulukuuta ALC - HEL
341€
Hinta/matkustaja
Helsinki Alicante
ke, 27 joulukuuta HEL - ALC
ke, 27 joulukuuta ALC - HEL
589€
Hinta/matkustaja
Helsinki Alicante
ti, 02 tammikuuta HEL - ALC
pe, 05 tammikuuta ALC - HEL
466€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Alicante matkasi suunnitteluun.

Elinkustannustason vertailu

Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
53%

Junamatkat kohteessa Alicante ovat 53 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Alicante
1,45€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Ateria kohteessa Alicante on 10 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
14€
Alicante
12€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
40%

Taksimatka kohteessa Alicante on 40 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,95€
Alicante
4€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
56%

Kahvi kohteessa Alicante on 56 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,34€
Alicante
1,92€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Alicante lentoasemat
 • ( Alicante (ALC)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 4 kms
K Etäisyys: 3009 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Pohjoismaiden trendikkäimpiin kaupunkeihin kuuluva Helsinki on kaupunki täynnä kulttuuria, gourmet-ravintoloita ja tunnelmallisia kahviloita. Helsinki muuttuu vuodenaikojen mukana, ja kesäisin, puistojen ja terassien täyttyessä auringonpalvojista, kaupunki on eläväisimmillään.

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Helsingin ulkopuolella, Vantaan kaupungin alueella, noin viisi kilometriä Vantaan Tikkurilasta luoteeseen. Helsingin keskustasta Suomen suurimmalle ja vilkkaimmin liikennöidylle lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä. Lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka sijaitsevat noin 250 metrin päässä toisistaan, eli liikkuminen terminaalista toiseen on helppoa. Terminaalit on yhdistetty käytävällä. Halvat lennot Helsingistä Alicanteen lähtevät kaikki Helsinki-Vantaan lentokentältä. Helsingin kenttä on myös Suomen ainoa lentokenttä, josta on suoria lentoja Alicanteen, eli kaikki matkat kaupunkiin tehdään Helsingin kautta.

Matka lentoasemalle Helsinki

Suorat lennot Helsingistä Alicanteen lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentokentälle on hyvät kulkuyhteydet eri puolilta pääkaupunkiseutua, ja kentälle liikennöivät Helsingin keskustasta esimerkiksi paikallisjuna, paikallisliikenteen bussit sekä Helsingin päärautatieaseman ja lentokentän väliä kulkeva Finnair City Bus. Taksimatka esimerkiksi Helsingin rautatieasemalta lentokentälle kestää hieman liikenteestä riippuen noin puoli tuntia. Jos jätät autosi parkkiin lentokentälle, muista että ilmainen Airport Bus kiertää pysäköintialueiden ja terminaalien väliä noin 15 minuutin välein.

Julkista liikennettä käyttäville hyvä vaihtoehto on matkustaa lentokentälle kehärataa kulkevalla paikallisjunalla, jonka kyytiin voi hypätä esimerkiksi Helsingin rautatieasemalta, Pasilasta tai Tikkurilasta. Lentokentän junapysäkiltä pääsee sisäkautta suoraan lentoaseman terminaaliin. Lentokentälle kulkevan kehäradan junat liikennöivät Helsingin päärautatieasemalta päivisin noin 10 minuutin välein.

Matka kohteeseen Alicante

Espanjan kaakkoisrannikolla sijaitseva 330 000 asukkaan Alicante on monipuolinen lomakohde niin rentoutumista janoaville auringonpalvojille kuin urbaanin kaupunkikulttuurin ystävillekin. Alicante on tunnettu etenkin puhtaista hienohiekkaisista rannoistaan, perinteisestä arkkitehtuuristaan sekä erinomaisista ostosmahdollisuuksistaan. Meri on Alicantessa tärkeä elementti, eikä kaupungissa voi vierailla pistäytymättä esimerkiksi Puerto Deportivo -huvivenesatamassa. Lasillisen viiniä voi nauttia ja Alicanten elämänmenoa ihailla esimerkiksi Explanada de España -kadun baareissa ja kahviloissa.

Parhaimmillaan Alicante on keskikesällä, juhannusjuhlien aikaan, jolloin kaupunki täyttyy neljän päivän ajaksi Hogueras de San Juan -juhlan viettäjistä. Juhlaan kuuluvat ilotulitteet ja riemukas tunnelma. Rauhaa rakastavat voivat paeta kaupungin vilinää esimerkiksi Alicanten edustalla sijaitsevalle paratiisisaarelle Isla de Tabarcalle, joka on täydellinen päiväretkikohde.

Matka kaupungin keskustaan

Alicanten lentokenttä ottaa vastaan kaikki Costa Blancan rannikkoalueelle saapuvat lennot, ja vilkas lentokenttä onkin Espanjan kuudenneksi suurin lentoasema. Alicante-Elchen lentoasemana tunnettu lentokenttä sijaitsee Alicanten kaupungin ulkopuolella, El Altetin kunnan alueella, noin yhdeksän kilometrin päässä Alicanten kaupungista. Kaikki lennot Helsingistä Alicanteen saapuvat tälle lentokentälle. Lentokentällä on vain yksi matkustajaterminaali, joka tunnetaan nimellä The New Terminal.

Taksimatka lentokentältä Alicanten keskustaan kestää tavallisesti hieman alle puoli tuntia. Alicanten keskustaan liikennöi myös bussilinja C6. Samalla bussilla pääsee Alicanten keskustan Estación de Luceros -juna-asemalle, mikäli toiveissa on jatkaa matkaa junalla. Alicanten lentokentältä on myös suora bussiyhteys moniin muihin Costa Blancan alueen kaupunkeihin.

Muita kiinnostavia reittejä