Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Malaga

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteeseen Malaga

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Tampere Malaga
la, 27 heinäk. TMP - AGP
ke, 31 heinäk. AGP - TMP
277€
Hinta/matkustaja
Palma de Mallorca Malaga
ke, 16 lokak. PMI - AGP
7€
Hinta/matkustaja
Helsinki Malaga
pe, 26 heinäk. HEL - AGP
ma, 29 heinäk. AGP - HEL
261€
Hinta/matkustaja
Helsinki Malaga
su, 21 heinäk. HEL - AGP
to, 25 heinäk. AGP - HEL
323€
Hinta/matkustaja
Helsinki Malaga
su, 21 heinäk. HEL - AGP
to, 25 heinäk. AGP - HEL
323€
Hinta/matkustaja
Helsinki Malaga
ma, 22 heinäk. HEL - AGP
ti, 23 heinäk. AGP - HEL
314€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Malaga

Matkalla kohteeseen Malaga

Mitä nähdä Malaga

Yli puolen miljoonan asukkaan Malaga on kiehtova ja eläväinen suurkaupunki Costa del Solin eli Aurinkorannikon ytimessä. Kaupungin sydän on sen historiallinen keskusta, jonka sokkeloisilla kaduilla seikkaillessa voi pysähtyä tapas-baareihin maistelemaan paikallisia perinneherkkuja ja makeita malagalaisia viinejä. Malagan hiekkarannat ravintoloineen kutsuvat rentoutumaan. Tutustumisen arvoisia ovat myös muut läheiset Costa del Solin rantakaupungit, joihin pääsee helposti piipahtamaan Malagasta käsin paikallisjunalla. Matkat Malagaan ovat suosittuja, sillä kaupunki on monipuolinen kulttuurikohde ja yksi Espanjan parhaista museokaupungeista. Myös halvat lennot Malagaan eri puolilta Eurooppaa takaavat kaupungin suosion. Historian ystävälle kaupunki tarjoaa esimerkiksi arabivallan aikaisia linnoituksia sekä silmiä hivelevää arkkitehtuuria. Kesäkuumien aikana kaupungin vehreät puistot kutsuvat vierailulle, ja luontomatkailijan kannattaa tutustua myös kaupunkia ympäröivän vuoristoalueen luontopolkuihin.

Nähtävyyksiä Malaga

Matkat Malagaan pitävät sisällään rentoa rantaelämää, monipuolisia ostosmahdollisuuksia, kulttuuria sekä historiallisia kohteita. Ostoksille kannattaa suunnata esimerkiksi keskustan tyylikkäälle Calle Marqués de Larios -kävelykadulle sekä lentokentän tuntumassa sijaitsevaan Plaza Mayor -ostoskeskukseen, johon pääsee kätevästi paikallisjunalla. Matkailijan miettiessä, mitä tehdä Malagassa, valinnanvaraa riittää. Keskustan tuntumassa sijaitseva Muelle Unon trendikäs satama-alue, jonka sisältä löytyy myös Malagan Centre Pompidou -taidekeskus, on täynnä pieniä putiikkeja, ravintoloita, kahviloita ja huvipursia. Läheiseltä Malaguetan rannalta alkaa kaupungin hiekkarantojen ketju, joka jatkuu kaupungin toiselle laidalle. Etenkin Pedragalejon sympaattinen ranta-alue noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta kutsuu paitsi ottamaan aurinkoa, myös syömään hiilloksella paistettuja sardiineja yhdessä sen idyllisistä rantaravintoloista. Malaga tunnetaan maalari Pablo Picasson kotikaupunkina, ja kaupungin lukuisista museoista kannattaa tutustua ainakin taiteilijalle omistettuun Museo Picassoon. Myös 1800-luvun espanjalaiseen maalaustaiteeseen keskittyvä Museo Carmen Thyssen on vierailun arvoinen. Kaupungin paras näköalapaikka sijaitsee Gibralfaro-vuorella, jonka laella sijaitsevan arabilinnan patioilta Malaga avautuu vierailijan eteen koko komeudessaan. Alcazaban arabilinnoitus puutarhoineen ja Malagan kuuluisa katedraali ovat suositeltavia vierailukohteita historian ystäville.

Malagassa ollessasi muista:

Lentokenttien lähellä Malaga

Lennot Malagaan saapuvat Malagan vilkkaalle lentokentälle, joka palvelee koko Costa del Solin alueen lentoliikennettä. Kentän kautta lentää lähes 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Malagan Lentokenttä

Suosittu lentoyhtiöt

Suosituimpia Malagan lentokentälle lentäviä lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi: Finnair, Norwegian ja Air Berlin.

Sijainti

Malagan lentokenttä sijaitsee kaupungin luoteisosassa noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Kuljetus

Malagan lentokentältä keskustaan pääsee vaivatta niin henkilöautolla, taksilla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lentokentän sisällä ja sen tuntumassa toimii lukuisia autonvuokrausyrityksiä, joten kentältä on helppo vuokrata auto omaan käyttöön. Malagan keskustaan on lentokentältä express-bussiyhteys 15 minuutin välein. Paikallisjunan C1-linja kulkee lentokentän ja keskustan väliä noin 20 minuutin välein. Taksit odottavat matkustajia saapuvien lentojen terminaalin edessä. Automatka Malagan keskustaan kestää liikenteestä riippuen noin 20 minuuttia.