Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Bangkok

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteeseen Bangkok

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Bangkok
su, 21 heinäk. HEL - BKK
ma, 22 heinäk. BKK - HEL
1175€
Hinta/matkustaja
Chiang Mai Bangkok
ke, 31 heinäk. CNX - BKK
6€
Hinta/matkustaja
Hồ Chí Minh Bangkok
su, 21 heinäk. SGN - DMK
ti, 23 heinäk. DMK - SGN
186€
Hinta/matkustaja
Hồ Chí Minh Bangkok
la, 20 heinäk. SGN - DMK
ma, 22 heinäk. DMK - SGN
222€
Hinta/matkustaja
Hồ Chí Minh Bangkok
la, 20 heinäk. SGN - DMK
ma, 22 heinäk. DMK - SGN
231€
Hinta/matkustaja
Helsinki Bangkok
la, 20 heinäk. HEL - BKK
ti, 23 heinäk. BKK - HEL
938€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Bangkok

Matkalla kohteeseen Bangkok

Mitä nähdä Bangkok

Bangkok on Chao Phraya -joen varrella Thaimaassa sijaitseva lähes kymmenen miljoonan asukkaan metropoli. Bangkok on Thaimaan suurin kaupunki ja maan talouselämän keskittymä, joka on monelle Aasiaan matkaavalle ensimmäinen tuttavuus mantereella. Kaupunki on täynnä elämää, ja nähtävää riittää satumaisista buddhalaistemppeleistä luksuskauppakeskuksiin, kelluviin markkinoihin ja värikkääseen kiinalaiskaupunginosaan. Paikallista elämää pääsee seuraamaan kanaaliveneestä käsin, ja ostosmahdollisuuksia etsivälle parhaat kaupat tarjoaa esimerkiksi Emporium-kauppakeskus. Maistele autenttista pad thaita ja monia muita thaiherkkuja kaupungin katukeittiökojuissa. Kesäisin tukalan kuuma Bangkok on talvisin mukavan lämmin matkakohde, ja se onkin erinomainen pakopaikka, kun Suomessa paukkuvat pakkaset. Halvat lennot Bangkokiin voi saada tarjouksia seuraamalla vuoden ympäri.

Nähtävyyksiä Bangkok

Jos mietit, mitä tehdä Bangkokissa, voi valinnanvaikeus olla ongelmistasi suurin. Erilaisia ruokia tarjoavat kaupungin lukemattomat katukeittiöt, ja pienet houkuttelevat markkinakojut täyttävät kaupungin kadut. Siam Square -aukio ovat mahtava kohde himoshoppaajalle, ja kanaalissa kelluvat Damnoen Saduak Floating Market -markkinat tarjoavat autenttisen ja unohtumattoman elämyksen toreilla viihtyvälle. Satumainen Wat Phra Kaew on Bangkokin temppeleistä kaunein, mutta myös UNESCOn maailmanperintökohde Wat Ratchanatdaram on ehdottomasti vierailun arvoinen. Anna tuk tuk -skootteririksan tai Skytrain-kaupunkijunan viedä ja nauti kaupungin vilinästä.

Parhaat matkat Bangkokiin sisältävät ainakin seuraavat kokemukset:

Lentokenttien lähellä Bangkok

Kansainväliset lennot Bangkokiin laskeutuvat Suvarnabhumin ja Don Mueangin kansainvälisille lentokentille. Suvarnabhumin lentoasema on maan kiireisin, sillä aseman kautta kulkee noin 53 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Asemalla on vain yksi terminaali, joka on jaettu seitsemään siipeen. Näistä A ja B ovat Thaimaan sisäisten lentojen käytössä ja C–G ovat ulkomaanlentojen. Don Mueang Airport (DMK) on puolestaan uudelleen kaupalliseen ja matkustajaliikenteeseen avattu lentokenttä. Kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka sijaitsevat saman katon alla.

Don Mueangin Kansainvälinen Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Don Mueangin kansainväliselle lentoasemalle lentävät esimerkiksi: Thai Lion Air, Thai AirAsia ja Nok Air.

Sijainti

Don Mueangin lentokenttä sijaitsee 24 kilometrin päässä Bangkokin keskustasta.

Kuljetus

Don Mueangin lentoasemalta pääsee kätevimmin Bangkokin keskustaan taksilla. Taksit odottavatkin matkustajia saapuvien lentojen terminaalin edessä. Matka kestää noin 30 minuuttia. Keskustaan on myös bussi- ja junayhteys. Juna-asema sijaitsee lentoasemaa vastapäätä, ja junayhteydet ovat toiminnassa kello 6–20.

Suvarnabhumin Kansainvälinen Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Suvarnabhumin lentoasemalle lentävät esimerkiksi: Thai Airways, Turkish Airlines ja Japan Airlines.

Sijainti

Suvarnabhumin lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometriä Bangkokin keskustasta itään.

Kuljetus

Suvarnabhumin lentokentältä Bangkokin keskustaan pääsee kätevästi taksilla. Matka kestää noin tunnin, ja taksi on varattava terminaalin ulkopuolella sijaitsevasta virallisesta taksipisteestä. Määränpää Bangkokissa on kerrottava pisteen virkailijalle. Lentokentältä Bangkokin joillekin alueille, kuten Silomiin ja Banglamphuun sekä Hua Lamphongin rautatieasemalle, pääsee myös Airport Bus Express -bussilla.