Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Milano

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Milano

Näe Milano viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ma, 19 joulukuuta Menopaluu ti, 20 joulukuuta
HEL Helsinki
MIL Milano
menopaluu alkaen 43€
Lähtö ke, 11 tammikuuta Menopaluu la, 14 tammikuuta
HEL Helsinki
MIL Milano
menopaluu alkaen 60€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Milano matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
30%

Junamatkat kohteessa Milano ovat 30 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Milano
2€
Ateria
Keskihintainen ravintola
50%

Keskimääräinen ateria on 50 % kalliimpi kohteessa Milano kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Milano
20€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
10%

Taksimatka kohteessa Milano on 10 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,9€
Milano
6€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
57%

Kahvi kohteessa Milano on 57 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,09€
Milano
1,75€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Milano lentoasemat
 • ( Orio Al Serio (BGY)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 46 kms
 • ( Linate (LIN)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 8 kms
 • ( Malpensa (MXP)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 39 kms
 • ( Giuseppe Verdi (PMF)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 117 kms
K Etäisyys: 1937 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on rennon trendikäs kaupunki, jonka ravintolamaailmassa ja taidepiireissä tapahtuu jatkuvasti. Kesäkaupunkina se herää kukoistukseensa ja kutsuu kansaa nauttimaan auringosta terasseille, toreille ja puistoihin. Kaupungin lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentoasema, sijaitsee nimensä mukaisesti Vantaan kaupungin alueella. Vantaan keskustasta kentälle on matkaa noin 5 kilometriä. Helsingin keskustasta kentälle on puolestaan 18 kilometriä, mutta matka taittuu esimerkiksi lähijunalla helposti noin puolessa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentoasema on kansainvälisestikin palkittu kansainvälisen lentoliikenteen solmukohta, jonka kautta matka maailman eri kolkkiin sujuu mukavasti. Matkailijoita palvelee kentällä asiantunteva henkilökunta, ja reissaajien käytössä ovat korkeatasoiset palvelut, aina ilmaisesta WiFi-yhteydestä alkaen. Lentokenttä vastaa vaativienkin matkailusesonkien tarpeisiin kahden terminaalinsa avulla.

Matka lentoasemalle Helsinki

Halvat lennot Helsingistä Milanoon saavat matkakuumeen kattoon. Lähtö Milanoon on aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee oivallisten kulkuyhteyksien varrella. Helsingin keskustasta sinne on mahdollista matkustaa junalla, bussilla, taksilla tai omalla autolla. Kentälle pääsee Helsingin keskustasta ja muilta lähialueilta esimerkiksi seutuliikenteen busseilla, ja Finnair City Bus -linja-auto kuljettaa matkustajia päärautatieaseman ja kentän välillä.

Lentokentän ja keskustan välille avattu lähijunayhteys kuljettaa matkustajat puolessa tunnissa päärautatieasemalta lentokentälle. Muualta Suomesta tulevat junamatkailijat voivat vaihtaa lentokentälle suuntaavaan paikallisjunaan päärautatieasemalla, Tikkurilassa tai Pasilassa. Monet pitkän matkan bussivuorot ajavat lentokentän kautta. Yksityisautoilijoille lentokentällä on selkeät opasteet ja runsaasti pysäköintipaikkoja. Lisäksi lentokentälle matkustaville on tarjolla yksityisten taksien lisäksi myös jaettuja kimppatakseja.

Matka kohteeseen Milano

Pohjois-Italian helmi Milano tunnetaan muodin keskuksena. Tässä metropolissa matkailija voi nauttia myös huippuluokan oopperoista, jalkapalloa ja kiehtovasta historiasta. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Duomo di Milano, upea goottilaistyylinen katedraali, jonka katolta aukeavat huikeat maisemat aina Sveitsin puolelle asti. Santa Maria Delle Grazie -kirkossa on esillä Da Vincin kuuluisa Viimeinen ehtoollinen -teos, jonka nähdäkseen lippu on varattava ajoissa.

Kaupunki on ostosparatiisi, jossa laatu ja hinta ovat kohdillaan. Se hemmottelee myös italialaisella ruualla, ja alueen lombardialaisia elintarvikkeita arvostetaan suuresti. Muotiliikkeiden lisäksi kaupungissa kannattaa katsastaa myös antiikki- ja keräilyliikkeiden tarjonta. Vahvan espressokupin ääreen voi istahtaa vaikkapa Galleria Vittorio Emanuele II -ostoskeskuksessa, joka on ollut aikoinaan Euroopan suurin ostoskeidas. Paikallisten suissa paikka kulkee nimellä "Milanon olohuone".

Matka kaupungin keskustaan

Milanossa on kolme lentokenttää, joten tarkista, mille kentälle lennot Helsingistä Milanoon laskeutuvat. Malpensan lentokenttä sijaitsee Milanosta noin 50 kilometrin päässä luoteeseen. Helsingistä Milanoon suorat lennot laskeutuvat usein juuri tänne. Lentokentän ja keskustan välillä kulkee Malpensa Express -junayhteys sekä paikallisbussi. Orio Al Serion lentokenttä sijaitsee noin 50 kilometrin päässä kaupungista, Bergamossa, ja kentältä pääsee Milanoon paikallisbussilla. Kenttää käyttää osa halpalentoyhtiöistä. Linaten lentokenttä parin kilometrin päässä keskustasta palvelee enimmäkseen pieniä lentoyhtiöitä. Lentokentän ja keskustan välillä liikkuminen taksilla on melko arvokasta, samoin kuin kaupungin sisällä. Parasta onkin tutustua paikalliseen joukkoliikenteeseen, joka toimii varsinkin lentokentiltä keskustaan kätevästi. Myös takseja on aina tarjolla kentillä.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Milano
Fly fra Helsinki til Milano
Fly fra Helsinki til Milano