Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Dubrovnik

Viime hetken lennot kohteeseen Dubrovnik

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Dubrovnik
pe, 28 kesäk. HEL - DBV
su, 30 kesäk. DBV - HEL
418€
Hinta/matkustaja
Bari Dubrovnik
to, 18 heinäk. BRI - DBV
23€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dubrovnik
la, 22 kesäk. HEL - DBV
ti, 25 kesäk. DBV - HEL
213€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dubrovnik
pe, 21 kesäk. HEL - DBV
ti, 25 kesäk. DBV - HEL
269€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dubrovnik
pe, 21 kesäk. HEL - DBV
ma, 24 kesäk. DBV - HEL
294€
Hinta/matkustaja
Helsinki Dubrovnik
pe, 21 kesäk. HEL - DBV
ma, 24 kesäk. DBV - HEL
300€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Dubrovnik

Matkalla kohteeseen Dubrovnik

Mitä nähdä Dubrovnik

Adrianmeren helmi Dubrovnik on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi jo vuonna 1979. Uskomattoman rikkaan historian omaava entinen kaupunkivaltio perustettiin 800-luvulla, minkä jälkeen se on toiminut esimerkiksi merenkäynnin ja kaupan keskuksena. Matkat Dubrovnikiin ovat olleet suurta huutoa jo keskiajalla, miksipä siis ei modernikin matkailija suuntaisi sinne! Nykymatkailijalle Dubrovnikin maisemat ovat tutut esimerkiksi huippusuositusta Game of Thrones -televisiosarjasta, jota on kuvattu kaupungissa. Monista Euroopan kaupungeista on tarjolla halvat lennot Dubrovnikiin, ja tämä Kroatian kaunistus houkutteleekin kaikenlaisia matkailijoita historian harrastajista ja kaupunkilomaa kaipaavista aina lapsiperheisiin saakka. Kroatian länsirannikolla sijaitseva noin 40 000 asukkaan tunnelmallinen paikkakunta kätkee suojiinsa värikkään, barokkityylisen vanhan kaupungin kirkkoineen, luostareineen ja suihkulähteineen.

Nähtävyyksiä Dubrovnik

Ylivoimaisesti suosituin nähtävyys Dubrovnikissa on sen historiallinen kaupunginosa. Vuosisataisen historiansa aikana kaupunki on ollut piiritettynä lukemattomia kertoja, ja se on suojannut asukkaitaan niin sodissa kuin rauhankin aikana. Reipas reissaaja ei pitkään mieti, mitä tehdä Dubrovnikissa, vaan lähtee tutkimaan ennakkoluulottomasti tätä Välimeren historian elävää esimerkkiä. Ilmasto Adrianmerellä on miellyttävä ympäri vuoden, mutta paras aika ottaa lennot Dubrovnikiin on keväällä tai alkukesästä, kun helteet eivät vielä väsytä kaupungissa vierailevia. Hyvin säilynyt historiallinen kaupunki tarjoaa hämmästyttävän määrän ravintoloita, museoita, kirkkoja, moskeijoita ja muistomerkkejä vuosisatojen varrelta. Kaupungista löytyy kiertoajeluja eri teemoilla, ja paikallisoppaat tuntevat paikat paremmin kuin yksikään opaskirja.

Muista Duprovnikissa ainakin nämä:

Lentokenttien lähellä Dubrovnik

Dubrovnikin lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä ?ilipin lentoasemana, sijaitsee vajaat 20 kilometriä kaupungista etelään, ?ilipin kylän tuntumassa. Terminaaleja on kentällä toistaiseksi vain yksi, tosin uusi tilava terminaali on rakenteilla kentälle. Lentoasemalta löytyy erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joissa matkailija voi lepuuttaa jalkojaan ja kerätä voimia. Tax free -kaupat palvelevat kansainvälisiä matkailijoita, ja kentältä löytyykin varmasti tuliaiset niin perheelle kuin ystävillekin.

Dubrovnik ?ilipin Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Dubrovnikiin lentävät esimerkiksi: Finnair, Turkish Airlines ja Norwegian.

Sijainti

Dubrovnikin lentoasema sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Kuljetus

Autolla matkaan lentokentältä Duprovnikin kaupunkiin kannattaa varata ainakin puoli tuntia, bussilla tai taksilla jonkin verran enemmän. Liikenne vaikuttaa matka-aikaan. Omatoimimatkailijan valinta voi olla joko bussi, taksi tai vuokra-auto. Kätevästi keskustaan pääsee esimerkiksi Dubrovnik Airport Shuttle Bus -bussilla. Auton vuokraajalla on lukuisia vaihtoehtoja autonvuokrausfirmaa valitessa, ja taksat kannattaa kilpailuttaa yritysten kesken jo etukäteen. Hinnoiltaan edullisia busseja lentokentältä Dubrovnikiin kulkee noin puolen tunnin välein.