Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Los Angeles

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Valitse yli 660 lentoyhtiöstä
 • Valitse yli 60 000 lentoreitistä
 • Paras hinta -takuu

Viime hetken lennot kohteeseen Los Angeles

Lähtö la, 10 kesäkuuta Menopaluu su, 11 kesäkuuta
HEL Helsinki
LAX Los Angeles
menopaluu alkaen 1 734€
Lähtö su, 11 kesäkuuta Menopaluu ma, 12 kesäkuuta
HEL Helsinki
LAX Los Angeles
menopaluu alkaen 1 593€
Lähtö to, 15 kesäkuuta Menopaluu pe, 16 kesäkuuta
HEL Helsinki
LAX Los Angeles
menopaluu alkaen 1 736€
Lähtö la, 10 kesäkuuta Menopaluu su, 11 kesäkuuta
ARN Tukholma
LAX Los Angeles
menopaluu alkaen 1 155€
Näytä lisää
Suositut lentoreitit kohteeseen Los Angeles
Helsinki - Los Angeles
menopaluu alkaen 514€
Tukholma - Los Angeles
menopaluu alkaen 295€
Pariisi - Los Angeles
menopaluu alkaen 441€
Newark - Nj - Los Angeles
menopaluu alkaen 257€
Oulu - Los Angeles
menopaluu alkaen 742€
Berliini - Los Angeles
menopaluu alkaen 355€
Näytä lisää

Matkalla kohteeseen Los Angeles

Mitä nähdä Los Angeles

Yhdysvaltain länsirannikolla, Kalifornian osavaltiossa sijaitseva Los Angeles on miljoonakaupunki, jolla on matkailijalle paljon tarjottavaa. Kaupunki on paljon muutakin kuin sen parhaiten tunnetuin kaupunginosa, elokuvamaailman keskuksena tunnettu Hollywood. Matkat Los Angelesiin tarjoavat paitsi rentoutumista rannalla ja mahtavat ostosmahdollisuudet, myös lukemattomista elokuvista ja tv-sarjoista tuttuja maisemia sekä mahdollisuuden käydä tervehtimässä Walt Disneyn rakastettuja hahmoja läheisessä Disneyland-huvipuistossa. Los Angelesin eri kaupunginosat poikkeavat toisistaan, ja kaupungissa onkin paljon koettavaa. Halvat lennot Los Angelesiin takaavat, että kaikkea ei tarvitse käydä läpi yhdellä reissulla. Kaupunki on myös kulttuurin keidas, jossa voi nähdä erinomaisia teatteriesityksiä, kuulla klassisen musiikin huippukonsertteja ja nauttia monipuolisista taidenäyttelyistä. Tarjolla on myös erinomaisia ravintoloita joka makuun, olit sitten lihansyöjä tai vegaani.

Nähtävyyksiä Los Angeles

On selvää, miksi matkat Los Angelesiin ovat niin suosittuja. Kaupunki on energinen, täynnä nuorekasta menoa ja hauskanpitoa. Jos mietit, mitä tehdä Los Angelesissa, lista on pitkä. Kaupunki on erinomainen kohde rantalomalle, sillä Tyynenmeren mainingit lyövät kaupungin alueella kauniisiin hiekkarantoihin, joista Santa Monica ja Venice Beach ovat kuuluisimmat. Koska kaupunki on myös Yhdysvaltojen tv- ja filmiteollisuuden keskus, ovat monet elokuvastudiot avanneet ovensa yleisölle. Voit siis nähdä läheltä, miten suosikkisarjoja ja -elokuvia tuotetaan ja kuvataan.

Los Angelesissa vieraillessasi muista:

 • Kokea Hollywoodin Universal Studios -teemapuisto, joka kuljettaa vieraansa elokuvien uskomattomaan maailmaan
 • Käydä tervehtimässä Mikki Hiirtä ja Aku Ankkaa Disneylandissa, joka sijaitsee 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta
 • Shoppailla yhdessä kaupungin upeista ostoskeskuksista, esimerkiksi The Grovessa
 • Näyttäytyä legendaarisella Rodeo Drive -kadulla, josta löytyy huippuluokan merkkiliikkeitä; tällä kadulla shoppailevat myös julkkikset
 • Kokea Los Angelesin villiä yöelämää Sunset Stripillä
 • Vierailla kaupungin lukuisilla kirpputoreilla, nauttia niiden tunnelmasta ja tehdä löytöjä
 • Hiljentyä Cathedral of Our Lady of the Angels -katedraalissa, käyskennellä sen puutarhoissa ja ihastella vesiputouksia
 • Etsiä lempinäyttelijäsi tähti Hollywood Walk of Fame -kadulta ja ihastella kuuluisaa Hollywood-kylttiä
 • Nauttia kaupungin mainioista rannoista ja kävellä rantakatua pitkin Santa Monican rannalta Venice Beachille
 • Ihastella ilma- ja avaruusaluksia ja oppia ekosysteemeistä California Science Center -tiedekeskuksessa
lento Los Angeles

Lentokenttien lähellä Los Angeles

Kansainväliset lennot Los Angelesiin saapuvat Los Angelesin kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä LAX. Suurta lentokenttää käyttää vuosittain yli 60 miljoonaa ihmistä. Komea lentokenttäkompleksi on itsessään nähtävyys. Lentoasemalta löytyy myös runsaasti ravintoloita sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet. Toinen Kalifornian lentokenttä on nimeltään Ontario, ja tämä kenttä huolehtii ennen kaikkea Yhdysvaltojen ja Meksikon välisistä lennoista.

 • Los Angelesin Kansainvälinen Lentoasema

  Suosittu lentoyhtiöt

  Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian, IBERIA ja Air Canada.

  Sijainti

  Los Angelesin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 24 kilometriä Los Angelesista lounaaseen.

  Kuljetus

  Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä pääsee matkustamaan kaupunkiin helposti. Esimerkiksi LAX Shuttle -bussit kuljettavat matkustajia terminaalista toiseen, C-parkkialueelle sekä vihreän linjan (Green line) Aviation Station -metropysäkille. FlyAway-bussit taas kuljettavat matkustajia lentoasemalta kuuteen kohteeseen, muun muassa Hollywoodiin, Westwoodiin sekä Long Beachille. Lentokentältä lähtee busseja myös esimerkiksi Disneylandiin, Santa Barbaraan ja Los Angelesin pohjoispuolelle. Kentällä matkustajia odottavat myös taksit ja minibussit, ja kentän monista autovuokraamoista voi vuokrata auton matkan ajaksi.

 • Ontarion Kansainvälinen Lentoasema

  Suosittu lentoyhtiöt

  Ontarion kansainväliselle lentoasemalle saapuvat esimerkiksi seuraavat lentoyhtiöt: American Airlines, Delta Air Lines ja British Airways.

  Sijainti

  Kalifornian Ontarion lentoasema sijaitsee 3 kilometriä Ontarion kaupungin keskustan itäpuolella.

  Kuljetus

  Ontarion lentoasema sijaitsee noin 74 kilometrin päässä Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä. Los Angelesiin suuntaavat voivat vuokrata saapuvien lentojen terminaalista auton tai käyttää julkisen liikenteen palveluita. Myös taksi- tai kimppakyyti on mahdollinen. Lisäksi monet Los Angelesin hotellit järjestävät asiakkailleen shuttle-palveluita.