Tarvitsetko apua?

Tee varaus puhelimitse: 098 171 02 34

Halvat lennot kohteeseen Bali

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Valitse yli 660 lentoyhtiöstä
 • Valitse yli 60 000 lentoreitistä
 • Lentoja alkaen 147€

Viime hetken lennot kohteeseen Bali

Lähtö la, 27 heinäkuuta Menopaluu la, 03 elokuuta
SIN Singapore
DPS Bali
menopaluu alkaen 155€
Lähtö ma, 15 heinäkuuta Menopaluu ma, 22 heinäkuuta
HEL Helsinki
DPS Bali
menopaluu alkaen 830€
Lähtö pe, 26 heinäkuuta Menopaluu to, 08 elokuuta
DMK Bangkok
DPS Bali
menopaluu alkaen 212€
Lähtö su, 21 heinäkuuta Menopaluu ma, 05 elokuuta
KUL Kuala Lumpur
DPS Bali
menopaluu alkaen 148€
Suositut lentoreitit kohteeseen Bali
Singapore - Bali
menopaluu alkaen 155€
Helsinki - Bali
menopaluu alkaen 917€
Bangkok - Bali
menopaluu alkaen 270€
Kokkola-Pietarsaari - Bali
menopaluu alkaen 1 335€
Oulu - Bali
menopaluu alkaen 1 356€
Brisbane - Bali
menopaluu alkaen 584€

Matkalla kohteeseen Bali

Mitä nähdä Bali

Indonesiaan kuuluva Balin saari sijaitsee päiväntasaajan eteläpuolella, se kuuluu Pienien Sundasaarien saariryhmään. Saari rajautuu pohjoisesta Jaavanmereen ja etelästä Intian valtamereen. Matkat Balille ovat suosittuja saaren paratiisimaisen ympäristön ansiosta, saari onkin Indonesian suosituin matkakohde. Saaren valloittava luonto vie matkailijoiden sydämen. Loputtomat hiekkarannat tarjoavat oivat mahdollisuudet esimerkiksi surffaamiseen, ja Bali on tunnettu myös eksoottisesta ruuastaan sekä välittömän ystävällisestä väestöstään. Lennot Balille takaavat lomanautinnon, joka irrottaa matkailijan arjesta. Vaikka saari on suosittu matkailukohde, matkailijoille suunnattujen palvelujen rinnalla elää alkuperäinen väestö, ja saaren luonto on koskematonta.

Nähtävyyksiä Bali

Halvat lennot Balille ja maan edullinen hintataso houkuttelevat matkaajia nauttimaan kulttuuriltaan rikkaasta paratiisisaaresta. Jos mietit, mitä tehdä Balilla, muista, että hiekkarantoja ei voi unohtaa upeassa saarikohteessa. Uimisen ja auringonottamisen lisäksi rantavedet ovat kuin luotuja surffaukseen. Matkailija voi tutustua saaren alkuperäiseen kasvillisuuteen ja luontoon varsinkin saaren länsiosassa. Balin eläimistön erikoisuuksiin kuuluvat esimerkiksi kääpiökauris, leopardikissa, apinoihin kuuluva hidaslori ja aasialainen lehmä, bantengi. Saareen monipuoliseen ympäristöön kannattaa tutustua myös kiertomatkoilla joko moottoripyörällä tai autolla.

Balilla kannattaa muistaa ainakin nämä:

 • Gunung Batur -kraatteri
 • Käsityöläisten kylä Celuk
 • Pyöräretket maalaismaisemassa, esimerkiksi Ubudin kylässä
 • Tabanin alueen riisipellot ja Tanah Lot -temppeli
 • Rantakohteiden yöelämä esimerkiksi Kutassa, Legianissa tai Seminyakissa
 • Amedin alueen sukellusmahdollisuudet
 • Länsi-Balin kansallispuisto luonnonvaraisine eläimineen
 • Batubulan kylän puuveistokset
 • Paikallisen ruuan kokkauskurssit eri puolilla saarta
 • Kuta Beach – kauniiden auringonlaskujen ranta
Bali

Lentokenttien lähellä Bali

Balin lentokenttä, Ngurah Rai, sijaitsee Denpasarin kaupungissa. Lentokentällä on kaksi terminaalia: toinen on kansainvälisille lennoilla ja toinen kotimaan lennoille. 17 portista 14 sijaitsee kansainvälisessä terminaalissa ja vain kolme porttia on varattu kotimaan liikenteelle. Matkustettaessa Balille, Indonesiaan, suomalainen tarvitsee viisumin, jonka voi hankkia etukäteen Suomesta tai ostaa vasta Indonesian lentokentältä. Lennot Balille kulkevat aina välilaskun kautta, eli Suomesta ei ole saatavilla suoraa reittilentoa Indonesiaan. Usein lennot sisältävät kaksi välilaskua, jolloin ensimmäinen välietappi on Euroopassa (esim. Lontoo, Tukholma tai Frankfurt) ja toinen Aasiassa (esim. Singapore tai Kuala Lumpur). Lennot Balille kestävät lyhimmillään noin 16 tuntia, mutta pisimmillään matkustusaika voi olla jopa yli 30 tuntia. Suomesta Balille lähtevät lennot liikennöi yleensä Finnair tai Qatar Airways. Myös Singapore Airlines ja SAS tarjoavat reittilentoja Balille.

Suosittuja kohteita