Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Bryssel

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Bryssel

Näe Bryssel viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö pe, 10 helmikuuta Menopaluu su, 12 helmikuuta
HEL Helsinki
BRU Bryssel
menopaluu alkaen 54€
Lähtö pe, 10 helmikuuta Menopaluu su, 12 helmikuuta
HEL Helsinki
BRU Bryssel
menopaluu alkaen 101€
Lähtö ma, 27 helmikuuta Menopaluu pe, 03 maaliskuuta
HEL Helsinki
BRU Bryssel
menopaluu alkaen 54€
Lähtö pe, 24 helmikuuta Menopaluu ma, 27 helmikuuta
HEL Helsinki
BRU Bryssel
menopaluu alkaen 106€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Bryssel matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
12%

Junamatkat kohteessa Bryssel ovat 12 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Bryssel
2,45€
Ateria
Keskihintainen ravintola
20%

Keskimääräinen ateria on 20 % kalliimpi kohteessa Bryssel kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Bryssel
15€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
30%

Taksimatka kohteessa Bryssel on 30 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,75€
Bryssel
4,9€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
20%

Kahvi kohteessa Bryssel on 20 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,04€
Bryssel
3,25€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Bryssel lentoasemat
 • ( Brussels S Charleroi (CRL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 49 kms
 • ( Brussels National (BRU)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms
 • ( Lesquin (LIL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 94 kms
K Etäisyys: 1648 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Noin 18 kilometrin päässä Helsingistä pohjoiseen sijaitsee Suomen suurin ja vilkkain lentokenttä Helsinki-Vantaa. Joka päivä kentälle saapuu noin 500 lentoa, jotka muodostavat jopa 90 prosenttia kaikista Suomeen tulevista kansainvälisistä lennoista. Helsinki-Vantaan lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa noin 250 metrin pituisella käytävällä. Tarkista matkalipustasi kummasta terminaalista halvat lennot Helsingistä Brysseliin lähtevät.

Brysselissä on kaksi lentokenttää, joista toinen, Brysselin Zaventemin lentoasema, sijaitsee taas noin 12 kilometrin päässä ja toinen, Charleroin lentokenttä, noin 60 kilometrin päässä Brysselin keskustasta. Zaventemin lentokenttä on Euroopan 23. suurin ja sitä käyttää vuosittain 22 miljoonaa matkustajaa. Suuresta koostaan huolimatta lentokentällä on ainoastaan yksi terminaali, joka kuitenkin koostuu useammasta kerroksesta. Charleroin lentokenttä taas on monien halpalentoyhtiöiden laskeutumispaikka.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki on Suomen monipuolisin kaupunki täynnä kulttuuria, huippuravintoloita ja trendikkäitä putiikkeja ja kahviloita. Suomessa ainoa tapa matkustaa Brysseliin suorilla lennoilla, on ottaa lennot Helsingistä Brysseliin. Pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi Helsingin keskustasta julkisilla kulkuneuvoilla. Nykyisin erityisesti junalla matkustaminen on kätevää, sillä lentokentän vuonna 2015 valmistunut rautatieasema on rakennettu lentoaseman sisälle. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle myös linja-autolla. Finnairin City Bus ja HSL:n paikallisbussit lähtevät Helsingin Päärautatieaseman vierestä.

Jos tulet Helsinki-Vantaan lentoasemalle Helsingistä junalla, varaa matkaan aikaa noin puoli tuntia. Juna tuo sinut terminaalien 1 ja 2 välissä olevalle maanalaiselle tasanteelle, jossa on selkeät opastukset terminaalien lähtöselvityspisteisiin. Lentokentälle voi matkustaa junalla myös kauempaakin Suomesta. Kaukoliikenteen junan voit vaihtaa Helsingissä, Tikkurilassa tai Pasilassa lentoasemalle tulevaan kehäradan junaan.

Matka kohteeseen Bryssel

Brysselillä, saksalaisella metropolikaupungilla, on monet kasvot. Kaupunki on paitsi Euroopan unionin hallinnollinen keskus, myös trendikäs ja rento matkailukaupunki. Monet tulevat Brysseliin viihtymään ostosten, museoiden ja iltaelämän parissa. Kaupungissa riittää tekemistä useammaksikin päiväksi, ja viihtyisät puistot sekä upeat rakennukset tekevätkin kaupungista viihtyisän ja mielenkiintoisen kaupunkikohteen.

Olitpa sitten klassisen tai kevyemmän musiikin ystävä, Brysselissä järjestetään mielenkiintoisia konsertteja vuoden ympäri. Kun nälkä pääsee yllättämään, valinnanvaraa ravintoloissa riittää. Esimerkiksi Grand Place -aukion lähettyvillä on monia matkailijoiden suosimia ravintoloita. Paikalliset asukkaat taas suuntaavat syömään De Brouckère -aukion ja Bourse-metroaseman väliselle alueelle. Ostoksille kannattaa suunnata Rue du Marché aux Herbes -kadulle, jonka varrelta löytyy myös janon sammuttamisen kannalta oiva paikka, De Biertempel. Katu on myös täynnä ihania putiikkeja, jotka myyvät muun muassa belgialaista suklaata ja pitsiä.

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Brysseliin suorat lennot saapuvat joko Zaventemin tai Charleroin lentokentälle. Zaventemin lentoasemalta, joka sijaitsee 12 kilometrin päässä keskustasta, pääset Brysselin keskustaan kätevämmin. Lentokentän -1-tasolla sijaitsee rautatieasema, josta junat lähtevät tihein välein kohti keskustaa. Rautatieasemalta pääset suoraan myös muun muassa Antwerpiin, De Panneen, Gentiin, Hasseltiin, Landeniin.

Charleroin lentokentältä, joka sijaitsee Brysselin eteläpuolella, joudut sen sijaan varaamaan yli tunnin aikaa siirtymiseen Brysselin keskustaan. Keskustan ja Charleroin välillä liikennöi bussi. Myös yhdistelmälippuja (billet bulk) myydään. Lentokentältä kulkee myös bussi Brysselin päärautatieasemalle. Yhdensuuntainen matka tällä bussilla on hieman kalliimpi, noin 13 euroa. Voit ostaa bussiliput etukäteen joko lentoaseman terminaalista tai internetistä.

Muita kiinnostavia reittejä