Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Miami

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Miami alkaen 383€

Näe Miami viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö la, 10 lokakuuta Menopaluu pe, 16 lokakuuta
HEL Helsinki
MIA Miami
menopaluu alkaen 426€
Lähtö to, 22 lokakuuta Menopaluu la, 31 lokakuuta
HEL Helsinki
MIA Miami
menopaluu alkaen 383€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Miami matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 1.18 USD
Euro US Dollar
1 USD = 0.85 EUR
Tarkistettu viimeksi 28 syyskuuta 2020
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
24%

Junamatkat kohteessa Miami ovat 24 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Miami
2,14€
Ateria
Keskihintainen ravintola
1%

Ateria kohteessa Miami on 1 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Miami
12,84€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
56%

Taksimatka kohteessa Miami on 56 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Miami
2,57€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
14%

Kahvi kohteessa Miami on 14 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,04€
Miami
3,49€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Miami lentoasemat
 • ( Miami International Airport (MIA)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 10 kms
 • ( Hollywood Intl Apt (FLL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 34 kms
 • ( Palm Beach International Airport (PBI)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 103 kms
 • ( Downtown Heliport (JDM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 3 kms
 • ( Miami Public Seaplane Base (MPB)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 3 kms
 • ( Opa Locka (OPF)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 17 kms
K Etäisyys: 8331 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Nuorekas Helsinki ihastuttaa trendikkäällä pohjoismaisuudellaan. Siisti kaupunki sijaitsee meren äärellä, ja kaupungin vilkas satama tarjoaa alueelle paitsi loistavat kulkuyhteydet, myös viehättävän merellisen tunnelman. Helsinki-Vantaan lentokenttä on tärkeä osa kaupunkia, sillä kentän kautta maailmalle ja maailmalta Suomeen matkustaa jopa 17 miljoonaa matkailijaa vuosittain. Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen sekä kansainvälisen että kotimaan liikenteen solmukohta. Lennot Helsingistä Miamiin lähtevät joko terminaalista 1 tai 2, riippuen lentoyhtiöstä. Lähtöterminaali on helppo tarkistaa matkalipusta. Lentokentän kahden terminaalin välillä on käytävä, joten kentän alueelta toiselle liikkuminen on mutkatonta ja nopeaa. Kentän alueella on Suomen suurin pysäköintitalo, jossa on mahdollisuus esimerkiksi pesettää auto matkan aikana.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaalla, Helsingin pohjoispuolella. Helsingin keskustasta kentälle on matkaa alle 20 kilometriä. Tikkurilan juna-asemalta matkaa on lentoasemalle vain 5 kilometriä. Lentokentän ja keskustan välillä liikennöi Finnairin lentokenttäbussi, jonka laituri on merkitty selkeästi päärautatieaseman läheisyyteen. Vuonna 2015 lentokentän suuntaan avattiin lähijunalinja, joka palvelee niin kaupungin keskustasta kuin muualta Suomestakin junalla matkustavia. Kaukojunan voi vaihtaa lentokentän lähijunaan esimerkiksi Pasilassa tai Tikkurilassa.

Kentän ja Helsingin seudun välillä liikennöi myös seutuliikenteen busseja. Matkustajien on myös mahdollista varata paikka kimppakyytitakseihin, jolloin hinta tulee tavallista taksimatkaa edullisemmaksi. Parkkialueelle autonsa pysäköivät matkustajat voivat käyttää terminaaleihin siirtyäkseen lentokentän omaa bussia, joka on ilmainen. Bussi liikennöi parkkialueen ja terminaalien välillä vartin välein.

Matka kohteeseen Miami

Helsingistä Miamiin suorat lennot vievät matkailijat yhteen Yhdysvaltojen värikkäimmistä kaupungeista. Vieraile esimerkiksi kuuluisalla South Beachin rannalla, jossa voi törmätä milloin tahansa viihdemaailman tähtiin. Valkohiekkainen ranta on upea, ja paikallisten arki pyöriikin vahvasti ranta-aktiviteettien ympärillä. Miami on upea sekoitus pastellinvärisiä taloja, huippuunsa trimmattuja kroppia, erinomaista ravintolatarjontaa ja kiihkeää yöelämää. Alueella asuu arvioiden mukaan 150 eri kansalaisuutta, joten kielien ja kulttuurien kirjo antaa kaupungille omalaatuisen leiman. Monikulttuurisuuden ansioista ravintolatarjonta on monipuolista. Rakennustaiteen ystävä nauttii alueen art deco -tyylisestä arkkitehtuurista. Kuuluisalla Ocean Drive -kadulla sijaitsevat kaupungin suositut putiikit ja iltaisin alueella sykkivät yöelämän rytmit. Miami ja sen lähialueet sopivat hyvin omatoimiseen lomailuun, ja vuokraamalla auton voit huristella vaikkapa Key Westiin, Evergladesin kansallispuistoon tai Orlandon Disney Worldiin.

Matka kaupungin keskustaan

Miamin alueella on kolme lentokenttää: Miamin kansainvälinen lentokenttä, Miamin vesitasolentokenttä ja Miami Opa-Locka, joka palvelee lähinnä pienlentokoneliikennettä. Halvat lennot Helsingistä Miamiin saapuvat yleensä Miamin kansainväliselle lentokentälle (Miami International Airport) joka sijaitsee noin 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta koilliseen. Lisäksi noin 50 kilometrin päässä Miamista sijaitsee Fort Lauderdale Hollywoodin kansainvälinen lentokenttä. Kyseiselle kentälle lennetään pääasiassa Etelä-Amerikasta ja Kanadasta, mutta myös osa Pohjoismaisista lentoyhtiöistä käyttää kenttää.

Miamin kansainväliseltä kentältä on helppo siirtyä keskustaan Metrorailin avulla. Autonvuokraus on alueella suosittua, joten kentältä voi siirtyä autonvuokrauspisteisiin siihen tarkoitetun MIA Mover -palvelun avulla. Takseja ja jaettuja takseja voi tiedustella lentokentältä, useisiin hotelleihin on tarjolla hotellin bussi. Fort Lauderdale Hollywoodin kentältä Miamiin voi ottaa yksityistaksin tai jaetun taksin.

Muita kiinnostavia reittejä