Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Teneriffa

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
  • Valitse yli 660 lentoyhtiöstä
  • Valitse yli 60 000 lentoreitistä
  • Paras hinta -takuu

Viime hetken lennot kohteeseen Teneriffa

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Teneriffa
ma, 18 joulukuuta HEL - TFS
ti, 19 joulukuuta TFS - HEL
406€
Hinta/matkustaja
Santiago de Compostela Teneriffa
to, 25 tammikuuta SCQ - TFN
15€
Hinta/matkustaja
Las Palmas Teneriffa
ma, 11 joulukuuta LPA - TFN
ke, 13 joulukuuta TFN - LPA
95€
Hinta/matkustaja
Las Palmas Teneriffa
ma, 11 joulukuuta LPA - TFN
ke, 13 joulukuuta TFN - LPA
101€
Hinta/matkustaja
Las Palmas Teneriffa
ma, 11 joulukuuta LPA - TFN
ke, 13 joulukuuta TFN - LPA
104€
Hinta/matkustaja
Helsinki Teneriffa
ma, 11 joulukuuta HEL - TFS
ke, 13 joulukuuta TFS - HEL
377€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Teneriffa

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Kaikki matkastasi - Teneriffalla

Vieraile - Teneriffalla

Teneriffa on kaikista Kanariansaarista suurin ja Espanjaan kuuluvat Kanarian saaret sijaitsevat lähempänä Afrikkaa kuin Eurooppaa, ja niiden ilmastoa pidetään maailman parhaana. Teneriffan vulkaaninen luonto on hämmästyttävä yhdistelmä vastakohtaisuuksia. Saaren keskeltä kohoaa Espanjan korkein kohta, majesteettinen Teiden tulivuori.

Mitä tehdä - Teneriffalla

Suurin osa Teneriffalle tulevista matkailijoista haaveilevat aurinkoisista lomapäivistä ja upeista hiekkarannoista. Niitä onkin tarjolla riittämiin, sillä varsinkin Etelä-Teneriffalla aurinko on näkyvissä lähes joka päivä. Saaren eri osissa saattaa olla hyvinkin erilainen ilma, sillä saari jakautuu erilaisiin mikroilmastoalueisiin Teiden tulivuoren ansiosta. Teide on Espanjan vierailluin kansallispuisto ja se onkin tärkein nähtävyys Teneriffalla. Se on toiminut myös lukuisien elokuvien kuvauspaikkana. Etelä-Teneriffan vilkkaiden turistialueiden Costa Adejen, Playa de Las Americaksen ja Los Cristianoksen lisäksi saarella on paljon muutakin nähtävää. Saaren pohjoispuoli on ilmastoltaan viileämpi ja kosteampi, mutta samalla myös autenttisempi osa Teneriffaa. Teneriffan vanha pääkaupunki La Laguna on arkkitehtuuriltaan erittäin kaunis ja se kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon. Nykyinen pääkaupunki Santa Cruz on paras kohde ostoksien tekoon. Teneriffan luonto on henkeäsalpaavan kaunis ja koko saaren voi kiertää päivässä autolla. Tenon ja Anagan niemimailta löydät kiemuraisimmat serpentiinitiet ja upeimmat maisemat. Los Gigantesissa merestä kohoavat kuuluisat Gigantesin kalliot, jotka kohoavat jopa 800 metrin korkeuteen. Lentokentän läheisyydessä on sympaattinen El Medanon kylä, joka vetää puoleensa purjelautailijoita tuuliensa ansiosta ja sen upean pitkän hiekkarannan edustalla olevissa ravintoloissa on erinomaista ruokaa ja rento tunnelma. Tässä Teneriffan parhaat elämykset:

Lentokenttiä - Teneriffalla

Teneriffalla on kaksi lentokenttää: Los Rodeos, joka sijaitsee saaren pohjoispuolella, ja Reina Sofia, joka sijaitsee eteläpuolella.