Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Barcelona

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Barcelona

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Barcelona
ke, 29 toukok. HEL - BCN
pe, 31 toukok. BCN - HEL
228€
Hinta/matkustaja
Helsinki Barcelona
pe, 26 heinäk. HEL - BCN
76€
Hinta/matkustaja
Helsinki Barcelona
ke, 05 kesäk. HEL - BCN
to, 06 kesäk. BCN - HEL
191€
Hinta/matkustaja
Helsinki Barcelona
pe, 07 kesäk. HEL - BCN
ma, 10 kesäk. BCN - HEL
274€
Hinta/matkustaja
Helsinki Barcelona
ke, 12 kesäk. HEL - BCN
su, 16 kesäk. BCN - HEL
283€
Hinta/matkustaja
Helsinki Barcelona
ma, 17 kesäk. HEL - BCN
to, 20 kesäk. BCN - HEL
211€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
20% Junamatkat kohteessa Barcelona ovat 20 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 3€
Barcelona 2,5€
Ateria Keskihintainen ravintola
0% Ateria kohteessa Barcelona maksaa suunnilleen saman verran kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 15€
Barcelona 15€
Etäisyys: 2603 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Barcelona lentoasemat
El Prat (BCN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 12 kms
Reus (REU) Etäisyys kaupungin keskustasta: 92 kms
Costa Brava (GRO) Etäisyys kaupungin keskustasta: 82 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Yksi maailman nousevista trendikaupungeista, Helsinki, tarjoaa jotakin jokaisena vuodenaikana. Kesällä Suomen suurin kaupunki on leppoisimmillaan ja talvisin tunnelmallisimmillaan.

Lennot Helsingistä Barcelonaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, jotka yhdistää noin 250 metriä pitkä käytävä. Kentän läpi kulkee vuosittain noin 17 miljoonaa matkustajaa, ja luku kasvaa jatkuvasti. Kenttä on sijoittunut eurooppalaisissa vertailuissa useita kertoja parhaiden lentokenttien joukkoon, eikä suotta. Lentokenttä on matkustajaystävällinen ja se tarjoaa matkailijoille kaikki tarvittavat palvelut. Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen suurin ja kansainvälisin lentokenttä. Helsingistä Barcelonaan suorat lennot starttaavat aina tältä lentokentältä. Lentoaika Kataloniaan on Suomesta noin nelisen tuntia. Monelle lentokenttä onkin portti maailmalle – ja takaisin kotimaahan, kun sen aika koittaa.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan kunnassa, noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kentälle on helppo saapua monilla eri kulkuvälineillä muun muassa Helsingin keskustan rautatieasemalta, Tikkurilasta, Pasilasta tai Helsingin Hakaniemen torilta. Julkinen liikenne lentokentälle on kattava: bussilinjat 615 ja 620 liikennöivät lentokentälle noin 35 minuutissa Helsingin rautatieasemalta ja bussi numero 617 Helsingin Hakaniemen torilta. Kentälle pääsee paikallisjunalla, joka kulkee kehärataa pitkin Tikkurilan ja Pasilan kautta.

Finnair City Bus liikennöi lentoasemalle Elielinaukiolta. Matka kestää noin puoli tuntia. Taksilla lentokentälle on liikenteestä riippuen noin puolen tunnin matka Helsingin keskustasta. Kentälle pääsee kätevästi myös omalla autolla, sillä lentokentällä on lomaparkki, bisnesparkki ja kaukoparkki, joihin matkustaja voi jättää autonsa matkan ajaksi maksua vastaan.

Matka kohteeseen Barcelona

Barcelona on täynnä tekemistä, ja halvat lennot Helsingistä Barcelonaan, erityisesti keväällä ja syksyllä, houkuttelevat matkustajat tutustumaan suosittuun merenrantakaupunkiin. Kaupunki on kuuluisa erityisesti Antoni Gaudín satumaisesta ja futuristisesta arkkitehtuurista. Ihmeellinen Parc Güell -puisto, edelleen keskeneräinen, mahtipontinen Sagrada Familia -kirkko sekä satumainen Casa Batlló, jonka kerrotaan kuvaavan Pyhän Yrjänän ja lohikäärmeen tarinaa, ihastuttavat vierailijaa. Kaupungissa viehättävät myös Välimeren lämmin ilmasto, pitkät hiekkarannat ja edullinen mutta herkullinen katalonialainen ruoka.

Erityisesti nuorten keskuudessa suosittu trendikäs matkakohde tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yöelämään: diskoja, baareja, jazzklubeja ja yökerhoja täyttävät niin paikalliset kuin turistit ympäri maailman. Myös ostosmatkailija löytää kaupungista kaipaamansa, sillä erityisesti espanjalaiset vaatemerkit myyvät luomuksiaan ulkomaita halvemmalla kotimaassaan.

Matka kaupungin keskustaan

Barcelonan lennot voivat saapua kahdelle eri lentokentälle: joko kaupungin omalle El Pratin lentokentälle, joka sijaitsee noin kymmenen kilometriä keskustasta lounaaseen, tai Gironan kentälle, jota käyttävät monet halpalentoyhtiöt. Kenttä sijaitsee Gironan kaupungissa, noin tunnin bussimatkan päässä Barcelonasta. Gironan lentokentältä kulkee bussi Barcelonaan Estació del Nord -bussiasemalle.

El Pratin kentältä kaupunkiin siirtyminen on vaivatonta. Terminaaleista kulkee juna Plaça de Catalunya -aukiolle noin 25 minuutissa ja Sants-rautatieasemalle noin 20 minuutissa. Lentokentältä pääsee Plaça de Catalunya myös Aerobus A1 ja Aerobus A2 -busseilla. Matkaan kuluu aikaa ruuhkasta riippuen puolesta tunnista tuntiin. Yöaikaan samaa reittiä liikennöivät N16- ja N17-bussilinjat. Terminaalien ulkopuolella odottaa myös liuta takseja, jotka vievät matkustajan keskustaan suunnilleen samassa ajassa kuin Aerobus-bussitkin.