Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Los Angeles

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Los Angeles alkaen 552€

Näe Los Angeles viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö pe, 16 huhtikuuta Menopaluu ma, 26 huhtikuuta
HEL Helsinki
LAX Los Angeles
menopaluu alkaen 552€
Lähtö ma, 03 toukokuuta Menopaluu pe, 07 toukokuuta
HEL Helsinki
LAX Los Angeles
menopaluu alkaen 556€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Los Angeles matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 1.2 USD
Euro US Dollar
1 USD = 0.84 EUR
Tarkistettu viimeksi 10 huhtikuuta 2021
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
47%

Junamatkat kohteessa Los Angeles ovat 47 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Los Angeles
1,47€
Ateria
Keskihintainen ravintola
30%

Keskimääräinen ateria on 30 % kalliimpi kohteessa Los Angeles kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Los Angeles
16,85€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
60%

Taksimatka kohteessa Los Angeles on 60 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Los Angeles
2,4€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
0%

Kahvi kohteessa Los Angeles maksaa suunnilleen saman verran kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,01€
Los Angeles
4,03€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Los Angeles lentoasemat
 • ( Los Angeles Intl Airport (LAX)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 20 kms
 • ( Burbank Glendale Pasadena Airport (BUR)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 19 kms
 • ( Van Nuys (VNY)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 29 kms
 • ( Whiteman (WHP)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 28 kms
 • ( Ontario International (ONT)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 58 kms
 • ( Avalon Bay (AVX)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 81 kms
K Etäisyys: 9011 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on kasvattanut suosiotaan matkailukohteena, eikä ihme. Monipuoliset tapahtumat ja laadukas ravintolatarjonta houkuttelevat matkailijoita niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja etenkin ulkomailta saapuvia turisteja Helsingissä kiehtoo sen turvallisuus ja luonnonläheisyys. Helsingin kansainvälinen lentoasema sijaitsee sen pohjoisen naapurikaupungin eli Vantaan puolella. Kentän sijainti on Helsingin keskustasta noin 18 kilometriä pohjoiseen. Vantaan lentoasema on lentoyhtiö Finnairin liikenteen solmukohta ja se tarjoaa erinomaiset yhteydet esimerkiksi Aasiaan ja kaikkialle Eurooppaan. Helsinki-Vantaalta voi lentää myös Yhdysvaltoihin, ja halvat lennot Helsingistä Los Angelesiin lähtevät aina tältä kahden terminaalin lentoasemalta. Ne sisältävät lähes poikkeuksetta yhden vaihdon. Helsingistä Los Angelesiin suorat lennot eivät siis ainakaan toistaiseksi kuulu Helsinki-Vantaan lentoyhtiöiden vakituiseen tarjontaan.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin erinomaisia julkisen liikenteen yhteyksiä voivat hyödyntää myös Helsinki-Vantaan lentokentälle suuntaavat matkaajat. Vuonna 2015 toimintansa aloittaneen kehäradan myötä lentoasemalle pääsee nykyään myös kätevästi paikallisjunalla. Päärautatieasemalta arkipäivisin noin 10 minuutin välein lähtevällä paikallisjunalla matka-aika lentoasemalle on noin 30 minuuttia. Kyytiin voi nousta myös monilta muilta asemilta, esimerkiksi Pasilasta ja Tikkurilasta. Lentoasemalla junapysäkki sijaitsee sisätiloissa, kävelymatkan päässä terminaaleista, joten talvellakaan junamatkustajien ei tarvitse kahlata lumessa oikeaan terminaaliin päästäkseen. Vaihtoehtoja paikallisjunalle ovat Helsingin Seudun Liikenteen, HSL:n, paikallisbussit sekä Finnairin oma lentokenttäbussi Finnair City Bus. Myös taksit ja taksia aavistuksen edullisemmat shuttle-kuljetukset ovat vaihtoehto, näillä matka-aika kentälle on ainakin 30 minuuttia.

Matka kohteeseen Los Angeles

Lennot Helsingistä Los Angelesiin vievät Yhdysvaltojen länsirannikon suurimpaan kaupunkiin, joka on viihdemaailman tärkeimpiä keskuksia Hollywoodin kaupunginosaan syntyneen elokuvateollisuuden ansiosta. Miltei neljän miljoonan asukkaan kaupungissa riittää tekemistä kaikille, piditpä sitten rennosta rantaelämästä tai suurkaupungin sykkeestä. Los Angelesissa erilaiset aktiviteetit on helppo yhdistää. Luonnon ystävällekin kaupunki tarjoaa esimerkiksi Griffith Parkin, joka on Yhdysvaltojen suurin kaupunkipuisto. Pinta-alaltaan valtavan kaupungin eri alueilla on hyvin erilainen profiili. Keskusta, eli Downtown, pitää sisällään pienempiä kaupunginosia, kuten legendaarisen Chinatownin, kiinalaisten oman kaupunginosan. Ydinkeskustasta länteen, Tyynenmeren äärellä, sijaitsee Venice Beach -ranta-alue, joka on tunnettu boheemista tunnelmastaan ja taitelijayhteisöistään. Paikallista rantaelämää pääsee maistelemaan myös rantahuviloistaan tunnetulla Santa Monican alueella.

Matka kaupungin keskustaan

Los Angelesin alueella on kaksi kansainvälistä lentoasemaa: Los Angeles International Airport, lyhyesti LAX, ja Ontario International Airport. Näistä ensin mainittu on hyvin vilkas, sillä matkustajamäärissä mitattuna se on koko maailman viidenneksi suurin kenttä. LAX käsittää jopa yhdeksän terminaalia ja se sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Lentoasemalta kulkee keskustaan non-stop-periaatteella FlyAway Bus -linja-auto, jolla pääsee niin Downtownin, Westwoodin, Hollywoodiin kuin San Fernando Valleynkin alueelle. Los Angeles Metro Rail Green Line -metrolinjalle lentoasemalta on Shuttle Bus G -bussikuljetus. Useat eri yritykset tarjoavat linja-autokuljetuksia lentokentiltä eri puolille Los Angelesia ja koko Kalifornian osavaltiota. Ontario International Airport sijaitsee kaupungin keskustasta noin 60 kilometriä itään.

Muita kiinnostavia reittejä