Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Geneve

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Geneve

Näe Geneve viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ti, 06 syyskuuta Menopaluu ke, 07 syyskuuta
HEL Helsinki
GVA Geneve
menopaluu alkaen 152€
Lähtö ti, 13 syyskuuta Menopaluu ke, 21 syyskuuta
HEL Helsinki
GVA Geneve
menopaluu alkaen 134€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Geneve matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 0.98 CHF
Euro Swiss Franc
1 CHF = 1.03 EUR
Tarkistettu viimeksi 18 elokuuta 2022
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
10%

Junamatkat ovat 10 % kalliimpia kohteessa Geneve kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Geneve
3,1€
Ateria
Keskihintainen ravintola
107%

Keskimääräinen ateria on 107 % kalliimpi kohteessa Geneve kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
12,5€
Geneve
25,87€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
4%

Taksimatka kohteessa Geneve on 4 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,45€
Geneve
6,21€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
14%

Kahvi on 14 % kalliimpi kohteessa Geneve kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,04€
Geneve
4,59€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Geneve lentoasemat
 • ( Geneva (GVA)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 4 kms
 • ( Saint Exupery (LYS)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 107 kms
 • ( Lyon - Bron (LYN)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 107 kms
K Etäisyys: 1980 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Luonnonläheisestä ja merellisestä Helsingistä, Suomen suurimmasta kaupungista, pääsee lentämään niin Euroopan suosituimpiin kohteisiin kuin moniin kaukokohteisiinkin Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Tältä Suomen suurimmalta lentokentältä lennetään suoria lentoja kaikkiaan 130 kohteeseen. Helsingistä Geneveen suorat lennot lähtevät myös aina Helsinki-Vantaalta. Talviosaamisestaan ja kattavasta palvelutarjonnastaan tunnettu lentoasema lähettää kolmelta kiitoradoiltaan matkaan reilusti yli 300 konetta päivittäin.

Lennot Helsingistä Geneveen lähtevät joko terminaalista 1 tai 2, varmista terminaalisi lentolipusta ennen kentälle saapumista. Välimatkat ovat kentällä lyhyitä, eli Helsinki-Vantaalla matkustaja ei pääse eksymään pahasti. Vaikka lentoasema ei ole hyvin suuri, on siitä silti kasvanut ja kehittynyt Pohjois-Euroopan tärkeimpiin lukeutuva vaihtokenttä etenkin monipuolisten kaukokohteidensa ansiosta. Matkailijoita kulkee kentän kautta reilusti yli 17 miljoonaa vuosittain.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 20 kilometriä pohjoiseen Helsingin keskustasta, Vantaan kaupungin puolella. Lähempänä lentokenttää sijaitsee muun muassa Tikkurilan kaupunginosa, josta matkaa kentälle on noin 5 kilometriä.

Matkan Helsinki-Vantaan lentoasemalle voi taittaa omalla autolla, sillä kentällä matkailijoita odottavat hyvät maksulliset parkkialueet. Taksilla pääsee näppärästi perille lentokentälle, ja tämä voikin olla paras vaihtoehto kulkea kentälle esimerkiksi öiseen aikaan. Julkisista liikennevälineistä bussit ja lähijunat kulkevat niin ikään lentoasemalle kaupungin keskustasta. Bussilinjoista 415, 615, 617, 562N ja 415N vievät perille, samoin kuin Helsingin rautatieasemalta starttaava Finnair City Bus -lentokenttäbussi. I- ja P-lähijunat lähtevät päärautatieasemalta lentoasemalle parhaimmillaan jopa 10 minuutin välein.

Matka kohteeseen Geneve

Kansainvälisenä politiikan ja liike-elämän keskuksena tunnetussa Genevessä sijaitsee lukuisten kansainvälisten järjestöjen päämajoja ja tukikohtia. Yksi niistä on YK:n Euroopan tukikohta Palais des Nations. Rakennukseen matkailija pääsee tutustumaan opastettujen kierrosten kautta. Arvokasta rakennusta ympäröi toinen suosittu nähtävyys, Arianan puisto, josta käsin pääset ihailemaan niin Ranskan Alppeja kuin Genevenjärveäkin. Viimeksi mainittu onkin tärkeä tunnelmanluoja Geneven kaupungille ja siihen on asennettu kaupungin symboliksikin kohonnut Jet d'eau -suihkulähde, joka ampuu vesisuihkunsa jopa noin 140 metrin korkeuteen.

Halvat lennot Helsingistä Geneveen vievät sinut keskelle mielenkiintoista ja monipuolista kaupunkia, jossa kannattaa muiden nähtävyyksien lisäksi tutustua myös arkkitehtuuriin. Kaupungissa sijaitsee useiden arkkitehtien 1980-luvulla suunnittelema Quartier des Grottes -kaupunginosa, josta löytyy toinen toistaan uskomattomampia rakennuksia.

Matka kaupungin keskustaan

Geneven lentokenttä sijaitsee kaupungin läheisyydessä, Meyrinin ja Le Grand-Saconnex'n kaupunkien alueella, noin neljän kilometrin päässä Geneven keskustasta. Kaupunkiin pääseekin kätevästi ja nopeasti julkista liikennettä käyttäen. Julkinen liikenne toimii hyvin kaupungissa, ja lisäksi lentokenttä tarjoaa saapuville matkustajille ilmaisen Unireso-lipun, joka on voimassa 80 minuuttia sen lunastamisesta. Tällä lipulla pääset matkaamaan kaupunkiin ilmaiseksi junalla, joka kulkee keskustaan noin 6 minuutissa, tai bussilla, noin 20 minuutissa. Niin junat kuin bussitkin kulkevat lentokentältä keskustaan noin vartin välein. Tällä kentällä julkista liikennettä kannattaa siis hyödyntää. Autolla matka keskustaan voi taittua noin reilussa vartissa, mutta ruuhka-aikaan ajoaikaa kannattaa varata reilusti enemmän.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Geneve
Fly fra Helsinki til Genève
Fly fra Helsinki til Geneve