Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–München

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen München

Näe München viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ti, 11 huhtikuuta Menopaluu su, 16 huhtikuuta
HEL Helsinki
MUC München
menopaluu alkaen 80€
Lähtö ke, 05 huhtikuuta Menopaluu su, 09 huhtikuuta
HEL Helsinki
MUC München
menopaluu alkaen 321€
Lähtö la, 29 huhtikuuta Menopaluu ti, 02 toukokuuta
HEL Helsinki
MUC München
menopaluu alkaen 96€
Lähtö la, 29 huhtikuuta Menopaluu la, 29 huhtikuuta
HEL Helsinki
MUC München
menopaluu alkaen 360€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja München matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
15%

Junamatkat ovat 15 % kalliimpia kohteessa München kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
München
3,55€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Keskimääräinen ateria on 10 % kalliimpi kohteessa München kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13,6€
München
15€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
30%

Taksimatka kohteessa München on 30 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
7€
München
4,8€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
10%

Kahvi kohteessa München on 10 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,2€
München
3,6€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
München lentoasemat
 • ( Franz Josef Strauss (MUC)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 28 kms
 • ( Allgäu (FMM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 101 kms
K Etäisyys: 1589 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on nuorekas opiskelijakaupunki, joka tarjoaa tekemistä kulttuurinälkään kaikkina vuodenaikoina. Turvallinen mutta eläväinen kaupunki kiinnostaa myös matkailijoita, joiden onneksi noin 18 kilometrin päässä keskustasta sijaitseva kansainvälinen Helsinki-Vantaan lentokenttä on helposti saavutettavissa Helsingistä ja muualta Suomestakin. Kasvojenkohotuksen kokenut kenttä on kerännyt viime aikoina kiitosta, ja se on rankattu useissa vertailuissa yhdeksi maailman toimivimmista kentistä. Selkeä ja viihtyisä lentokenttä tarjoaa hyvät yhteydet itään ja länteen, eivätkä edes talven pakkaset ja lumimyrskyt pysäytä liikennettä, sillä kentällä on varauduttu vaikeisiinkin sääolosuhteisiin. Helsinki-Vantaa on tunnettu täsmällisyydestään, ja lennot Helsingistä Müncheniin sekä monille muille Euroopan tärkeimmille kentille lennetään yleensä aina aikataulussa.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla. Lentoasemalle liikennöivät Helsingin alueelta paikallisbussien lisäksi lähiliikenteen juna ja Finnair City Bus -lentokenttäbussi. Yksityisautoilijan on helppo löytää kentälle navigaattorin avulla, ja kentän parkkialueelle on hyvät opasteet. Parkkialueelta terminaaleihin kulkee vartin välein ilmainen bussi. Paikallisbussien ja kaksi vuotta sitten avatun lähijunalinjan avulla matkailijoiden on helppo siirtyä lentokentälle Helsingin keskustasta, päärautatieasemalta, tai ratalinjan muilta pysäkeiltä, kuten Pasilasta ja Tikkurilasta.

Finnairin oma bussi kulkee Helsingin rautatieaseman ja lentoterminaalien välillä noin puolen tunnin välein. Bussiin ei tarvitse ostaa etukäteen lippua, vaan sen voi maksaa suoraan kuljettajalle. Etukäteen netistä ostettuna lippu tulee hieman halvemmaksi. Matkailija voi tilata itselleen myös ryhmätaksin etukäteen, jolloin matkan hinta on edullisempi kuin yksityistaksilla matkustettaessa.

Matka kohteeseen München

Oktoberfest-olutjuhlistaan tunnettu München on Saksan vaurainta aluetta. Münchenissä on paljon nähtävää, sillä kaupunki on todellinen kulttuurin kehto. Kaikkiaan sen alueella toimii 45 museota ja kolme sinfoniaorkesteria. Alte Pinakothek ja Neue Pinakothek -taidemuseoissa on tarjolla taidehistorian parhaimmistoa. Huolimatta toisen maailmansodan ankarista pommituksista, kaupungissa on myös paljon upeaa historiallista arkkitehtuuria. Kaupungin ilmapiiriä voi imeä sisäänsä Münchenin monissa kahviloissa istuskellessa ja kaduilla kävellessä. Kaupungissa on myös kauniita puistoja.

Münchenissa ei voi sivuuttaa virkeää panimokulttuuria. Alueen panimot tuottavat yli 4000 eri olutmerkkiä, joihin voi tutustua järjestetyillä panimokiertueilla. Suurkaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet, ja erityisen suositut ovat kaupungin jokavuotiset suuret joulumarkkinat.

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Müncheniin suorat lennot laskeutuvat kaupungin lentokentälle, eli Franz Josef Straußin lentoasemalle, joka sijaitsee noin 28 kilometrin päässä kaupungista sen koillispuolella. Münchenin lentokenttä kuuluu Euroopan vilkkaimpien ja suurimpien kenttien joukkoon, sillä keskeinen sijainti tekee siitä solmukohdan lentoliikenteelle. Halvat lennot Helsingistä Müncheniin löytyvät normaalisti vaivatta, sillä lentoliikenne kaupunkiin on vilkasta myös Suomesta. Kentällä on kaksi terminaalia.

Liikkuminen kentältä keskustaan sujuu helposti S-bahn-junalla, jonka S1- ja S8 -linjat kulkevat keskustan ja kentän välillä. Matka keskustaan kestää noin 45 minuuttia, ja junat lähtevät lentokentältä noin 10 minuutin välein. Kentän ja keskustan välillä liikennöi myös Lufthansan oma bussi sekä Flixbus, jonka avulla pääsee myös Münchenin lähialueille.

Muita kiinnostavia reittejä