Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Barcelona

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Barcelona

Viime hetken lennot kohteeseen Barcelona

Helsinki Barcelona
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ke, 14 kesäkuuta HEL - BCN
la, 17 kesäkuuta BCN - HEL
445€ 445€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Barcelona
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
su, 18 kesäkuuta HEL - BCN
to, 22 kesäkuuta BCN - HEL
353€ 353€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Barcelona
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ma, 26 kesäkuuta HEL - BCN
ma, 26 kesäkuuta BCN - HEL
211€ 211€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Barcelona
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ke, 28 kesäkuuta HEL - BCN
su, 02 heinäkuuta BCN - HEL
368€ 368€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Barcelona
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ma, 03 heinäkuuta HEL - BCN
ma, 03 heinäkuuta BCN - HEL
426€ 426€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Barcelona
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
su, 09 heinäkuuta HEL - BCN
ke, 12 heinäkuuta BCN - HEL
342€ 342€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Barcelona matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
20%

Junamatkat kohteessa Barcelona ovat 20 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Barcelona
2,4€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Keskimääräinen ateria on 10 % kalliimpi kohteessa Barcelona kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13,6€
Barcelona
15€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
60%

Taksimatka kohteessa Barcelona on 60 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,9€
Barcelona
3€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
50%

Kahvi kohteessa Barcelona on 50 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,13€
Barcelona
2,2€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Barcelona lentoasemat
 • ( El Prat (BCN)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 12 kms
 • ( Costa Brava (GRO)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 82 kms
 • ( Reus (REU)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 92 kms
K Etäisyys: 2603 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Yksi maailman nousevista trendikaupungeista, Helsinki, tarjoaa jotakin jokaisena vuodenaikana. Kesällä Suomen suurin kaupunki on leppoisimmillaan ja talvisin tunnelmallisimmillaan.

Lennot Helsingistä Barcelonaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, jotka yhdistää noin 250 metriä pitkä käytävä. Kentän läpi kulkee vuosittain noin 17 miljoonaa matkustajaa, ja luku kasvaa jatkuvasti. Kenttä on sijoittunut eurooppalaisissa vertailuissa useita kertoja parhaiden lentokenttien joukkoon, eikä suotta. Lentokenttä on matkustajaystävällinen ja se tarjoaa matkailijoille kaikki tarvittavat palvelut. Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen suurin ja kansainvälisin lentokenttä. Helsingistä Barcelonaan suorat lennot starttaavat aina tältä lentokentältä. Lentoaika Kataloniaan on Suomesta noin nelisen tuntia. Monelle lentokenttä onkin portti maailmalle – ja takaisin kotimaahan, kun sen aika koittaa.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan kunnassa, noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kentälle on helppo saapua monilla eri kulkuvälineillä muun muassa Helsingin keskustan rautatieasemalta, Tikkurilasta, Pasilasta tai Helsingin Hakaniemen torilta. Julkinen liikenne lentokentälle on kattava: bussilinjat 615 ja 620 liikennöivät lentokentälle noin 35 minuutissa Helsingin rautatieasemalta ja bussi numero 617 Helsingin Hakaniemen torilta. Kentälle pääsee paikallisjunalla, joka kulkee kehärataa pitkin Tikkurilan ja Pasilan kautta.

Finnair City Bus liikennöi lentoasemalle Elielinaukiolta. Matka kestää noin puoli tuntia. Taksilla lentokentälle on liikenteestä riippuen noin puolen tunnin matka Helsingin keskustasta. Kentälle pääsee kätevästi myös omalla autolla, sillä lentokentällä on lomaparkki, bisnesparkki ja kaukoparkki, joihin matkustaja voi jättää autonsa matkan ajaksi maksua vastaan.

Matka kohteeseen Barcelona

Barcelona on täynnä tekemistä, ja halvat lennot Helsingistä Barcelonaan, erityisesti keväällä ja syksyllä, houkuttelevat matkustajat tutustumaan suosittuun merenrantakaupunkiin. Kaupunki on kuuluisa erityisesti Antoni Gaudín satumaisesta ja futuristisesta arkkitehtuurista. Ihmeellinen Parc Güell -puisto, edelleen keskeneräinen, mahtipontinen Sagrada Familia -kirkko sekä satumainen Casa Batlló, jonka kerrotaan kuvaavan Pyhän Yrjänän ja lohikäärmeen tarinaa, ihastuttavat vierailijaa. Kaupungissa viehättävät myös Välimeren lämmin ilmasto, pitkät hiekkarannat ja edullinen mutta herkullinen katalonialainen ruoka.

Erityisesti nuorten keskuudessa suosittu trendikäs matkakohde tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yöelämään: diskoja, baareja, jazzklubeja ja yökerhoja täyttävät niin paikalliset kuin turistit ympäri maailman. Myös ostosmatkailija löytää kaupungista kaipaamansa, sillä erityisesti espanjalaiset vaatemerkit myyvät luomuksiaan ulkomaita halvemmalla kotimaassaan.

Matka kaupungin keskustaan

Barcelonan lennot voivat saapua kahdelle eri lentokentälle: joko kaupungin omalle El Pratin lentokentälle, joka sijaitsee noin kymmenen kilometriä keskustasta lounaaseen, tai Gironan kentälle, jota käyttävät monet halpalentoyhtiöt. Kenttä sijaitsee Gironan kaupungissa, noin tunnin bussimatkan päässä Barcelonasta. Gironan lentokentältä kulkee bussi Barcelonaan Estació del Nord -bussiasemalle.

El Pratin kentältä kaupunkiin siirtyminen on vaivatonta. Terminaaleista kulkee juna Plaça de Catalunya -aukiolle noin 25 minuutissa ja Sants-rautatieasemalle noin 20 minuutissa. Lentokentältä pääsee Plaça de Catalunya myös Aerobus A1 ja Aerobus A2 -busseilla. Matkaan kuluu aikaa ruuhkasta riippuen puolesta tunnista tuntiin. Yöaikaan samaa reittiä liikennöivät N16- ja N17-bussilinjat. Terminaalien ulkopuolella odottaa myös liuta takseja, jotka vievät matkustajan keskustaan suunnilleen samassa ajassa kuin Aerobus-bussitkin.

Muita kiinnostavia reittejä