Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Miami

Viime hetken lennot kohteeseen Miami

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Miami
ma, 03 kesäk. HEL - MIA
pe, 07 kesäk. MIA - HEL
1245€
Hinta/matkustaja
Baltimore, MD Miami
ke, 12 kesäk. BWI - MIA
17€
Hinta/matkustaja
Helsinki Miami
la, 01 kesäk. HEL - MIA
ke, 05 kesäk. MIA - HEL
853€
Hinta/matkustaja
Basel-Mulhouse Miami
ma, 27 toukok. BSL - MIA
to, 30 toukok. MIA - BSL
987€
Hinta/matkustaja
Basel-Mulhouse Miami
ma, 27 toukok. BSL - MIA
to, 30 toukok. MIA - BSL
1019€
Hinta/matkustaja
Pariisi Miami
ma, 27 toukok. CDG - MIA
pe, 31 toukok. MIA - CDG
1119€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Miami

Matkalla kohteeseen Miami

Mitä nähdä Miami

Miami on sykkivä miljoonakaupunki ja yksi Yhdysvaltojen ikonisimmista matkakohteista. Tämä Floridan helmi on TV-sarjojen, kuten Dexter, Miami Vice ja CSI Miami, tapahtumapaikka. Miami sijaitsee Atlantin syleilyssä, ja kaupungin kauniit rannat houkuttelevat matkailijoita, sillä halvat lennot Miamiin on mahdollista löytää etenkin talviaikaan. Kaupungilla on pitkä historia ja laaja kulttuuritausta, mikä heijastuu musiikki-, taide- ja ruokatarjonnassa. Etenkin Latinalaisen Amerikan mailla on ollut selvä vaikutus miamilaiseen kaupunkikulttuuriin. Kaupunki on myös tunnettu terveellisestä elämäntyylistä, johon liittyy liikunnallisuus ja ruokavalio, ja esimerkiksi South Beach -dieetti on syntynyt kaupungin rantaelämän tarpeista. Matkat Miamiin ovat suosittuja kaiken maalaisten matkailijoiden keskuudessa, sillä Pohjois-Amerikan eteläamerikkalainen keskus tarjoaa laajan skaalan nähtävää ja koettavaa.

Nähtävyyksiä Miami

Aurinko, lämpö ja rikas yöelämä houkuttelevat kaikenikäisiä ihmisiä ympäri maailmaa Miamin rannoille ja kaupungin humuun. Miamin kaduilla kuulee espanjaa lähes yhtä paljon kuin englantia, ja kuubalaisilla ja haitilaisilla on molemmilla omat kaupunginosansa. Reissaajan kannattaa miettiä tarkkaan, mitä tehdä Miamissa, sillä kaupunki on tulvillaan erilaisia kohteita. Miamissa on lukemattomia valkohiekkaisia rantoja, joilla voi paistatella päivää tai vaikka opetella surffaamaan. Kiertoajeluilla voit tutustua kaupunkiin paikallisten oppaiden avulla. Kuvankauniilla Miamin Biskajanlahdella voi käydä risteilyllä tai vaikka kalastamassa. Ympäri vuoden Miamissa järjestetään erilaisia musiikki- ja kulttuurifestivaaleja, joiden tarjontaan kannattaa tutustua. Ja jos kaupungin syke alkaa kyllästyttää, Miamista pääsee hyvin näppärästi esimerkiksi Florida Keys -saaristoon jopa maateitse.

Muista toteuttaa Miamissa ainakin nämä asiat:

Lentokenttien lähellä Miami

Kansainvälisiä matkailijoita palvelee Miamissa kaksi lentokenttää: Miami International Airport (MIA) ja Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL). Lennot Miamiin saapuvat aina toiselle näistä kentistä. Miami International Airport palvelee suuria kansainvälisiä lentoyhtiöitä, kuten American Airlinesia. Suuren matkustajamäärän vuoksi kentällä on usein tungosta, ja siirtymisiin kannattaa varata reilusti aikaa. Fort Lauderdale-Hollywood International Airport palvelee hieman pienempiä lentoyhtiöitä, kuten JetBlue-lentoyhtiötä.

Fort Lauderdale – Hollywoodin Kansainvälinen Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Fort Lauderdale – Hollywoodin kansainväliselle lentoasemalle lentävät muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian ja Air Canada.

Sijainti

Fort Lauderdalen kenttä sijaitsee noin 40 minuuttia Miamin keskustasta pohjoiseen.

Kuljetus

Fort Lauderdale – Hollywoodin kansainvälinen lentoasema käsittää 4 terminaalia, joista matkustaja pääsee kaupunkiin taksilla, vuokra-autolla, kimppakyydillä tai BCT- bussilla.