Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen New York

Viime hetken lennot kohteeseen New York

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki New York
to, 27 kesäk. HEL - JFK
to, 27 kesäk. JFK - HEL
1684€
Hinta/matkustaja
Columbus, OH New York
ti, 24 syysk. CMH - LGA
25€
Hinta/matkustaja
Helsinki New York
to, 27 kesäk. HEL - JFK
ti, 02 heinäk. JFK - HEL
685€
Hinta/matkustaja
Helsinki New York
pe, 21 kesäk. HEL - JFK
ti, 25 kesäk. JFK - HEL
842€
Hinta/matkustaja
Helsinki New York
pe, 21 kesäk. HEL - JFK
to, 27 kesäk. JFK - HEL
840€
Hinta/matkustaja
Helsinki New York
pe, 21 kesäk. HEL - JFK
ke, 26 kesäk. JFK - HEL
855€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen New York

Kaikki matkastasi - New Yorkissa

Vieraile - New Yorkissa

New York tunnetaan kaupunkina joka ei nuku koskaan, ja se onkin osuva kuvaus, varsinkin heille, jotka haluavat mahduttaa lomaansa niin paljon kuin mahdollista. New Yorkin nähtävyydet vaikuttavat loputtomilta. Kaupungin eri osilla on kaikilla omat erityispiirteensä, joka tietenkin tarkoittaa laajaa valikoimaa erilaisia elämyksiä matkailijoille. Ostokset, ruoka, kulttuuri ja historia ovat hyvin edustettuna Isossa Omenassa. New York on yhdistelmä perinteisiä kohteita ja moderneja trendipaikkoja, oli sitten kyseessä hotellit, ravintolat, baarit tai myymälät. New York on myös koti joillekin maailman hienoimmista museoista, kuten esimerkiksi merkittävälle nykytaiteen museolle (MOMA) ja luonnontieteelliselle museolle (AMNH). Nähtävää on niin paljon, että yksi visiitti ei yleensä riitä, vaan usein matkailija palaa kotiin ja alkaakin jo etsiä lentoja seuraavaa matkaansa varten.

Mitä tehdä - New Yorkissa

New Yorkiin matkustavat löytävät kaupungista lähes kaikkea mihin heidän mielikuvituksensa yltää. Trendikkäät illanviettopaikat ovat kylki kyljessä historiallisten rakennusten kanssa, ja maailmankuulut ostoskadut ovat vain kivenheiton päässä huippuluokan kulttuurielämyksistä. New Yorkin rytmi on nopea ja se vie mennessään sinne tulevat matkailijat. Uskomattomat nähtävyydet ja loistava ruoka vilisevät kokemusten lomassa. Jos meno käy liian hektiseksi, kaupungista löytyy myös rauhallisia paikkoja, kuten Central Park. New Yorkin parhaat palat:

Lentokenttiä - New Yorkissa

New Yorkissa on kolme päälentokenttää. John F. Kennedy International Airport (JFK) ja Newark International Airport (EWR) ovat kansainvälisiä lentokenttiä, LaGuardia Airport (LGA) keskittyy maan sisäisiin lentoihin.