Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Palma de Mallorca

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Palma de Mallorca

Näe Palma de Mallorca viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ma, 04 heinäkuuta Menopaluu ke, 06 heinäkuuta
HEL Helsinki
PMI Palma de Mallorca
menopaluu alkaen 219€
Lähtö ti, 19 heinäkuuta Menopaluu ke, 20 heinäkuuta
HEL Helsinki
PMI Palma de Mallorca
menopaluu alkaen 199€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Palma de Mallorca matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
30%

Junamatkat kohteessa Palma de Mallorca ovat 30 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Palma de Mallorca
2€
Ateria
Keskihintainen ravintola
2%

Keskimääräinen ateria on 2 % kalliimpi kohteessa Palma de Mallorca kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
12€
Palma de Mallorca
12,25€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
40%

Taksimatka kohteessa Palma de Mallorca on 40 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,45€
Palma de Mallorca
4€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
49%

Kahvi kohteessa Palma de Mallorca on 49 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,08€
Palma de Mallorca
2,09€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Palma de Mallorca lentoasemat
 • ( Palma de Mallorca (PMI)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 17 kms
K Etäisyys: 2747 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Uniikkia kaupunkikulttuuria, maailmanluokan designia, idän ja lännen vaikutteita, puhdasta ruokaa sekä luonnonläheisyyttä. Helsinki on helmi maailman kaupunkien joukossa, ja Suomen suurimmasta kaupungista onkin kehittynyt trendikäs matkakohde. Kaupungista pääsee ponnistamaan myös lukemattomiin maailman matkakohteisiin, niin Eurooppaan kuin muillekin mantereille, Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Myös halvat lennot Helsingistä Mallorcalle lähtevät tältä lentoasemalta, joka on Suomen ylivoimaisesti suurin lentokenttä kaikilla mittareilla. Itse lentoasema sijaitsee – kuten sen nimestäkin voi päätellä – Vantaan kaupungin puolella, noin 18 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Siirtyminen keskusta kentälle käy kuitenkin vaivatta. Kentällä on kaksi terminaalia, jotka ovat helpon ja lyhyen (noin 250 metriä) kävelymatkan päässä toisistaan. Lukuisat ravintolat ja myymälät ovat matkustajien käytössä, samoin ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua mistä päin Suomea ja Helsingin seutua tahansa. Helsingin keskustasta matkailija voi valita esimerkiksi paikallisjunan ja useamman eri linja-auton väliltä. Myös omalla autolla Helsinki-Vantaalle on helppo saapua, sillä pysäköintitilaa on runsaasti 7-kerroksisissa parkkitaloissa, aivan kentän välittömässä läheisyydessä. Automatka Helsingin keskustasta lentoasemalle kestää noin 30 minuuttia ilman ruuhkia, ja kesto on luonnollisesti sama taksilla. Paikallisjunalla matka Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle taittuu noin puolessa tunnissa, linja-autolla matkaan kuluu 10–20 minuuttia enemmän. Linja-autoa suosivat voivat valita joko HSL:n paikallisbussin tai Finnair City Bus -lentokenttäbussin, joka on hieman seutuliikenteen busseja kalliimpi, mutta selvästi nopeampi. Kannattaa tutkia myös erilaiset kimppataksivaihtoehdot, joita useampi yritys pääkaupunkiseudulla tarjoaa.

Matka kohteeseen Palma de Mallorca

Lennot Helsingistä Mallorcalle vievät matkailijan paratiisimaisiin maisemiin Espanjan Baleaareille. Helsingistä Mallorcalle suorat lennot kestävät vain noin neljä tuntia. Saarelle matkataan yleensä rentoutumaan sen puhtaille rannoille – upealla lomasaarella onkin hiekkarantoja pienine suojaisine poukamineen silmänkantamattomiin. Alue kutsuu myös liikkumaan sen kauniissa luonnossa, ja voit kokeilla saarella vaikkapa vuorikiipeilyä tai purjelautailua. Palman kaupungissa matkailija voi nauttia kaupunkikulttuurista Baleaarien tyyliin, kaupungista löytyy muun muassa Antoni Gaudín uniikkia arkkitehtuuria. Kevättä ja syksyä pidetään perinteisesti parhaina matkustusajankohtina Mallorcalle, sillä näihin aikoihin lämpötilat nousevat yli 20 celsiusasteen, mutta paahtavasta kuumuudesta ei tarvitse kärsiä. Muun muassa Cuevas del Drach -tippukiviluolat ovat alueella ehdottomasti vierailun arvoiset. Laivalla pääsee helposti myös naapurisaarille, Ibizalle ja Menorcalle.

Matka kaupungin keskustaan

Palma de Mallorcan lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometriä kaupungin keskustasta itään. Autolla matka taittuu tavallisesti noin 15 minuutissa. Kyseessä on matkustajamääriltään Espanjan kolmanneksi suurin lentoasema heti Madridin ja Barcelonan asemien jälkeen. Terminaalien sijaan kenttä on jaettu moduuleihin, joita on neljä. Kentällä on varsin helppo liikkua ja myös yhteydet Palman kaupunkiin ovat hyvät. Linja-autoja lentoasemalta Palmaan kulkee (linja-autoyhtiö EMT) noin 15 minuutin välein ja matka-aika on myös noin 15 minuuttia. Liput voi ostaa lentoaseman saapuvien matkustajien alueelta tai vaihtoehtoisesti suoraan linja-auton kuljettajalta. Lentoasemalta kulkee myös Palman rannikon merkittävimpiin hotelleihin yhteydet tarjoava linja numero 21. Jatkoyhteyksiä muihin saaren kohteisiin on tarjolla Palman kaupungista.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Palma de Mallorca
Fly fra Helsinki til Palma de Mallorca
Fly fra Helsinki til Palma de Mallorca