Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Bali

Viime hetken lennot kohteeseen Bali

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Tampere Bali
ti, 05 maalisk. TMP - DPS
pe, 08 maalisk. DPS - TMP
1184€
Hinta/matkustaja
Surabaya Bali
la, 23 maalisk. SUB - DPS
25€
Hinta/matkustaja
Kuala Lumpur Bali
ke, 28 helmik. KUL - DPS
to, 29 helmik. DPS - KUL
114€
Hinta/matkustaja
Helsinki Bali
ma, 26 helmik. HEL - DPS
pe, 01 maalisk. DPS - HEL
1015€
Hinta/matkustaja
Vaasa Bali
ma, 26 helmik. VAA - DPS
to, 29 helmik. DPS - VAA
1773€
Hinta/matkustaja
Oulu Bali
ma, 26 helmik. OUL - DPS
to, 29 helmik. DPS - OUL
2001€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Bali

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Matkalla kohteeseen Bali

Mitä nähdä Bali

Indonesiaan kuuluva Balin saari sijaitsee päiväntasaajan eteläpuolella, se kuuluu Pienien Sundasaarien saariryhmään. Saari rajautuu pohjoisesta Jaavanmereen ja etelästä Intian valtamereen. Matkat Balille ovat suosittuja saaren paratiisimaisen ympäristön ansiosta, saari onkin Indonesian suosituin matkakohde. Saaren valloittava luonto vie matkailijoiden sydämen. Loputtomat hiekkarannat tarjoavat oivat mahdollisuudet esimerkiksi surffaamiseen, ja Bali on tunnettu myös eksoottisesta ruuastaan sekä välittömän ystävällisestä väestöstään. Lennot Balille takaavat lomanautinnon, joka irrottaa matkailijan arjesta. Vaikka saari on suosittu matkailukohde, matkailijoille suunnattujen palvelujen rinnalla elää alkuperäinen väestö, ja saaren luonto on koskematonta.

Nähtävyyksiä Bali

Halvat lennot Balille ja maan edullinen hintataso houkuttelevat matkaajia nauttimaan kulttuuriltaan rikkaasta paratiisisaaresta. Jos mietit, mitä tehdä Balilla, muista, että hiekkarantoja ei voi unohtaa upeassa saarikohteessa. Uimisen ja auringonottamisen lisäksi rantavedet ovat kuin luotuja surffaukseen. Matkailija voi tutustua saaren alkuperäiseen kasvillisuuteen ja luontoon varsinkin saaren länsiosassa. Balin eläimistön erikoisuuksiin kuuluvat esimerkiksi kääpiökauris, leopardikissa, apinoihin kuuluva hidaslori ja aasialainen lehmä, bantengi. Saareen monipuoliseen ympäristöön kannattaa tutustua myös kiertomatkoilla joko moottoripyörällä tai autolla.

Balilla kannattaa muistaa ainakin nämä:

Lentokenttien lähellä Bali

Balin lentokenttä, Ngurah Rai, sijaitsee Denpasarin kaupungissa. Lentokentällä on kaksi terminaalia: toinen on kansainvälisille lennoilla ja toinen kotimaan lennoille. 17 portista 14 sijaitsee kansainvälisessä terminaalissa ja vain kolme porttia on varattu kotimaan liikenteelle. Matkustettaessa Balille, Indonesiaan, suomalainen tarvitsee viisumin, jonka voi hankkia etukäteen Suomesta tai ostaa vasta Indonesian lentokentältä. Lennot Balille kulkevat aina välilaskun kautta, eli Suomesta ei ole saatavilla suoraa reittilentoa Indonesiaan. Usein lennot sisältävät kaksi välilaskua, jolloin ensimmäinen välietappi on Euroopassa (esim. Lontoo, Tukholma tai Frankfurt) ja toinen Aasiassa (esim. Singapore tai Kuala Lumpur). Lennot Balille kestävät lyhimmillään noin 16 tuntia, mutta pisimmillään matkustusaika voi olla jopa yli 30 tuntia. Suomesta Balille lähtevät lennot liikennöi yleensä Finnair tai Qatar Airways. Myös Singapore Airlines ja SAS tarjoavat reittilentoja Balille.

Ngurah Rain Lentokenttä

Suosittu lentoyhtiöt

Lentoja Balille tarjoavat ainakin: Finnair, Qatar Airways ja SAS.

Sijainti

Lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä etelään Denpasarin kaupungista, Kutan rannan eteläpuolella.

Kuljetus

Ngurah Rain lentokentältä pääsee kaupunkiin bussilla tai taksilla.