Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Innsbruck

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Innsbruck

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Innsbruck
ma, 22 heinäk. HEL - INN
ke, 24 heinäk. INN - HEL
335€
Hinta/matkustaja
Helsinki Innsbruck
ti, 13 elok. HEL - INN
162€
Hinta/matkustaja
Helsinki Innsbruck
ma, 12 elok. HEL - INN
to, 15 elok. INN - HEL
234€
Hinta/matkustaja
Helsinki Innsbruck
su, 28 heinäk. HEL - INN
ke, 31 heinäk. INN - HEL
263€
Hinta/matkustaja
Helsinki Innsbruck
to, 01 elok. HEL - INN
to, 01 elok. INN - HEL
331€
Hinta/matkustaja
Helsinki Innsbruck
ti, 06 elok. HEL - INN
pe, 09 elok. INN - HEL
259€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
10% Junamatkat kohteessa Innsbruck ovat 10 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 2,95€
Innsbruck 2,8€
Ateria Keskihintainen ravintola
20% Ateria kohteessa Innsbruck on 20 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 16€
Innsbruck 12,5€
Etäisyys: 1682 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Innsbruck lentoasemat
Kranebitten (INN) Etäisyys kaupungin keskustasta: 3 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki kutsuu matkailijoita luonnonläheisyydellään, ja etenkin kesäaikaan kaupungin kadut täyttyvät matkailijoista. Aktiivinen kaupunki lukuisine tapahtumineen huokuu trendikästä tunnelmaa. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan kaupungissa noin 18 kilometrin päässä Helsingistä. Täältä lähtevät myös Suomen ainoat suorat lennot Helsingistä Innsbruckiin. Helsinki-Vantaa on Suomen suurin ja vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, jonne saapuu päivittäin keskimäärin viisisataa lentokonetta. Tämä määrä kattaa noin 90 prosenttia kaikista Suomeen saapuvista lennoista. Matkailijalle lentokenttä on selkeä. Terminaalit 1 ja 2 sijaitsevat samassa rakennuksessa ja niiden välillä kulkee noin 250 metrin pituinen katettu käytävä. Halvat lennot Helsingistä Innsbruckiin lähtevät joko terminaalista 1 tai 2 sen mukaan, minkä lentoyhtiön koneella matkustat.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin keskustasta on helppo matkustaa Helsinki-Vantaan lentokentälle julkisilla kulkuvälineillä. Monet matkailijat suosivat junaa, sillä lentokentällä on rautatieasema, johon junat tulevat noin puolessa tunnissa. Saavut junalla terminaalien 1 ja 2 välissä olevalle maanalaiselle tasanteelle, josta on lyhyt matka kummankin terminaalin lähtöselvitysalueelle. Junalla pääsee kätevästi lentokentälle myös kauempaa Suomesta. Tällöin kaukojuna vaihdetaan kehäradan junaan joko Tikkurilassa, Pasilassa tai Helsingin päärautatieasemalla. Matka-aikaan kannattaa varata autolla tai taksilla Helsingin keskustasta noin tunti, mutta junalla tultaessa pääset kentälle noin puolessa tunnissa. Myös linja-autot lähtevät päärautatieasemalta. Lentokentän ja Helsingin väliä liikennöivät HSL:n paikallisbussit sekä Finnair City Bus. Jos tulet lentoasemalle omalla autollasi, jätä auto parkkiin lentokentän edessä olevalle parkkialueelle.

Matka kohteeseen Innsbruck

Lumipeitteisten Alppien ympäröimä Innsbruck on kaupunki kuin suoraan satukirjasta. Tämä Tirolin helmi on myös yksi Euroopan vauraimpia kaupunkeja, jonne saavutaan läpi vuoden ihastelemaan upeita maisemia ja keskieurooppalaista arkkitehtuuria sekä harrastamaan talviurheilulajeja. Kaupungin läheltä löytyykin suosittuja hiihtokeskuksia ja lomakohteita, joista käsin monet turistit ja paikalliset käyvät myös Innsbruckissa ostoksilla ja viettämässä iltaa.

Saksan Innsbruck on loistava lomakohde historiallisten nähtävyyksiensä vuoksi. Kaupungin vauraus näkyy upeasti kunnostetuissa palatseissa ja kirkoissa. Vanhaan kaupunkiin on mukava mennä ostoksille, syömään tai vierailemaan mielenkiintoisissa museoissa. Historiallinen kaupunginosa onkin Innsbruckin suosituin nähtävyys, mutta vierailulla kannattaa myös käydä Ambrasin loistokkaalla palatsialueella sekä kuuluisalla hyppyrimäellä.

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Innsbruckiin suorat lennot saapuvat Inssbruckin lentokentälle, joka sijaitsee vain noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Turismi lisää lentokentän vilkkautta erityisesti talvikausina, jolloin monet tulevat Alpeille laskettelemaan. Kaupungin Kranebittenin lentokentältä matkustat keskustaan joko linja-autolla, taksilla tai vuokraamalla oman auton. Juna-asemaa ei lentokentällä ole. Lentokenttä sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, joten matka sujuu nopeasti. Löydät bussipysäkin lentoaseman lähettyviltä, bussit kulkevat noin 15 minuutin välein. Pääset linja-autolla aivan keskustan lähellä olevalle rautatieasemalle. Taksit ajavat keskustaan vain noin 10 minuutissa, mutta matkan hinta on bussimatkoja korkeampi. Taksikuskin kanssa kannattaa sopia etukäteen matkan hinta, jotta et perillä koe ikäviä yllätyksiä. Voit myös vuokrata lentokentältä auton. Löydät autovuokraamojen toimistot parkkihallin 3 pohjakerroksesta.