Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Madrid

Viime hetken lennot kohteeseen Madrid

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Oulu Madrid
la, 29 kesäk. OUL - MAD
ti, 02 heinäk. MAD - OUL
642€
Hinta/matkustaja
Valencia Madrid
ke, 04 syysk. VLC - MAD
7€
Hinta/matkustaja
Malaga Madrid
pe, 21 kesäk. AGP - MAD
su, 23 kesäk. MAD - AGP
90€
Hinta/matkustaja
Varsova Madrid
pe, 21 kesäk. WAW - MAD
su, 23 kesäk. MAD - WAW
278€
Hinta/matkustaja
Helsinki Madrid
pe, 21 kesäk. HEL - MAD
su, 23 kesäk. MAD - HEL
446€
Hinta/matkustaja
Helsinki Madrid
pe, 21 kesäk. HEL - MAD
ti, 25 kesäk. MAD - HEL
463€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Madrid

Matkalla kohteeseen Madrid

Mitä nähdä Madrid

Madrid on Espanjan keskiosissa sijaitseva maan suurin metropoli. Tämä Espanjan kulttuurin ja politiikan keskus tarjoaa turistille monipuolisesti nähtävää: puistoja, museoita, vuosisatojen takaisia kirkkoja ja katuja sekä tietenkin lukemattomia paikallisia ravintoloita ja tapas-baareja, joissa voi maistella suosittuja espanjalaisia ruokaherkkuja. Kaupungin lauha, tosin kesäisin varsin kuumaksi yltyvä sää saa matkailijan käyttämään hyväksi halvat lennot Madridiin ympäri vuoden. Kaupungin jokainen barrio, asuinalue, tarjoaa jotakin erilaista. Boheemi La Latina on täynnä vuosisatojen takaista tunnelmaa ja trendikäs Chueca sopii parhaiten yöelämää ja trendikkäitä ravintoloita etsiville. Salamancan elegantista alueesta nauttivat tyylitietoiset. Mitä tehdä Madridissa, on helppo kysymys, sillä kaupunki tarjoaa tekemistä aktiiviselle turistille jopa viikoksi tai kahdeksi.

Nähtävyyksiä Madrid

Matkat Madridiin sisältävät churroilla herkuttelua, paljon tapaksia, kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin tutustumista sekä puistossa rentoutumista. Madridilaiset ovat kiireisiä ja työpaivät ovat kaupungissa pitkiä, joten iltaisin ruokapaikat ja baarit täyttyvät vapaalle vaihtavista kaupunkilaisista. Kesällä kaupunki on erittäin kuuma, lämpötila voi nousta jopa 40 asteen tienoilla, mutta etenkin keväällä ja syksyllä kaupunki on miellyttävän lämmin. Kauniit vanhat rakennukset henkivät historiaa, mutta katuja piristävät myös uudet ja trendikkäät ruokapaikat, kulttuurikeskukset, kahvilat ja pikkuputiikit.

Katsasta Madridin reissullasi ainakin nämä:

Lentokenttien lähellä Madrid

Lennot Madridiin saapuvat Adolfo Suárez Madrid-Barajasin lentoasemalle, eli lyhyesti Madrid-Barajasin lentokentälle. Lentoasema koostuu neljästä terminaalista, joista terminaalien T1, T2 ja T3 välillä on tunnelinyhteys. Neljänteen T4-terminaaliin pääsee ilmaisella bussilla muista terminaaleista. Metrolla (linja 8) on mahdollista päästä kaikkiin lentoaseman terminaaleihin.

Adolfo Suárez Madrid-Barajasin Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Madrid-Barajasin lentokentälle lentävät esimerkiksi nämä lentoyhtiöt: Finnair, Norwegian ja IBERIA.

Sijainti

Madrid-Barajasin lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, kaupungin koillisosissa.

Kuljetus

Madrid-Barajasin lentoasemalta on helppo päästä kaupungin keskustaan monilla kulkuvälineillä. Bussi, metro, Cercanías-paikallisjuna ja taksi kaikki vievät matkaajan Madridin keskustaan nopeasti ja edullisesti. Taksit ja bussipysäkki sijaitsevat terminaalien ulkopuolella. Metroasemia lentoasemalla on kaksi, T2- ja T4-terminaaleissa. Lentokentältä keskustaan matkustettaessa metrolipussa maksetaan pieni lentokenttälisä, joten suosittu kymmenen matkan metro-bussilippu ei yksinään riitä matkalipuksi lentokentältä keskustaan matkustettaessa. T4-terminaalissa sijaitsee myös paikallisjuna-asema. Jos olet suuntaamassa yhdelle kaupungin juna-asemista, kannattaa sinun napatakin lentokentältä nopea ja nykyaikainen Renfe Cercanías -lähijuna.