Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Malaga

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Malaga

Näe Malaga viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö su, 12 helmikuuta Menopaluu su, 19 helmikuuta
HEL Helsinki
AGP Malaga
menopaluu alkaen 109€
Lähtö pe, 10 helmikuuta Menopaluu ke, 15 helmikuuta
HEL Helsinki
AGP Malaga
menopaluu alkaen 263€
Lähtö ti, 28 helmikuuta Menopaluu ti, 07 maaliskuuta
HEL Helsinki
AGP Malaga
menopaluu alkaen 126€
Lähtö la, 25 helmikuuta Menopaluu ti, 07 maaliskuuta
HEL Helsinki
AGP Malaga
menopaluu alkaen 202€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Malaga matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
50%

Junamatkat kohteessa Malaga ovat 50 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Malaga
1,4€
Ateria
Keskihintainen ravintola
20%

Ateria kohteessa Malaga on 20 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Malaga
10€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
40%

Taksimatka kohteessa Malaga on 40 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,75€
Malaga
4€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
57%

Kahvi kohteessa Malaga on 57 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,04€
Malaga
1,73€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Malaga lentoasemat
 • ( Málaga (AGP)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 9 kms
 • ( Granada (GRX)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 77 kms
K Etäisyys: 3334 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Harva eurooppalainen kaupunki kykenee yhdistämään Helsingin tavoin aitoa luonnonläheisyyttä, perinteitä, urbaania kaupunkikulttuuria sekä kansainvälistä henkeä. Kaupunki elää voimakkaasti myös vuodenaikojen mukaan. Suomen tärkein portti maailmalle on Helsingin pohjoisen naapurikaupungin Vantaan puolella sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema. Tältä kentältä lähtee lentoja ympäri maailmaa, ja myös halvat lennot Helsingistä Malagaan starttaavat Helsinki-Vantaalta.

Kenttä on 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, mutta sen alueelle on hyvät kulkuyhteydet. Lentoasema koostuu kahdesta, toisiinsa käytävällä liitetystä terminaalista ja kolmesta kiitoradasta. Ravintoloiden ja erilaisten myymälöiden tarjonta on saanut matkailijoilta runsaasti kiitosta, ja asema on palkittu moneen otteeseen yhtenä Euroopan parhaista lentokentistä. Vaikka lentoaseman kautta kulkevat matkustajamäärät ovat suuria, kentän kohtuullinen koko ja hyvät opasteet helpottavat lentomatkustajien liikkumista kentällä.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin keskustasta lentoasemalle pääsee nopeimmillaan puolessa tunnissa. Tässä ajassa matka taittuu sekä lentokentälle matkaavalla lähijunalla, että taksilla. Kehärataa myötä- ja vastapäivään kulkevat paikallisjunat lähtevät Helsingin päärautatieasemalta, ja junamatkaa varten on hankittava päärautatieasemalta seutulippu. Paikallisjunan kyytiin voi astua myös väliasemilta, kuten Pasilasta tai Tikkurilasta. Tikkurilasta junaan tarvitaan seutulipun sijaan vain Vantaan sisäinen lippu.

Linja-autolla Helsingin keskustasta tai sen tuntumasta pääsee lentokentälle parillakin eri linjalla, joiden toiminnasta vastaa Helsingin Seudun Liikenne, HSL. Lippu on saman hintainen kuin paikallisjunalippu. Finnair City Bus -lentokenttäbussi on toinen vaihtoehto linja-autokyytiä suosiville; se on hieman seutuliikenteen busseja hintavampi, mutta myös nopeampi. Myös tilataksipalveluja, jotka tarjoavat kimppakyytejä kentälle, löytyy pääkaupunkiseudulta.

Matka kohteeseen Malaga

Lennot Helsingistä Malagaan, Aurinkorannikon ytimeen, ovat suosittuja ympäri vuoden, joten edulliseen lentoon kannattaa tarttua nopeasti. Helsingistä Malagaan suorat lennot kestävät noin viisi tuntia. Perillä matkaajaa odottaa perinteinen andalusialainen kaupunki, jossa voi nauttia niin rannalla lekottelusta kuin kaupungin sykkeestäkin. Vaikka talvikausi voi olla viileähkö Etelä-Espanjassakin, on Malaga sään puolesta miellyttävä kohde kaikkina vuodenaikoina.

Pohjois-Afrikan läheisyys on vaikuttanut Andalusian alueen kulttuuriin ja jättänyt siihen jälkensä. Kun olet päässyt maistelemaan makeaa paikallista viiniä, on tutkimusmatkaa andalusialaiseen kulttuuriin mukava jatkaa vaikkapa Malagan tunnetuimman kasvatin, Pablo Picasson, taiteen pariin. Sitä pääsee ihailemaan niin Museo Picassossa kuin taitelijan Casa Natal de Picasso -synnyinkodissakin. Historian siipien havinaa ja henkeäsalpaavia näköaloja etsivien kannattaa lisätä must-nähtävyyksien joukkoon Castillo de Gibralfaro -linna.

Matka kaupungin keskustaan

Malagan lentoasema, Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol, sijaitsee kaupungista vain 8 kilometriä lounaaseen. Se on koko Espanjan neljänneksi suurin lentoasema matkustajamääriltään, ja sitä käyttävät monet eri puolille Costa del Solia, eli Aurinkorannikkoa, suuntaavat turistit. Alueen kohteista suosittuja ovat Malagan lisäksi muun muassa Fuengirola ja Torremolinos. Julkisen liikenteen yhteydet ovat lentokentältä lähialueille varsin kattavat.

Käytännössä kentällä on vain yksi terminaali, sillä kaikki lentoaseman terminaalit sijaitsevat saman katon alla. Pitkistä välimatkoista kentän sisällä ei siis Malagaan matkustettaessa tarvitse huolehtia. Linja-autolla pääsee lentoasemalta kaupungin keskustaan noin 20 minuutissa, tosin liikenteestä riippuen, ja lähijunalinjalla C1 tätäkin nopeammin. Takseilla on kiinteät hinnat Malagan keskustaan ja muihin alueen suosituimpiin kohteisiin, nämä hinnat löytyvät listattuina myös kentältä taksitolpilta.

Muita kiinnostavia reittejä