Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Milano

Viime hetken lennot kohteeseen Milano

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Milano
la, 01 kesäk. HEL - LIN
ke, 05 kesäk. LIN - HEL
262€
Hinta/matkustaja
Tirana Milano
ke, 26 kesäk. TIA - MXP
13€
Hinta/matkustaja
Barcelona Milano
ke, 05 kesäk. BCN - MXP
pe, 07 kesäk. MXP - BCN
64€
Hinta/matkustaja
Helsinki Milano
ma, 27 toukok. HEL - MXP
ti, 28 toukok. MXP - HEL
289€
Hinta/matkustaja
Helsinki Milano
ma, 27 toukok. HEL - MXP
ke, 29 toukok. MXP - HEL
298€
Hinta/matkustaja
Helsinki Milano
ti, 28 toukok. HEL - MXP
pe, 31 toukok. MXP - HEL
207€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Milano

Matkalla kohteeseen Milano

Mitä nähdä Milano

Historiallinen ja samalla moderni muodin suurkaupunki Milano hurmaa kulttuurimatkailijan. Kaupunki sijaitsee Italian pohjoisosassa, lähellä Italian ja Sveitsin rajaa. Kaupungin näppärän kokoisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet voi nähdä kävellen parissa päivässä, mikä tekeekin kaupungista oivan matkakohteen ylelliselle ja aktiiviselle viikonloppulomalle. Duomo di Milano -katedraalin ja Sforzescon linnan vierailujen lomassa voi piipahtaa lounastamaan risotto alla Milanese -annoksen ja panettone-kakkuviipaleen yhdellä Milanon keskustan pikkukaduista. Myös oopperan-, baletin- ja teatterinjanoiset saavat itsensä kylläisiksi tässä kulttuurikaupungissa. Leonardo Da Vincin kotikaupungissa yöelämä on omaa luokkaansa varsinkin äärettömän tyylikkäästi pukeutuneiden paikallisten täyttämien Corso Comon ja Naviglin alueilla, joissa pizzapaikkoja, baareja ja hienoja ravintoloita riittää. Muotitietoisille kaupunki tarjoaa ostosmahdollisuuksia laidasta laitaan. Halvat lennot Milanoon tekevät kaupungista hyvän matkakohteen myös budjettimatkailijoille.

Nähtävyyksiä Milano

Milano on koristeellinen ja elegantti matkakohde, joten matkat Milanoon kiinnostavat monia. Mitä tehdä Milanossa ei ole ongelma eikä mikään, sillä tarjontaa riittää. Massiivinen goottilaiskatedraali Duomo on maineensa veroinen nähtävyys niin ulkoa kuin sisältäkin, La Scalan oopperatalon täyttää historiallisten oopperoiden tunnelma ja Sforzescon linna hämmästyttää massiivisuudellaan. Leonardo Da Vincin klassikkoteos Viimeinen ehtoollinen on yksi kaupungin ehdottomasti vaikuttavammista nähtävyyksistä.

Älä unohda Milanossa ainakaa näitä:

Lentokenttien lähellä Milano

Lennot Milanoon voivat laskeutua kolmelle eri lentokentälle Milanon lähellä: Linaten lentoasemalle, Bergamon ja Orio al Serion nimillä tunnetulle lentokentälle tai Malpensan lentokentälle. Malpensan lentoasema on Milanon päälentoasema, ja kentällä on kaksi suurta terminaalia. Suurin osa lennoista, lukuun ottamatta halpalentoyhtiöiden lentoja, laskeutuu terminaaliin 1. Terminaalien välillä on ilmainen bussikuljetus. Bergamon lentoasemalle lentävät lähinnä halpalentoyhtiöt.

Linaten Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Linaten lentoasemalle liikennöivät muun muassa: SAS, IBERIA ja Air Berlin.

Sijainti

Linaten lentokenttä on lähellä Milanoa, vain noin 9 kilometriä kaupungin keskustasta itään.

Kuljetus

Matka Linaten lentokentältä kaupungin keskustaan taittuu kätevästi bussilla numero 73, joka kulkee San Babila -pysäkille, lähelle Piazza San Babilan aukiota. Myös taksilla pääsee nopeasti lentokentältä kaupunkiin.

Malpensan Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Malpesan lentokentälle lentävät muun muassa: Finnair, British Airways ja Lufthansa.

Sijainti

Maplensan lentoasema sijaitsee noin 52 kilometriä luoteeseen Milanon keskustasta.

Kuljetus

Malpensan lentoasemalta Milanon keskustaan pääsee kätevimmin Malpensa Express -junalla, joka liikennöi Centrale FS ja Cadorna-asemille. Junamatka kestää noin 50 minuuttia. Lentoasemalta pääsee keskustaan edullisesti myös bussilla, mutta matka kestää ruuhkien takia usein junamatkaa kauemmin. Milanoon pääsee myös taksilla, tosin melko arvokkaaseen hintaan.

Bergamon/Orio al Serion Lentoasema

Suosittu lentoyhtiöt

Bergamon lentoasemalle lentävät esimerkiksi nämä lentoyhtiöt: Ryanair, Wizz Air ja Lufthansa.

Sijainti

Bergamon/Orio al Serion kenttä sijaitsee noin 50 kilometriä Milanosta koilliseen.

Kuljetus

Helpoiten Bergamon lentoasemalta kaupunkiin pääsee Orio Shuttle -bussilla. Milanoon pääsee myös taksilla, mutta matkan hinta voi nousta melko korkeaksi. Juna-asemaa ei lentokentän alueella ole, mutta läheiselle Bergamon juna-asemalla on lentokentältä bussiyhteys.