Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Los Angeles

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Los Angeles

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Los Angeles
ke, 19 kesäk. HEL - LAX
to, 20 kesäk. LAX - HEL
1539€
Hinta/matkustaja
Helsinki Los Angeles
ti, 18 kesäk. HEL - LAX
369€
Hinta/matkustaja
Helsinki Los Angeles
pe, 28 kesäk. HEL - LAX
su, 30 kesäk. LAX - HEL
808€
Hinta/matkustaja
Helsinki Los Angeles
su, 23 kesäk. HEL - LAX
ti, 25 kesäk. LAX - HEL
866€
Hinta/matkustaja
Helsinki Los Angeles
to, 04 heinäk. HEL - LAX
su, 07 heinäk. LAX - HEL
1102€
Hinta/matkustaja
Helsinki Los Angeles
su, 07 heinäk. HEL - LAX
to, 11 heinäk. LAX - HEL
1290€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
46% Junamatkat kohteessa Los Angeles ovat 46 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 2,98€
Los Angeles 1,62€
Ateria Keskihintainen ravintola
51% Keskimääräinen ateria on 51 % kalliimpi kohteessa Los Angeles kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 15€
Los Angeles 22,68€
Vaihtokurssi
1 EUR = 1.1 USD
1 USD = 0.92 EUR
Tarkistettu viimeksi 15 kesäkuuta 2024
Etäisyys: 9011 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Los Angeles lentoasemat
Los Angeles Intl Airport (LAX) Etäisyys kaupungin keskustasta: 20 kms
Burbank Glendale Pasadena Airport (BUR) Etäisyys kaupungin keskustasta: 19 kms
Van Nuys (VNY) Etäisyys kaupungin keskustasta: 29 kms
Whiteman (WHP) Etäisyys kaupungin keskustasta: 28 kms
Ontario International (ONT) Etäisyys kaupungin keskustasta: 58 kms
Avalon Bay (AVX) Etäisyys kaupungin keskustasta: 81 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on kasvattanut suosiotaan matkailukohteena, eikä ihme. Monipuoliset tapahtumat ja laadukas ravintolatarjonta houkuttelevat matkailijoita niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja etenkin ulkomailta saapuvia turisteja Helsingissä kiehtoo sen turvallisuus ja luonnonläheisyys. Helsingin kansainvälinen lentoasema sijaitsee sen pohjoisen naapurikaupungin eli Vantaan puolella. Kentän sijainti on Helsingin keskustasta noin 18 kilometriä pohjoiseen. Vantaan lentoasema on lentoyhtiö Finnairin liikenteen solmukohta ja se tarjoaa erinomaiset yhteydet esimerkiksi Aasiaan ja kaikkialle Eurooppaan. Helsinki-Vantaalta voi lentää myös Yhdysvaltoihin, ja halvat lennot Helsingistä Los Angelesiin lähtevät aina tältä kahden terminaalin lentoasemalta. Ne sisältävät lähes poikkeuksetta yhden vaihdon. Helsingistä Los Angelesiin suorat lennot eivät siis ainakaan toistaiseksi kuulu Helsinki-Vantaan lentoyhtiöiden vakituiseen tarjontaan.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin erinomaisia julkisen liikenteen yhteyksiä voivat hyödyntää myös Helsinki-Vantaan lentokentälle suuntaavat matkaajat. Vuonna 2015 toimintansa aloittaneen kehäradan myötä lentoasemalle pääsee nykyään myös kätevästi paikallisjunalla. Päärautatieasemalta arkipäivisin noin 10 minuutin välein lähtevällä paikallisjunalla matka-aika lentoasemalle on noin 30 minuuttia. Kyytiin voi nousta myös monilta muilta asemilta, esimerkiksi Pasilasta ja Tikkurilasta. Lentoasemalla junapysäkki sijaitsee sisätiloissa, kävelymatkan päässä terminaaleista, joten talvellakaan junamatkustajien ei tarvitse kahlata lumessa oikeaan terminaaliin päästäkseen. Vaihtoehtoja paikallisjunalle ovat Helsingin Seudun Liikenteen, HSL:n, paikallisbussit sekä Finnairin oma lentokenttäbussi Finnair City Bus. Myös taksit ja taksia aavistuksen edullisemmat shuttle-kuljetukset ovat vaihtoehto, näillä matka-aika kentälle on ainakin 30 minuuttia.

Matka kohteeseen Los Angeles

Lennot Helsingistä Los Angelesiin vievät Yhdysvaltojen länsirannikon suurimpaan kaupunkiin, joka on viihdemaailman tärkeimpiä keskuksia Hollywoodin kaupunginosaan syntyneen elokuvateollisuuden ansiosta. Miltei neljän miljoonan asukkaan kaupungissa riittää tekemistä kaikille, piditpä sitten rennosta rantaelämästä tai suurkaupungin sykkeestä. Los Angelesissa erilaiset aktiviteetit on helppo yhdistää. Luonnon ystävällekin kaupunki tarjoaa esimerkiksi Griffith Parkin, joka on Yhdysvaltojen suurin kaupunkipuisto. Pinta-alaltaan valtavan kaupungin eri alueilla on hyvin erilainen profiili. Keskusta, eli Downtown, pitää sisällään pienempiä kaupunginosia, kuten legendaarisen Chinatownin, kiinalaisten oman kaupunginosan. Ydinkeskustasta länteen, Tyynenmeren äärellä, sijaitsee Venice Beach -ranta-alue, joka on tunnettu boheemista tunnelmastaan ja taitelijayhteisöistään. Paikallista rantaelämää pääsee maistelemaan myös rantahuviloistaan tunnetulla Santa Monican alueella.

Matka kaupungin keskustaan

Los Angelesin alueella on kaksi kansainvälistä lentoasemaa: Los Angeles International Airport, lyhyesti LAX, ja Ontario International Airport. Näistä ensin mainittu on hyvin vilkas, sillä matkustajamäärissä mitattuna se on koko maailman viidenneksi suurin kenttä. LAX käsittää jopa yhdeksän terminaalia ja se sijaitsee noin 25 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Lentoasemalta kulkee keskustaan non-stop-periaatteella FlyAway Bus -linja-auto, jolla pääsee niin Downtownin, Westwoodin, Hollywoodiin kuin San Fernando Valleynkin alueelle. Los Angeles Metro Rail Green Line -metrolinjalle lentoasemalta on Shuttle Bus G -bussikuljetus. Useat eri yritykset tarjoavat linja-autokuljetuksia lentokentiltä eri puolille Los Angelesia ja koko Kalifornian osavaltiota. Ontario International Airport sijaitsee kaupungin keskustasta noin 60 kilometriä itään.