Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Dubrovnik

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Dubrovnik alkaen 143€

Näe Dubrovnik viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö pe, 12 maaliskuuta Menopaluu pe, 19 maaliskuuta
HEL Helsinki
DBV Dubrovnik
menopaluu alkaen 278€
Lähtö la, 03 huhtikuuta Menopaluu ma, 05 huhtikuuta
HEL Helsinki
DBV Dubrovnik
menopaluu alkaen 143€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Dubrovnik matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 7.59 HRK
Euro Kuna
1 HRK = 0.14 EUR
Tarkistettu viimeksi 05 maaliskuuta 2021
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
22%

Junamatkat kohteessa Dubrovnik ovat 22 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Dubrovnik
2,18€
Ateria
Keskihintainen ravintola
7%

Keskimääräinen ateria on 7 % kalliimpi kohteessa Dubrovnik kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Dubrovnik
13,92€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
35%

Taksimatka kohteessa Dubrovnik on 35 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Dubrovnik
3,83€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
27%

Kahvi kohteessa Dubrovnik on 27 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,07€
Dubrovnik
2,98€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Dubrovnik lentoasemat
 • ( TIVAT (TIV)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 59 kms
 • ( Dubrovnik (DBV)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 17 kms
K Etäisyys: 2002 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Itämeren rannikkokaupunki Helsinki kutsuu tuhansittain matkailijoita nauttimaan kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta, jota leimaa merellisyys, urbaani nuorekkuus ja monipuolinen tapahtumatarjonta.

Helsingin pohjoispuolella sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema on Vantaan kaupungin alueella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Palvelut kentällä ovat erinomaiset, ja Helsinki-Vantaan lentoasema onkin palkittu muun muassa Pohjoismaiden parhaana lentokenttänä. Tästä todisteita ovat kentän tyylipuhdas design, monipuoliset liikkeet sekä lukuisat kahvilat ja ravintolat. Lentoa odottavan aika ei käy Helsinki-Vantaalla pitkäksi. Halvat lennot Helsingistä Dubrovnikiin lähtevät joko terminaalista 1 tai 2. Vaikka terminaalit eivät sijaitse kaukana toisistaan, oikea terminaali kannattaa tarkistaa ennen kentälle tuloa matkalipusta tai Finavian sivuilta.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset Helsingin keskustasta kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Etenkin paikallisjunalla on nykyisin helppoa ja nopeaa matkustaa lentokentälle. Päärautatieaseman lisäksi voit hypätä lentoasemalle menevään junaan kaikilta kehäradan varrelta sijaitsevilta asemilta, kuten Pasilasta tai Tikkurilasta. Junat lentokentälle kulkevat lähes läpi vuorokauden, aamuyöstä aina puolille öin. Lipun paikallisjunaan voi ostaa joko rautatieasemien lippuautomaateista tai suoraan junasta.

Junamatkaan Helsingin rautatieasemalta lentokentälle kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia. Juna saapuu terminaalien 1 ja 2 välissä olevalle maanalaiselle tasanteelle, josta se jatkaa takaisin kehäradalle kohti Helsinkiä. Helsingistä Dubrovnikiin suorat lennot lähtevät joko terminaalista 1 tai 2; molempiin on junalaiturilta lyhyt kävelymatka. Lentoasemalle pääset kätevästi myös bussilla, Helsingin seudun paikallisliikenteen busseilla tai Finnair City Bus -bussilla, tai taksilla.

Matka kohteeseen Dubrovnik

Adrianmeren helmi, Kroatian Dubrovnik houkuttelee matkailijoita historiallaan ja puhtailla uimarannoillaan. Vanhan kaupungin punatiiliset talot kohoavat välkehtivän meren ylle ja luovat täydellisen tunnelman lomanviettoon. Dubrovnikissa yhdistät helposti rentouttavan rantaloman ja kulttuuripainotteisen kaupunkiloman. Kaupungissa ihasteltavaa riittää, ja toinen toistaan komeammat kirkot, palatsit ja muut historialliset rakennukset reunustavat tunnelmallisia katuja.

Suurin osa nähtävyyksistä sijaitsee Dubrovnikin vanhassa kaupungissa, eli Gradissa, sekä sen pääkadulla Stradunissa, jota kutsutaan myös Placaksi. Pääkadun varrelta löydät myös tunnelmallisia kahviloita ja muodikkaita putiikkeja. Kipua myös kaupunkia ympäröivälle, noin kahden kilometrin pituiselle muurille, josta on upeat näköalat merelle ja vanhaan kaupunkiin. Maksullisia nähtävyyksiä varten helpointa on hankkia Dubrovnik-kortti, jonka avulla pääset tutustumaan kaupungin yhdeksään suosituimpaan nähtävyyteen. Kortti oikeuttaa myös käyttämään julkista liikennettä.

Matka kaupungin keskustaan

Lennot Helsingistä Dubrovnikiin saapuvat ?ilipiin, eli Dubrovnikin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee Konavlen kunnassa, 20 kilometrin päässä Duprovnikin keskustasta. Lentokentälle rakennetaan parhaillaan uutta terminaalia vastaamaan kasvavan matkustajamäärän tarpeita. Bussit kohti Dubrovnikin keskustaa lähtevät kätevästi lentoaseman edestä. Matka kestää noin 40 minuuttia. Voit ostaa bussilippuja sekä linja-autoasemalta että lippukassalta, joka löytyy läntiseltä portilta.

Voit ottaa lentokentältä keskustaan myös taksin, tosin joudut maksamaan matkastasi huomattavasti enemmän kuin julkisilla kulkuvälineillä. Taksimatkan hinnassa voit kuitenkin säästää tilaamalla taksin etukäteen. Varmista aina kuljettajalta taksimatkan hinta ennen lähtöä, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Dubrovnikin suurimmat taksiyhtiöt ovat Dubrovnik Airport Taxi, Dubrovnik Taxi ja Taxi Dubrovnik.

Muita kiinnostavia reittejä