Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Las Palmas

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Las Palmas

Näe Las Palmas viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ti, 14 helmikuuta Menopaluu ti, 21 helmikuuta
HEL Helsinki
LPA Las Palmas
menopaluu alkaen 169€
Lähtö ke, 08 helmikuuta Menopaluu su, 12 helmikuuta
HEL Helsinki
LPA Las Palmas
menopaluu alkaen 316€
Lähtö ti, 28 helmikuuta Menopaluu ti, 07 maaliskuuta
HEL Helsinki
LPA Las Palmas
menopaluu alkaen 102€
Lähtö la, 25 helmikuuta Menopaluu la, 04 maaliskuuta
HEL Helsinki
LPA Las Palmas
menopaluu alkaen 515€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Las Palmas matkasi suunnitteluun.
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Las Palmas lentoasemat
 • ( Las Palmas (LPA)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 22 kms
K Etäisyys: 4670 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on kaunis suurkaupunki, johon on helppo rakastua. Kaupunki on samaan aikaan kansainvälinen ja perinteisen suomalainen. Talvella ja kesällä Helsinki on kuin kaksi eri kaupunkia. Kaupungin kansainvälinen Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaan puolella, noin 18 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Lentoasema on tärkeä solmukohta etenkin Aasiaan suuntautuvalle liikenteelle, ja samalla se toimii myös Finnairin lentoliikenteen keskuksena. Asemalla on kaksi terminaalia, jotka ovat helpon kävelymatkan päässä toisistaan niitä yhdistävän yhdyskäytävän ansiosta. Helsinki-Vantaan lentoasema on saanut runsaasti kansainvälistä tunnustusta, ja muun muassa IATA on palkinnut sen maailman parhaana lentoasemana. Yhteydet kentältä Espanjaan ovat erinomaiset, ja Helsingistä Las Palmasiin suorat lennot kestävät reilut viisi tuntia.

Matka lentoasemalle Helsinki

Keskustasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta halvat lennot Helsingistä Las Palmasiin lähtevät, on helppo päästä. Vaihtoehtoja on monia, sillä matkustaja voi valita taksin, bussin ja lähijunan väliltä. Taksi on kallein mutta myös vaivattomin tapa päästä lentokentälle. Autolla matka kentälle keskustasta taittuu noin puolessa tunnissa. Joukkoliikenteen vaihtoehdot ovat myös kattavat. Esimerkiksi lähijunalla pääsee suoraan Helsinki-Vantaalle, sen kahden terminaalin välillä sijaitsevalle juna-asemalle. Paikallisjunia lähtee noin 10 minuutin vuorovälillä arkipäivisin päärautatieasemalta, josta matka-aika kentälle on noin 30 minuuttia. Junan kyytiin pääsee myös muun muassa Pasilan ja Tikkurilan asemilta. Linja-auto on myös hyvä vaihtoehto, joko HSL:n operoiman julkisen liikenteen busseilla tai Finnairin oman lentokenttäbussin avulla. Jos liikut omalla autolla, lentokentällä on tarjolla maksullisia parkkihalleja pitkäaikaisparkkeeraukseen.

Matka kohteeseen Las Palmas

Lennot Helsingistä Las Palmasiin vievät matkailijan keskelle useimmiten aurinkoista paratiisisaarta ja mielenkiintoista kanarialaista kulttuuria. Vaikka Gran Canarian saarella sijaitseva Las Palmas ja Kanariansaaret ylipäätään ovat osa Espanjaa, on niillä maantieteellisen sijaintinsa ansiosta varsin omaleimainen kulttuuri. Leppoisasta rantaelämästä voi nauttia Las Palmasin kaupungin sisällä, sillä miltei neljä kilometriä pitkältä Las Canteras -ranta kutsuu kaikkia kaupungissa lomailevia rentoutumaan ja kuuntelemaan aaltojen loisketta.

Las Palmasissa vierailevan kannattaa pistäytyä myös Trianan ja Veguetan kaupunginosissa. Molemmat ovat historiallisia ja viehättäviä kaupunginosia, ja varsinkin Triana on shoppailijan mekka, Vegueta puolestaan kulinaristin. Casa de Colón -museossa voi aistia historian siipien havinaa – itse Kristoffer Kolumbus majaili siellä ennen Amerikkaan lähtöään!

Matka kaupungin keskustaan

Las Palmasiin lentäen matkaavat turistit saapuvat Gran Canarian lentoasemalle, joka sijaitsee noin 19 kilometrin päässä itse kaupungista. Kyseessä on Espanjan kuudenneksi suurin lentoasema matkustajamäärissä mitattuna, ja sitä käyttää vuosittain noin 10 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalla on vain yksi terminaali, joka on tosin melko suuri ja jaettu A-, B-, C- ja D-osiin. Lentoasemalta Las Palmasin kaupunkiin pääsee linja-autolla noin 35 minuutissa. Lentoasemalta lähtee paljon busseja myös saaren muihin lomakohteisiin, kuten Maspalomasiin, joten opasteita kannattaa seurata huolella. Toki myös auton vuokraaminen tai taksin käyttö ovat hyviä vaihtoehtoja. Koska Gran Canaria ja Las Palmas ovat suosittuja lomakohteita, myös erilaisia pikkubussein toteutettuja shuttle-kuljetuksia tarjoavia yhtiöitä on runsaasti.

Muita kiinnostavia reittejä