Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Oulu

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennä kohteeseen Oulu alkaen 59€

Näe Oulu viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö to, 08 lokakuuta Menopaluu ti, 13 lokakuuta
HEL Helsinki
OUL Oulu
menopaluu alkaen 59€
Lähtö su, 18 lokakuuta Menopaluu la, 24 lokakuuta
HEL Helsinki
OUL Oulu
menopaluu alkaen 62€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Oulu matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
20%

Junamatkat ovat 20 % kalliimpia kohteessa Oulu kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Oulu
3,3€
Ateria
Keskihintainen ravintola
20%

Ateria kohteessa Oulu on 20 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Oulu
10,5€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
0%

Taksi kohteessa Oulu maksaa suunnilleen saman verran kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Oulu
5,9€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
26%

Kahvi kohteessa Oulu on 26 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,04€
Oulu
2,98€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Oulu lentoasemat
 • ( Oulu (OUL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms
K Etäisyys: 540 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Itämeren rannalla sijaitseva Helsinki tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä läpi vuoden. Tämä yli 500 000 asukkaan kaupunki on kuuluisa muun muassa ainutlaatuisesta designistaan. Kaupungin suosituimmat nähtävyydet voit kiertää vaikkapa hyppäämällä raitiovaunuun tai kävelemällä – keskustassa välimatkat ovat melko lyhyitä. Lentomatkaajille yksi Helsingin tärkeimmistä paikoista on kaupungin lentokenttä, Helsinki-Vantaa, jolta lähtevät myös halvat lennot Helsingistä Ouluun. Keskustasta kentälle on matkaa noin 18 kilometriä. Kyseessä on Suomen suurin ja vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, jonne saapuu päivittäin keskimäärin 500 lentoa. Hyvämaineinen Helsinki-Vantaa on palkittu kansainvälisesti toimivuudestaan ja hyvistä palveluistaan, ja kenttä koostuu kahdesta terminaalista, jotka on yhdistetty noin 250 metrin pituisella käytävällä. Helsingistä Ouluun suorat lennot lähtevät lentoyhtiön mukaan joko terminaalista 1 tai 2. Tarkista matkalipustasi oikea lähtöterminaali.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin keskustasta on helppo kulkea Helsinki-Vantaan lentokentälle julkisilla kulkuvälineillä, ja matkaan kannattaa varata noin tunti. Aivan ydinkeskustasta, Helsingin päärautatieasemalta, voit nousta joko bussiin tai lähijunaan. Vuonna 2015 valmistunut lentoaseman junarata on helpottanut lentomatkustajien liikkumista kentälle merkittävästi. Junia kulkee tiheästi, varhaisesta aamusta alkaen. Mikäli saavut Helsinkiin Suomen muista osista, vaihda kaukojuna lentokentän junaan Pasilan tai Tikkurilan asemalla.

Lentoaseman ja Helsingin väliä liikennöivät HSL:n seutuliikenteen bussit (numerot 415, 615 ja 617) sekä Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka on seutuliikenteen busseja nopeampi ja hieman kalliimpi. HSL:n busseilla matkustaessa kannattaa huomioida lukuisat pysähtymiset, jotka saattavat hidastaa matkaa. Henkilöautoilla lentoasemalle tulevilla on käytössään tilava paikoitusalue. Parkkimaksu maksetaan autoa noudettaessa. Lentokentälle pääsee helposti myös taksilla.

Matka kohteeseen Oulu

Oulu on rento ja eläväinen yliopistokaupunki, joka houkuttelee matkailijoita läpi vuoden. Kaupungista löydät Suomen parhaat pyörätiet, jotka kulkevat kauniissa, monien siltojen koristamissa suistomaisemissa. Vieraile kaupungin torilla ja nauti lounaaksi friteerattuja muikkuja. Palan painikkeeksi voit istahtaa jäätelölle Torinrannan portaikolle, jossa viihtyy myös moni paikallinen. Torilta lähtee pyörätie, jota pitkin voi ajaa upealle, hiljattain kunnostetulle Nallikarin uimarannalle. Sen pitkä hiekkaranta ja loivasti syvenevä rantavesi sopivat hyvin myös lapsille.

Oulu on 1600-luvulla perustettu, perinteinen tervakaupunki, ja kätevimmin pääset tutustumaan kaupungin historiaan museoiden kautta. Noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsee Turkansaaren ulkoilmamuseo, joka on viihtyisä kesämatkailukohde. Oulu viihdyttää myös tapahtumatarjonnallaan. Meren päälle rakennettu teatteri on kuuluisa tasokkaista esityksistään, ja erilaisia konsertteja ja festivaaleja on tarjolla kaupungissa ympäri vuoden.

Matka kaupungin keskustaan

Muita kiinnostavia reittejä