Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–New York

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen New York alkaen 433€

Näe New York viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö la, 17 huhtikuuta Menopaluu ma, 19 huhtikuuta
HEL Helsinki
NYC New York
menopaluu alkaen 433€
Lähtö ti, 04 toukokuuta Menopaluu pe, 07 toukokuuta
HEL Helsinki
NYC New York
menopaluu alkaen 433€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja New York matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Vaihtokurssi
1.00 EUR = 1.2 USD
Euro US Dollar
1 USD = 0.84 EUR
Tarkistettu viimeksi 10 huhtikuuta 2021
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
30%

Junamatkat kohteessa New York ovat 30 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
New York
1,9€
Ateria
Keskihintainen ravintola
94%

Keskimääräinen ateria on 94 % kalliimpi kohteessa New York kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
New York
25,27€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
36%

Taksimatka kohteessa New York on 36 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
New York
3,79€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
8%

Kahvi on 8 % kalliimpi kohteessa New York kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,01€
New York
4,32€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
New York lentoasemat
 • ( Newark International Airport (EWR)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 18 kms
 • ( John F Kennedy Intl Airport (JFK)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 23 kms
 • ( East 34St Landing (NES)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 4 kms
 • ( Stewart (SWF)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 83 kms
 • ( Battery Pk City (NBP)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 4 kms
 • ( Mercer County (TTN)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 89 kms
K Etäisyys: 6612 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsingissä, Suomen suurimmassa kaupungissa, yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla vehreä luonto ja komea arkkitehtuuri. Kaupunki tulvii kulttuuria, kotoisia kahviloita ja mielenkiintoisia kauppoja. Kaupungin lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentoasema, on sijainniltaan kohtuullisen keskeinen, vaikka se onkin Vantaan kaupungin alueella. Lentokentälle on kuitenkin Helsingin kaupunkialueelta erinomaiset yhteydet, ja nopeimmillaan matkan kentälle taittaa puolessa tunnissa. Lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, jotka sijaitseva lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Terminaalit on yhdistetty käytävällä, joten tuuli, lumi ja pakkanen pääse latistamaan reissaajien matkakuumetta talvellakaan. Lennot Helsingistä New Yorkiin lähtevät kaikki Helsinki-Vantaan lentokentältä, joko terminaalista T1 tai T2. Kummasta terminaalista on kysymys, selviää joko lentolipusta, Finavian sivuilta tai kysymällä asiaa kenttähenkilökunnalta.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin keskustasta pääsee Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentokentälle sekä linja-autolla että paikallisjunilla I ja P, jotka molemmat kulkevat viikon jokaisena päivänä. Paikalle pääse myös muun muassa linja-autolla keskustan päärautatieasemalta, joko Finnair City Bus -lentokenttäbussilla tai edullisemmilla HSL:n paikallisliikenteen linja-autoilla. Hintaero linja-autojen välillä ei ole suuri, mutta Finnairin liikennöimä bussi vie matkustajat perille suorempaa reittiä. Helsingin keskustasta alleen voi napata myös taksin.

Myös omalla autolla lentokentälle pääsee moottoritietä pitkin helposti, ja ajoneuvon voi huoletta jättää matkan ajaksi yhteen lentoaseman parkkitaloista. Ilmainen bussikuljetus vie automatkustajat parkkialueelta terminaaleihin. Helsinki-Vantaan lentokenttä on ilmapiiriltään viihtyisä, ja matka alkaa miellyttävästi vaikka kahvikupposella yhdessä sen monista kahviloista ja ravintoloista.

Matka kohteeseen New York

Monien matkailijoiden, etenkin New York -fanien toiveet ovat viimein täyttyneet, kun lentomarkkinoille ovat tulleet halvat lennot Helsingistä New Yorkiin. Yhdysvaltojen "Iso Omena" on yksi maailman kuuluisimmista kaupungeista ja talouselämän keskuksista. Kaupungin pääsaaren Manhattanin huimaavissa pilvenpiirtäjissä sijaitsevat monien suurten kansainvälisten yritysten pääkonttorit. Manhattanin korkean väentiheyden ja toimistotilapulan vuoksi suurin osa kaupungin taloista on korkeita. New Yorkin siluetti onkin yksi maailman tunnetuimmista kaupunkimaisemista.

Vaikka New Yorkiin matkaava varautuu nauttimaan todellisesta kaupunkilomasta, sen täydessä merkityksessä, on alueella myös kauniita puistoja, joissa voi ulkoilla ja nauttia upeista maisemista erityisesti keväällä, kesällä ja syksyllä. Keskuspuisto Central Park on kaupungin suurin ja tunnetuin puisto. Tämä hyvin hoidettu puistoalue tarjoaakin turistille monia lisänähtävyyksiä, esimerkiksi New Yorkin eläintarhan.

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä New Yorkiin suorat lennot tekevät kaupungista yhä suositumman kohteen myös kaupunkielämyksiä janoaville suomalaisperheille. Lennot voivat saapua lentokentille New York Newark, New York John F Kennedy tai New York LaGuardia. Nämä kolme kenttää sijaitsevat New Yorkin kaupunkialueella ja kaikilta lentoasemilta on toimivat liikenneyhteydet mihin tahansa kohteeseen kaupunkialueella.

Saman tien urbaaniin tunnelmaan pääsee nappaamalla itselleen keltaisen taksin saapuvien lentojen aulan edustalta, mutta myös juna ja bussi ovat hyviä vaihtoehtoja lentoasemalta kaupungin keskustaan siirtymineen. Linja-autojen kulkureitti kannattaa tarkistaa lentoasemakohtaisesti, mutta useimmat niistä vievät Long Islandille ja pysäkit mukailevat New Yorkin kaupungin metrolinjoja. Luonnollisesti myös auton vuokraaminen on mahdollista, jos uskaltautuu kaupungin vilkkaaseen liikennevirtaan.

Muita kiinnostavia reittejä