Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Phuket

-
-
-
-

Viime hetken lennot kohteeseen Phuket

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Phuket
pe, 26 heinäk. HEL - HKT
ti, 30 heinäk. HKT - HEL
986€
Hinta/matkustaja
Kuala Lumpur Phuket
la, 27 heinäk. KUL - HKT
ma, 29 heinäk. HKT - KUL
63€
Hinta/matkustaja
Kuala Lumpur Phuket
pe, 26 heinäk. KUL - HKT
pe, 26 heinäk. HKT - KUL
139€
Hinta/matkustaja
Istanbul Phuket
pe, 26 heinäk. IST - HKT
ma, 29 heinäk. HKT - IST
612€
Hinta/matkustaja
Helsinki Phuket
pe, 26 heinäk. HEL - HKT
ti, 30 heinäk. HKT - HEL
926€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Phuket

Matkalla kohteeseen Phuket

Mitä nähdä Phuket

Vehreä, paratiisimainen Phuket on yksi Thaimaan suosituimmista saarista. Eksoottinen saari sijaitsee Andamaanienmeressä, Malakan niemimaan länsipuolella. Saari on vuoristoinen ja kasvistoltaan sademetsämäinen. Ei siis ihme, että paikka on erittäin suosittu äkkilähtö- ja talvimatkailukohde niin suomalaisille kuin monille muillekin matkailijoille ympäri maailman. Saari on kuuluisa toinen toistaan kauniimmista rannoistaan, ja sen rannat, kuten Karon, Kata, Kata Noi, Patong, Cape Panwa, Naiharn, Bangtao ja Kamala, ovat kaikki hieman erilaisia. Matkailijalla on siis valinnanvaraa maisemien suhteen. Vaikka Phuket on suosittu rantakohde, tarjoaa se nähtävää myös kulttuurimatkailijalle. Saaren Phuket City on täynnä paikallista kulttuuria, pieniä katuja ja kahviloita sekä vanhoja temppeleitä.

Nähtävyyksiä Phuket

Talvikauden halvat lennot Phuketiin, etenkin edulliset äkkilähdöt, tekevät saaresta optimaalisen lomakohteen pakkasta pakoilevalle. Mitä tehdä Phuketissa on helppo kysymys, sillä Thaimaan suurimmalla saarella on matkailijalle paljon tarjottavaa. Rantalomailun lisäksi matkat Phuketiin voivat sisältää hyppelyä saarelta toiselle, patikointia, snorklaamista, sukeltamista, ostoksia ja tietenkin edullisesta thaimaalaisesta ruuasta nauttimista. Gastronomiasta kannattaa tässä maassa ottaa kaikki irti. Vieraile esimerkiksi saaren eteläosan Wat Chalong -temppelissä, joka sijaitsee luostarialueella, sekä Phuket Cityssä. Phi Phi -saaret kutsuvat matkailijaa sukeltamaan ja nauttimaan sademetsien vehreydestä.

Phuketin matkalla tutustu ainakin näihin:

Lentokenttien lähellä Phuket

Lennot Phuketiin saapuvat Thaimaan toiseksi suurimmalle lentokentälle, Phuketin kansainväliselle lentokentälle. Kyseessä on Thaimaan kolmanneksi kiireisin lentokenttä, jonka kautta kulkee jopa noin 13 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Lentokentällä on kaksi terminaalia, T1 ja T2. T1-terminaalia käytetään kansainvälisillä lennoilla, ja T2 on paikallisten lentojen terminaali. Phuketin lentokentälle pääsee lentämään suoraan Suomesta, mikä tekeekin saaresta suomalaisten keskuudessa suositun talvimatkakohteen.

Phuketin kansainvälinen Lentokenttä

Suosittu lentoyhtiöt

Kentälle lentäviä lentoyhtiöitä ovat: Finnair, Thai Airways ja Air China.

Sijainti

Phuketin lentokenttä sijaitsee saaren pohjoisosassa, noin 30 kilometrin päässä Phuket Citystä.

Kuljetus

Phuketin lentokentältä on bussiyhteys Phuket Cityyn, jota liikennöi Airport Bus. Yhteyksiä myös muualle saarelle ollaan suunnittelemassa. Vaivattomimmin omaan määränpäähän pääsee taksilla, ja taksit odottavatkin matkustajia terminaalirakennuksen oikealla puolella. Taksimatka kestää noin puolituntia Phuket Cityyn ja 40 minuuttia Patong-rannalle. Taksi on hyvä vaihtoehto etenkin silloin, jos matkustajia on vain kaksi ja matkatavaraa ei ole mukana paljon. Jos porukka on iso, kannattaa ryhmälle tilata esimerkiksi minibussi. Minibusseja, ja jopa limusiineja, voi vuokrata suoraan lentokentältä.