Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Bangkok

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Bangkok alkaen 402€

Näe Bangkok viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ma, 19 huhtikuuta Menopaluu pe, 30 huhtikuuta
HEL Helsinki
BKK Bangkok
menopaluu alkaen 423€
Lähtö to, 06 toukokuuta Menopaluu su, 09 toukokuuta
HEL Helsinki
BKK Bangkok
menopaluu alkaen 402€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Bangkok matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 37.69 THB
Euro Thai Baht
1 THB = 0.03 EUR
Tarkistettu viimeksi 09 huhtikuuta 2021
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
65%

Junamatkat kohteessa Bangkok ovat 65 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Bangkok
0,97€
Ateria
Keskihintainen ravintola
86%

Ateria kohteessa Bangkok on 86 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Bangkok
1,88€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
84%

Taksimatka kohteessa Bangkok on 84 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Bangkok
0,94€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
53%

Kahvi kohteessa Bangkok on 53 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,01€
Bangkok
1,88€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Bangkok lentoasemat
 • ( Suvarnabhumi Airport (BKK)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 29 kms
 • ( Don Mueang International Airport (DMK)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 21 kms
K Etäisyys: 7887 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on kansainvälinen suurkaupunki, joka tarjoaa vierailijoilleen elämyksiä, kulttuuritapahtumia, hauskaa tekemistä, vaihtelevia kaupunginosia ja luonnonkauneutta inspiroivassa ympäristössä Itämeren rannalla.

Helsingin lentokenttä on viralliselta nimeltään Helsinki-Vantaan lentokenttä, ja kenttä sijaitseekin Vantaan kaupungin puolella, lähellä Tikkurilaa, Helsingistä pohjoiseen. Se on Suomen suurin lentokenttä ja samalla myös Pohjois-Euroopan suurin pitkän matkan lentoihin erikoistunut kansainvälinen lentokenttä. Lentokentän kaksi terminaalia palvelevat kaikkialta maailmasta tulevia matkustajia, ja ne sijaitsevat vain noin 250 metrin päässä toisistaan. Terminaalien välillä siirtyminen on vaivatonta maanalaista käytävää pitkin. Halvat lennot Helsingistä Bangkokiin lähtevät Helsingistä, joten se on risteyskohta kaikille Bangkokiin tehtäville lentomatkoille. Helsinki-Vantaalla matkailijoiden käytössä on lukuisia palveluita ravintoloista kauppoihin ja kioskeihin.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin lentokentän sijainti Vantaalla, noin 5 kilometriä länsisuuntaan Tikkurilasta ja 17 kilometriä pohjoissuuntaan Helsingin keskustasta, takaa erinomaiset kulkuyhteydet lentokentälle saavuttaessa ja sieltä lähdettäessä. Jos kentälle haluaa ajaa omalla autolla, löytyy terminaalien läheisyydestä iso pysäköintialue. Jos matkustaa kiireisimpään sesonkiaikaan, voi parkkipaikkojen saatavuuden tarkistaa helposti netistä ja tarvittaessa myös varata etukäteen, vaikkapa yhdessä auton pesupalvelun kanssa.

Matka pysäköintialueelta terminaaleihin hoituu helposti Finavian AirPortBus-palvelulla, joka liikennöi noin 15 minuutin välein ja on täysin maksuton. Myös julkisilla liikennevälineillä matka lentoasemalle kulkee sujuvasti, sillä lentoasemalle pääsee paikallisjunalla, joka lähtee Helsingin keskustassa rautatieasemalta. Lentoaseman pysäkki sijaitsee terminaaleja 1 ja 2 yhdistävässä käytävässä. Lentokentälle pääsee myös bussilla muun muassa Rautatientorilta. Taksi ajaa Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle noin puolessa tunnissa.

Matka kohteeseen Bangkok

Lennot Helsingistä Bangkokiin ovat ensiaskel hienoon kaupunkiin. Bangkok on huikea sekoitus pyhää ja maallista, uskonnollisuutta ja kaupankäyntiä yhdistettynä kauneuteen ja katukeittiöiden maagiseen ruokaan, joka on parhaimmillaan kuin taidetta. Shoppailla Bangkokissa voi minkälaisella budjetilla tahansa. Tarjolla on niin valtavia ostoskeskuksia, joita voisi nimittää viihdekeskuksiksi, kuin pieniä myymälöitä ja katukojujakin. Tarjolla on kaikkea huippuelektroniikasta paikallisten käsityönä valmistamiin esineisiin ja vaatteisiin.

Bangkokin vanhassa kaupungissa sijaitsee upeita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Wat Phra Kaeo, eli Smaragdi-Buddhan temppeli. Wat Pho -temppelistä taas löytyy suurikokoinen, kaikkiaan 46-metrinen makaavan Buddha-patsas. Bangkokin katukeittiöt ovat legendaarisia. Ruokaa on paljon, ruokalajeja on lukemattomia, ja kaikki on uskomattoman maukasta. Jos väsyy kaupungin moderniin hälyyn, voi entisajan Bangkokia kokea Chinatownin ja Banglamphun kaupunginosissa.

Matka kaupungin keskustaan

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla, noin 5 kilometriä Tikkurilasta länteen ja 17 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle on erinomaiset kulkuyhteydet, millä välineellä ja mistä päin sitten saavutkaan. Lentokentän terminaalien läheisyydessä on kohtuuhintainen pysäköintialue, ja Finavian nettisivulta voi kätevästi tarkistaa parkkipaikkojen hinnat ja saatavuuden etukäteen. Parkkipaikan voi myös varata nettisivujen kautta, ja parkkihintoihin kuuluu maksuton kuljetus Finavian AirPortBus-linja-autolla pysäköintialueelta lentoterminaaleihin.

Lentokentälle pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä, sillä paikalle pääsee sekä junalla että bussilla. Paikallisjuna lähtee Helsingin keskustassa päärautatieasemalta, ja lentokentällä pysäkki sijaitsee terminaalien välisessä käytävässä. Bussit lentoasemalle lähtevät Rautatientorilta, Elielinaukiolta sekä Hakaniemestä. Taksilla lentoasemalle ajaa Helsingin keskustasta noin puolessa tunnissa.

Muita kiinnostavia reittejä