Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Antalya

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteeseen Antalya

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Antalya
pe, 02 elok. HEL - AYT
ma, 05 elok. AYT - HEL
553€
Hinta/matkustaja
Bukarest Antalya
ti, 24 syysk. OTP - AYT
33€
Hinta/matkustaja
Istanbul Antalya
ke, 31 heinäk. SAW - AYT
la, 03 elok. AYT - SAW
98€
Hinta/matkustaja
Helsinki Antalya
pe, 26 heinäk. HEL - AYT
ma, 29 heinäk. AYT - HEL
489€
Hinta/matkustaja
Helsinki Antalya
pe, 26 heinäk. HEL - AYT
su, 28 heinäk. AYT - HEL
529€
Hinta/matkustaja
Helsinki Antalya
pe, 26 heinäk. HEL - AYT
su, 28 heinäk. AYT - HEL
516€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Antalya

Matkalla kohteeseen Antalya

Mitä nähdä Antalya

Turkin Alanya on tuttu kohde monille, sillä matkat Alanyaan ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenten ajan. Turismista elantonsa saava rantakaupunki sijaitsee Välimeren rannalla, kirkkaiden vesien ympäröimänä. Kaunis ja tunnelmallinen pikkukaupunki tarjoaa paljon vaihtoehtoja matkustajille, jotka pohtivat, mitä tehdä Alanyassa. Päiväretkien tekeminen ympäristöön ja historiaan sukeltaminen ovat varmasti aktiivilomailijan listalla, mutta Alanyan suosio perustuu sen hurmaaviin rantoihin. Alanya tunnettiin historiassa esimerkiksi Kleopatran kaupunkina, ja värikkään historiansa ansiosta kaupungissa on paljon vanhoja rakennuksia, linnoituksia ja viehättävä vanha kaupunki, joiden tarinat hurmaavat vierailijat. Nykyisin kaupungissa sekoittuvat menneisyys ja nykyaikainen elämänmeno, eli kohteessa viihtyvät niin ranta- kuin kaupunkilomaakin kaipaavat reissaajat.

Nähtävyyksiä Antalya

Alanya, niin kutsutun turkkilaisen Rivieran helmi, tarjoaa tekemistä monenlaisille matkailijoille. Upeaa luontoa, historiaa, kaupunkielämää ja rantalomailua yhdistävä kohde sopii niin lapsiperheille, yksin reissaaville kuin romanttista lomaa hakeville pariskunnillekin. Hemmottelua ja rentoutumista kaipaavat voivat suunnistaa turkkilaiseen kylpylään, hamamiin, ja suunnata sen jälkeen vaikkapa risteilylle Välimeren aalloilla. Rantakaupungissa on miellyttävä sää ympäri vuoden, mutta keskikesän kuukausina lämpötilat voivat nousta jopa 30 asteeseen, myös varjossa. Riittävä veden juominen on tärkeää, etenkin aktiiviselle lomailijalle. Turkkilainen ruoka ja juoma ovat monille tuttuja herkkuja. Rantoja reunustavatkin lukuisat ravintolat, ja kaupungin katukeittiöt tarjoilevat huikopalaa pieneen nälkään. Älä unohda myöskään perinteistä baklava-herkkua. Tuliaisia etsivä matkailija suuntaa johonkin useista basaareista. Muista varata markkinoilla aikaa tinkimiseen ja teenjuontiin, sillä nämä kaksi kuuluvat saumattomasti yhteen.

Muista Alanyan vierailulla ainakin nämä:

Lentokenttien lähellä Antalya

Lennot Alanyaan saapuvat kahdelle lentokentälle: Antalyan ja Gazipa?an lentokentille. Molemmilta kentiltä löytyy peruspalvelut matkailijalle ravintoloineen ja tax free -kauppoineen, mutta Antalyan kenttä on suurempi ja paremmin varusteltu. Antalyan kentältä matkustaa Alanyaan noin kaksi tuntia, tämä kannattaa ottaa huomioon aikatauluja suunnitellessa. Gazipa?a sijaitsee puolestaan noin 40 minuutin etäisyydellä Alanyasta, ja tälle kentälle lentävät muun muassa pienet lentoyhtiöt. Vähän liikennöity ja tunnettu kenttä palvelee enimmäkseen Keski-Euroopan maista saapuvia ja Turkin sisäisiä lentoja.

Antalyan Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Tunnetuimpia tälle kentälle lentäviä lentoyhtiöitä ovat: Air France, Finnair ja Lufthansa.

Sijainti

Antalyan lentokenttä sijaitsee Alanyasta luoteeseen, ja matka kentältä kaupunkiin kestää noin pari tuntia.

Kuljetus

Tälle kentälle laskeutuvat monet suuret lentoyhtiöt ja useimmat halvat lennot Alanyaan. Antalyan kentältä löytyy muun muassa ilmainen nettiyhteys, ravintoloita, kahviloita ja autonvuokrausfirmoja. Alanyaan kentältä pääsee suoraan esimerkiksi bussilla, taksilla ja vuokra-autolla. Hotellistasi voit tarkistaa, järjestävätkö he suoria kuljetuksia lentokentän ja hotellin välillä.