Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Los Angeles

Viime hetken lennot kohteeseen Los Angeles

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Los Angeles
ti, 28 toukok. HEL - LAX
pe, 31 toukok. LAX - HEL
1019€
Hinta/matkustaja
Las Vegas Los Angeles
la, 01 kesäk. LAS - LAX
20€
Hinta/matkustaja
San José Los Angeles
su, 02 kesäk. SJC - LAX
to, 06 kesäk. LAX - SJC
97€
Hinta/matkustaja
Helsinki Los Angeles
ma, 27 toukok. HEL - LAX
to, 30 toukok. LAX - HEL
984€
Hinta/matkustaja
Kööpenhamina Los Angeles
ma, 27 toukok. CPH - LAX
ke, 29 toukok. LAX - CPH
997€
Hinta/matkustaja
Helsinki Los Angeles
la, 01 kesäk. HEL - LAX
pe, 07 kesäk. LAX - HEL
589€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Los Angeles

Matkalla kohteeseen Los Angeles

Mitä nähdä Los Angeles

Yhdysvaltain länsirannikolla, Kalifornian osavaltiossa sijaitseva Los Angeles on miljoonakaupunki, jolla on matkailijalle paljon tarjottavaa. Kaupunki on paljon muutakin kuin sen parhaiten tunnetuin kaupunginosa, elokuvamaailman keskuksena tunnettu Hollywood. Matkat Los Angelesiin tarjoavat paitsi rentoutumista rannalla ja mahtavat ostosmahdollisuudet, myös lukemattomista elokuvista ja tv-sarjoista tuttuja maisemia sekä mahdollisuuden käydä tervehtimässä Walt Disneyn rakastettuja hahmoja läheisessä Disneyland-huvipuistossa. Los Angelesin eri kaupunginosat poikkeavat toisistaan, ja kaupungissa onkin paljon koettavaa. Halvat lennot Los Angelesiin takaavat, että kaikkea ei tarvitse käydä läpi yhdellä reissulla. Kaupunki on myös kulttuurin keidas, jossa voi nähdä erinomaisia teatteriesityksiä, kuulla klassisen musiikin huippukonsertteja ja nauttia monipuolisista taidenäyttelyistä. Tarjolla on myös erinomaisia ravintoloita joka makuun, olit sitten lihansyöjä tai vegaani.

Nähtävyyksiä Los Angeles

On selvää, miksi matkat Los Angelesiin ovat niin suosittuja. Kaupunki on energinen, täynnä nuorekasta menoa ja hauskanpitoa. Jos mietit, mitä tehdä Los Angelesissa, lista on pitkä. Kaupunki on erinomainen kohde rantalomalle, sillä Tyynenmeren mainingit lyövät kaupungin alueella kauniisiin hiekkarantoihin, joista Santa Monica ja Venice Beach ovat kuuluisimmat. Koska kaupunki on myös Yhdysvaltojen tv- ja filmiteollisuuden keskus, ovat monet elokuvastudiot avanneet ovensa yleisölle. Voit siis nähdä läheltä, miten suosikkisarjoja ja -elokuvia tuotetaan ja kuvataan.

Los Angelesissa vieraillessasi muista:

Lentokenttien lähellä Los Angeles

Kansainväliset lennot Los Angelesiin saapuvat Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä LAX. Suurta lentokenttää käyttää vuosittain yli 60 miljoonaa ihmistä. Komea lentokenttäkompleksi on itsessään nähtävyys. Lentoasemalta löytyy myös runsaasti ravintoloita sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet. Toinen Kalifornian lentokenttä on nimeltään Ontario, ja tämä kenttä huolehtii ennen kaikkea Yhdysvaltojen ja Meksikon välisistä lennoista.

Los Angelesin Kansainvälinen Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian, IBERIA ja Air Canada.

Sijainti

Los Angelesin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 24 kilometriä Los Angelesista lounaaseen.

Kuljetus

Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä pääsee matkustamaan kaupunkiin helposti. Esimerkiksi LAX Shuttle -bussit kuljettavat matkustajia terminaalista toiseen, C-parkkialueelle sekä vihreän linjan (Green line) Aviation Station -metropysäkille. FlyAway-bussit taas kuljettavat matkustajia lentoasemalta kuuteen kohteeseen, muun muassa Hollywoodiin, Westwoodiin sekä Long Beachille. Lentokentältä lähtee busseja myös esimerkiksi Disneylandiin, Santa Barbaraan ja Los Angelesin pohjoispuolelle. Kentällä matkustajia odottavat myös taksit ja minibussit, ja kentän monista autovuokraamoista voi vuokrata auton matkan ajaksi.

Ontarion Kansainvälinen Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Ontarion kansainväliselle lentoasemalle saapuvat esimerkiksi seuraavat lentoyhtiöt: American Airlines, Delta Air Lines ja British Airways.

Sijainti

Kalifornian Ontarion lentoasema sijaitsee 3 kilometriä Ontarion kaupungin keskustan itäpuolella.

Kuljetus

Ontarion lentoasema sijaitsee noin 74 kilometrin päässä Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä. Los Angelesiin suuntaavat voivat vuokrata saapuvien lentojen terminaalista auton tai käyttää julkisen liikenteen palveluita. Myös taksi- tai kimppakyyti on mahdollinen. Lisäksi monet Los Angelesin hotellit järjestävät asiakkailleen shuttle-palveluita.