Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Palma de Mallorca

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Palma de Mallorca

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Palma de Mallorca
ti, 23 huhtik. HEL - PMI
la, 27 huhtik. PMI - HEL
280€
Hinta/matkustaja
Helsinki Palma de Mallorca
ti, 14 toukok. HEL - PMI
67€
Hinta/matkustaja
Helsinki Palma de Mallorca
ma, 29 huhtik. HEL - PMI
to, 02 toukok. PMI - HEL
152€
Hinta/matkustaja
Helsinki Palma de Mallorca
la, 04 toukok. HEL - PMI
ma, 06 toukok. PMI - HEL
227€
Hinta/matkustaja
Helsinki Palma de Mallorca
ke, 08 toukok. HEL - PMI
la, 11 toukok. PMI - HEL
463€
Hinta/matkustaja
Helsinki Palma de Mallorca
ma, 13 toukok. HEL - PMI
to, 16 toukok. PMI - HEL
195€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
40% Junamatkat kohteessa Palma de Mallorca ovat 40 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 3,1€
Palma de Mallorca 2€
Ateria Keskihintainen ravintola
10% Ateria kohteessa Palma de Mallorca on 10 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 15€
Palma de Mallorca 13€
Etäisyys: 2763 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Palma de Mallorca lentoasemat
Palma de Mallorca (PMI) Etäisyys kaupungin keskustasta: 7 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Uniikkia kaupunkikulttuuria, maailmanluokan designia, idän ja lännen vaikutteita, puhdasta ruokaa sekä luonnonläheisyyttä. Helsinki on helmi maailman kaupunkien joukossa, ja Suomen suurimmasta kaupungista onkin kehittynyt trendikäs matkakohde. Kaupungista pääsee ponnistamaan myös lukemattomiin maailman matkakohteisiin, niin Eurooppaan kuin muillekin mantereille, Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Myös halvat lennot Helsingistä Mallorcalle lähtevät tältä lentoasemalta, joka on Suomen ylivoimaisesti suurin lentokenttä kaikilla mittareilla. Itse lentoasema sijaitsee – kuten sen nimestäkin voi päätellä – Vantaan kaupungin puolella, noin 18 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Siirtyminen keskusta kentälle käy kuitenkin vaivatta. Kentällä on kaksi terminaalia, jotka ovat helpon ja lyhyen (noin 250 metriä) kävelymatkan päässä toisistaan. Lukuisat ravintolat ja myymälät ovat matkustajien käytössä, samoin ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua mistä päin Suomea ja Helsingin seutua tahansa. Helsingin keskustasta matkailija voi valita esimerkiksi paikallisjunan ja useamman eri linja-auton väliltä. Myös omalla autolla Helsinki-Vantaalle on helppo saapua, sillä pysäköintitilaa on runsaasti 7-kerroksisissa parkkitaloissa, aivan kentän välittömässä läheisyydessä. Automatka Helsingin keskustasta lentoasemalle kestää noin 30 minuuttia ilman ruuhkia, ja kesto on luonnollisesti sama taksilla. Paikallisjunalla matka Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle taittuu noin puolessa tunnissa, linja-autolla matkaan kuluu 10–20 minuuttia enemmän. Linja-autoa suosivat voivat valita joko HSL:n paikallisbussin tai Finnair City Bus -lentokenttäbussin, joka on hieman seutuliikenteen busseja kalliimpi, mutta selvästi nopeampi. Kannattaa tutkia myös erilaiset kimppataksivaihtoehdot, joita useampi yritys pääkaupunkiseudulla tarjoaa.

Matka kohteeseen Palma de Mallorca

Lennot Helsingistä Mallorcalle vievät matkailijan paratiisimaisiin maisemiin Espanjan Baleaareille. Helsingistä Mallorcalle suorat lennot kestävät vain noin neljä tuntia. Saarelle matkataan yleensä rentoutumaan sen puhtaille rannoille – upealla lomasaarella onkin hiekkarantoja pienine suojaisine poukamineen silmänkantamattomiin. Alue kutsuu myös liikkumaan sen kauniissa luonnossa, ja voit kokeilla saarella vaikkapa vuorikiipeilyä tai purjelautailua. Palman kaupungissa matkailija voi nauttia kaupunkikulttuurista Baleaarien tyyliin, kaupungista löytyy muun muassa Antoni Gaudín uniikkia arkkitehtuuria. Kevättä ja syksyä pidetään perinteisesti parhaina matkustusajankohtina Mallorcalle, sillä näihin aikoihin lämpötilat nousevat yli 20 celsiusasteen, mutta paahtavasta kuumuudesta ei tarvitse kärsiä. Muun muassa Cuevas del Drach -tippukiviluolat ovat alueella ehdottomasti vierailun arvoiset. Laivalla pääsee helposti myös naapurisaarille, Ibizalle ja Menorcalle.

Matka kaupungin keskustaan

Palma de Mallorcan lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometriä kaupungin keskustasta itään. Autolla matka taittuu tavallisesti noin 15 minuutissa. Kyseessä on matkustajamääriltään Espanjan kolmanneksi suurin lentoasema heti Madridin ja Barcelonan asemien jälkeen. Terminaalien sijaan kenttä on jaettu moduuleihin, joita on neljä. Kentällä on varsin helppo liikkua ja myös yhteydet Palman kaupunkiin ovat hyvät. Linja-autoja lentoasemalta Palmaan kulkee (linja-autoyhtiö EMT) noin 15 minuutin välein ja matka-aika on myös noin 15 minuuttia. Liput voi ostaa lentoaseman saapuvien matkustajien alueelta tai vaihtoehtoisesti suoraan linja-auton kuljettajalta. Lentoasemalta kulkee myös Palman rannikon merkittävimpiin hotelleihin yhteydet tarjoava linja numero 21. Jatkoyhteyksiä muihin saaren kohteisiin on tarjolla Palman kaupungista.