Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Antalya

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Antalya

Viime hetken lennot kohteeseen Antalya

Helsinki Antalya
ti, 26 syyskuuta HEL - AYT
to, 28 syyskuuta AYT - HEL
319€
Helsinki Antalya
ti, 31 lokakuuta HEL - AYT
34€
Helsinki Antalya
su, 01 lokakuuta HEL - AYT
ke, 04 lokakuuta AYT - HEL
233€
Helsinki Antalya
pe, 06 lokakuuta HEL - AYT
ma, 09 lokakuuta AYT - HEL
410€
Helsinki Antalya
su, 15 lokakuuta HEL - AYT
su, 15 lokakuuta AYT - HEL
761€
Helsinki Antalya
pe, 20 lokakuuta HEL - AYT
pe, 20 lokakuuta AYT - HEL
831€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Antalya matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 29.15 TRY
Euro Turkish Lira
1 TRY = 0.04 EUR
Tarkistettu viimeksi 20 syyskuuta 2023
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
83%

Junamatkat kohteessa Antalya ovat 83 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Antalya
0,52€
Ateria
Keskihintainen ravintola
63%

Ateria kohteessa Antalya on 63 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
14€
Antalya
5,21€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
93%

Taksimatka kohteessa Antalya on 93 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
7€
Antalya
0,49€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
60%

Kahvi kohteessa Antalya on 60 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,24€
Antalya
1,8€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Antalya lentoasemat
 • ( Antalya Havalimani (AYT)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 8 kms
K Etäisyys: 2620 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on upea ja monipuolinen kaupunkikohde, jossa yhdistyvät nykyaikaisuus, historia sekä elämyksellisyys jokaisena vuodenaikana. Helsinki-Vantaan lentokenttä on pääkaupunkiseudulla, Vantaan kaupungin puolella, sijaitseva kansainvälinen lentokenttä. Se on Suomen suurin lentokenttä, joka on erikoistunut pitkän matkan lentoihin. Lentokentällä on kaksi terminaalia, joiden välistä käytävää pitkin voi vaivatta siirtyä terminaalista toiseen. Käytännössä terminaalit on jaettu Schengen-alueen lentoihin ja Schengen-alueen ulkopuolisiin sekä muihin pitkän matkan lentoihin. Helsinki-Vantaan lentokenttää kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti, ja kentän päämääränä on palvella 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa vuoteen 2020 mennessä. Suorat lennot Helsingistä Antalyaan ovat yksi vaihtoehto, Antalyaan matkustettaessa, mutta turkkilaiseen kohteeseen voi lentää myös Kuopiosta, Vaasasta, Turusta, Oulusta ja Kittilästä. Näihin lentoihin sisältyy yksi vaihto Helsingissä. Halvat lennot Helsingistä Antalyaan saattavat sisältää useammankin välilaskun.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla, noin 5 kilometriä Tikkurilasta länteen ja 17 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle on erinomaiset kulkuyhteydet, millä välineellä ja mistä päin sitten saavutkaan. Lentokentän terminaalien läheisyydessä on kohtuuhintainen pysäköintialue, ja Finavian nettisivulta voi kätevästi tarkistaa parkkipaikkojen hinnat ja saatavuuden etukäteen. Parkkipaikan voi myös varata nettisivujen kautta, ja parkkihintoihin kuuluu maksuton kuljetus Finavian AirPortBus-linja-autolla pysäköintialueelta lentoterminaaleihin.

Lentokentälle pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä, sillä paikalle pääsee sekä junalla että bussilla. Paikallisjuna lähtee Helsingin keskustassa päärautatieasemalta, ja lentokentällä pysäkki sijaitsee terminaalien välisessä käytävässä. Bussit lentoasemalle lähtevät Rautatientorilta, Elielinaukiolta sekä Hakaniemestä. Taksilla lentoasemalle ajaa Helsingin keskustasta noin puolessa tunnissa.

Matka kohteeseen Antalya

Antalaya on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Se tunnetaan erityisesti upeista rannoistaan, mahtavista ostosmahdollisuuksistaan sekä historiallisista nähtävyyksistään. Antalayassa sijaitsee kaksi tunnettua aurinkorantaa, Lara ja Konyaalti. Niissä on tarjolla myös vesiurheilumahdollisuuksia, ja alueella onkin helppo kokeilla esimerkiksi sukeltamista. Antalayassa ollessa kannattaa kokea myös aito turkkilainen kylpylä, hammam, ja nauttia hieronnasta sekä tuoksuvista öljyistä.

Antalayassa voi shoppailla niin moderneissa ostoskeskuksissa kuin vanhan kaupungin kapeilla kujilla sijaitsevissa pikkukaupoissakin. Kaupungissa kannattaa piipahtaa myös niin kutsutussa Suuressa basaarissa, joka sijaitsee Atatürk-kadulla. Antalyan vanha kaupunki Kaleici on nähtävyys itsessään, siellä sijaitsee myös Keisari Hadrianuksen kaupunginportti. Lähellä on komea Düdenin vesiputous, jota pääsee ihastelemaan satamasta lähtevillä risteilyillä. Risteilyt vievät matkailijoita myös Lara-rannalle.

Matka kaupungin keskustaan

Antalyan lentokenttä, jonne lennot Helsingistä Antalyaan saapuvat, sijaitsee noin 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se on suuri lentokenttä, jossa on kolme terminaalia; niistä kaksi kansainvälisille ja lennoille ja yksi kotimaan lennoille. Kentällä on monia autovuokraamoita, ja kentältä ajaa kaupungin keskustaan noin 20 minuutissa. Tarjolla on myös runsaasti takseja. Halutessaan taksin voi varata netistä etukäteen. Jos oma lentoyhtiösi ei tarjoa matkustajilleen bussikuljetusta kaupunkiin, on julkisilla kulkuvälineillä liikkuminen onneksi helppoa. Bussi numero 300 kulkee noin puolen tunnin välein lentokentän ja kaupungin bussiaseman välillä.

Lentokentän kaksi kansainvälistä terminaalia sijaitsevat noin 2,5 kilometrin päässä toisistaan. Väliä liikennöi bussi numero 600 noin puolen tunnin välein. Taksilla taas ajaa terminaalista toiseen noin viidessä minuutissa.

Muita kiinnostavia reittejä