Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Madrid

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Madrid

Viime hetken lennot kohteeseen Madrid

Helsinki Madrid
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ke, 14 kesäkuuta HEL - MAD
la, 17 kesäkuuta MAD - HEL
423€ 423€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Madrid
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ma, 19 kesäkuuta HEL - MAD
to, 22 kesäkuuta MAD - HEL
453€ 453€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Madrid
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
pe, 23 kesäkuuta HEL - MAD
ma, 26 kesäkuuta MAD - HEL
290€ 290€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Madrid
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ke, 28 kesäkuuta HEL - MAD
su, 02 heinäkuuta MAD - HEL
508€ 508€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Madrid
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
ma, 03 heinäkuuta HEL - MAD
pe, 07 heinäkuuta MAD - HEL
577€ 577€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Helsinki Madrid
Lähes loppuunmyyty
BEST
DEAL
su, 09 heinäkuuta HEL - MAD
ke, 12 heinäkuuta MAD - HEL
502€ 502€
Prime-hinta matkustajaa kohti
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Madrid matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
50%

Junamatkat kohteessa Madrid ovat 50 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,1€
Madrid
1,5€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Ateria kohteessa Madrid on 10 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13,6€
Madrid
12€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
50%

Taksimatka kohteessa Madrid on 50 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,9€
Madrid
3,5€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
54%

Kahvi kohteessa Madrid on 54 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,13€
Madrid
1,91€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Madrid lentoasemat
 • ( Adolfo Suárez Madrid - Barajas (MAD)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 13 kms
 • ( Torrejon (TOJ)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 24 kms
K Etäisyys: 2948 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Trendikäs ja cool, mutta samaan aikaan myös maanläheinen ja lämminhenkinen. Tätä kaikkea on Helsinki. Ulkomailta saapuvien matkailijoiden on mahdollista kokea Helsingissä koko Suomi pienoiskoossa. Suomalaisille Helsinki on jo pitkään ollut portti maailmalle, ja maailman lentokentille kaupungista ponnistetaan Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Kenttä sijaitsee kaupungin keskustasta 18 kilometriä pohjoiseen, naapurikaupungissa Vantaalla.

Tyylikäs lentoasema palvelee vuositasolla yli 17 miljoonaa matkustajaa, ja kenttä on saanut muun muassa hyvien palveluidensa ja toimivuutensa ansiosta paljon kiitosta myös kansainvälisesti. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Joko terminaalista 1 tai 2, lentoyhtiöstä riippuen, lähtevät myös halvat lennot Helsingistä Madridiin.

Matka lentoasemalle Helsinki

Keskustasta on helppoa kulkea Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta lennot Helsingistä Madridiin lähtevät. Vuodesta 2015 lähtien lentomatkaajien käytössä on ollut päärautatieasemalta lentoasemalle kulkeva lähijuna, jolla matka taittuu noin puolessa tunnissa. Juna pysähtyy matkan varrella useilla pysäkeillä, esimerkiksi vilkkaasti liikennöidyllä Pasilan asemalla. Lentoasemalla junapysäkiltä on suora yhteys terminaaleihin, eikä matkailijoiden tarvitse astua ulos sisätiloista oikeaan terminaaliin päästäkseen.

Helsingin keskustasta pääsee lentoasemalle myös taksilla tai bussilla. Taksilla matka taittuu, ilman ruuhkia, noin puolessa tunnissa. Mikäli liikut mieluiten omalla autolla, maksullista parkkitilaa lentoaseman välittömässä läheisyydessä on runsaasti. Linja-autoja suosivat voivat valita joko HSL:n seutuliikenteen bussit tai Finnair City Bus -lentokenttäbussin. Jälkimmäinen on hieman kalliimpi, mutta myös nopeampi ja mukavampi.

Matka kohteeseen Madrid

Helsingistä Madridiin suorat lennot vievät noin neljä ja puoli tuntia. Siinä missä Euroopan moni suurkaupunki on tunnettu muutamista pakollisista nähtävyyksistä tai maamerkeistä, on Madrid ymmärrettävissä parhaiten kokonaisuutena, jonka eri kaupunginosien kudelma muodostaa. Matkailijalle voi suositella vaikkapa kuninkaallista Palacio Real -palatsia ja keskeistä Puerta del Sol -aukiota, mutta kaupunkiin kannattaa keskittyä kaikkia aisteja hivelevänä kokonaisuutena. Ota aikaa kävelyyn, paikallisten herkkujen maisteluun ja urbaanista tunnelmasta nauttimiseen. Vaikka Madridin metrojärjestelmä on varsin kattava ja moderni, jalkaisin matkailija pääsee parhaiten kokemaan kaupunginosien väliset vivahde-erot. Syksyisin ja keväisin kaupungissa voi sataa, mutta myös aurinkoisia päiviä on paljon. Talvisin lämpötilat eivät juuri ikinä tipu pakkasen puolelle, ja kesät voivat puolestaan olla kaupungissa suomalaismatkustajan mielestä jopa tukahduttavan kuumia.

Matka kaupungin keskustaan

Madridin lentokenttä, viralliselta nimeltään Adolfo Suárez Madrid-Barajasin kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Madridin kaupungin sisällä, mutta melko kaukana ydinkeskustasta. Esimerkiksi kaupungin keskustan Puerta del Sol -aukiolle kentältä on matkaa noin 13 kilometriä, ja ajomatka kestää tavallisesti – ilman suuria ruuhkia – ydinkeskustaan noin 20 minuuttia. Julkisilla kulkuvälineillä matkaan on varattava ainakin puolisen tuntia.

Madridin kansainvälinen lentoasema käsittää neljä terminaalia, ja ilmainen, ympäri vuorokauden toimiva shuttle-kuljetus yhdistää terminaalit toisiinsa. Kaikista terminaaleista pääsee metrolinjalla 8 kaupungin keskustan alueelle. Metron määränpää on Nuevos Ministerios -asema. Terminaalista 4 pääsee myös lähijunalla eri puolilla Madridia sijaitseviin kohteisiin. Myös paikallisbussit kulkevat terminaaleista Madridin eri alueille.

Muita kiinnostavia reittejä