Denmark (DKK)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Lennot Helsinki–Oulu

��
Q
Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Oulu

Näe Oulu viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö su, 10 lokakuuta Menopaluu to, 14 lokakuuta
HEL Helsinki
OUL Oulu
menopaluu alkaen 58€
Lähtö ti, 26 lokakuuta Menopaluu ti, 26 lokakuuta
HEL Helsinki
OUL Oulu
menopaluu alkaen 58€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Oulu matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
23%

Junamatkat ovat 23 % kalliimpia kohteessa Oulu kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Oulu
3,45€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Ateria kohteessa Oulu on 10 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
12,5€
Oulu
11,5€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
1%

Taksi on 1 % kalliimpi kohteessa Oulu kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
5,9€
Oulu
5,95€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
24%

Kahvi kohteessa Oulu on 24 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
3,92€
Oulu
2,98€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Oulu lentoasemat
 • ( Oulu (OUL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 11 kms
K Etäisyys: 540 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Itämeren rannalla sijaitseva Helsinki tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä läpi vuoden. Tämä yli 500 000 asukkaan kaupunki on kuuluisa muun muassa ainutlaatuisesta designistaan. Kaupungin suosituimmat nähtävyydet voit kiertää vaikkapa hyppäämällä raitiovaunuun tai kävelemällä – keskustassa välimatkat ovat melko lyhyitä. Lentomatkaajille yksi Helsingin tärkeimmistä paikoista on kaupungin lentokenttä, Helsinki-Vantaa, jolta lähtevät myös halvat lennot Helsingistä Ouluun. Keskustasta kentälle on matkaa noin 18 kilometriä. Kyseessä on Suomen suurin ja vilkkaimmin liikennöity lentokenttä, jonne saapuu päivittäin keskimäärin 500 lentoa. Hyvämaineinen Helsinki-Vantaa on palkittu kansainvälisesti toimivuudestaan ja hyvistä palveluistaan, ja kenttä koostuu kahdesta terminaalista, jotka on yhdistetty noin 250 metrin pituisella käytävällä. Helsingistä Ouluun suorat lennot lähtevät lentoyhtiön mukaan joko terminaalista 1 tai 2. Tarkista matkalipustasi oikea lähtöterminaali.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsingin keskustasta on helppo kulkea Helsinki-Vantaan lentokentälle julkisilla kulkuvälineillä, ja matkaan kannattaa varata noin tunti. Aivan ydinkeskustasta, Helsingin päärautatieasemalta, voit nousta joko bussiin tai lähijunaan. Vuonna 2015 valmistunut lentoaseman junarata on helpottanut lentomatkustajien liikkumista kentälle merkittävästi. Junia kulkee tiheästi, varhaisesta aamusta alkaen. Mikäli saavut Helsinkiin Suomen muista osista, vaihda kaukojuna lentokentän junaan Pasilan tai Tikkurilan asemalla.

Lentoaseman ja Helsingin väliä liikennöivät HSL:n seutuliikenteen bussit (numerot 415, 615 ja 617) sekä Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka on seutuliikenteen busseja nopeampi ja hieman kalliimpi. HSL:n busseilla matkustaessa kannattaa huomioida lukuisat pysähtymiset, jotka saattavat hidastaa matkaa. Henkilöautoilla lentoasemalle tulevilla on käytössään tilava paikoitusalue. Parkkimaksu maksetaan autoa noudettaessa. Lentokentälle pääsee helposti myös taksilla.

Matka kohteeseen Oulu

Oulu on rento ja eläväinen yliopistokaupunki, joka houkuttelee matkailijoita läpi vuoden. Kaupungista löydät Suomen parhaat pyörätiet, jotka kulkevat kauniissa, monien siltojen koristamissa suistomaisemissa. Vieraile kaupungin torilla ja nauti lounaaksi friteerattuja muikkuja. Palan painikkeeksi voit istahtaa jäätelölle Torinrannan portaikolle, jossa viihtyy myös moni paikallinen. Torilta lähtee pyörätie, jota pitkin voi ajaa upealle, hiljattain kunnostetulle Nallikarin uimarannalle. Sen pitkä hiekkaranta ja loivasti syvenevä rantavesi sopivat hyvin myös lapsille.

Oulu on 1600-luvulla perustettu, perinteinen tervakaupunki, ja kätevimmin pääset tutustumaan kaupungin historiaan museoiden kautta. Noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsee Turkansaaren ulkoilmamuseo, joka on viihtyisä kesämatkailukohde. Oulu viihdyttää myös tapahtumatarjonnallaan. Meren päälle rakennettu teatteri on kuuluisa tasokkaista esityksistään, ja erilaisia konsertteja ja festivaaleja on tarjolla kaupungissa ympäri vuoden.

Matka kaupungin keskustaan

Muita kiinnostavia reittejä

Fly fra Helsinki til Oulu
Fly fra Helsinki til Uleåborg
Flyg från Helsingfors till Uleåborg