Halvat lennot Pariisi

Lennä edullisesti Pariisiin - kaupunkiin, jolle voi menettää sydämensä. Montmartren korttelit, Louvren taide, putiikit Champs-Élysées -kadun varrella... kaikki tyypillistä Pariisia, jota ei voi kokea missään muualla. Pariisin-matkan voi sovittaa helposti matkustajan mukaan. Pariskunnille on kävelyretket Seinen rannalla, lapsiperheille Disneyland ja kaikille taiteen ystäville Musée d'Orsay. Parasta matkassa on todennäköisesti ruoka. Nauti tuoreista croissanteista, ranskalaisista juustoista, pain au chocolat -pullista ja kaikista ranskalaisen keittiön herkuista.

Pariisissa on kolme lentokenttää: kansainvälisten lentojen Charles de Gaulle, lähinnä maan sisäisten lentojen Orly ja halpalentoyhtiöiden käyttämä Beauvais-Tillén lentoasema. Kun varaat lennot Pariisiin Travellinkilta, vertailemme satojen lentoyhtiöiden hintoja. Siten voimme tarjota sinulle edulliset lennot Pariisiin. Me Travellinkilla toivotamme sinulle kiehtovaa matkaa!

Lento Pariisi Lento + hotelli Pariisi
Suosittuja matkoja
Hinta alkaen / henkilö meno-paluulennoista ilmoitettuna ajankohtana (lennot)
Lennot
Scandinavian Airlines Norwegian Air International LTD
Scandinavian Airlines, Norwegian Air International LTD
Helsinki - Pariisi (Charles De Gaulle)
1/8-30/8

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Pariisi täältä: Travellink. Voimme tarjota halvimmat lentoliput vertailemalla 440 lentoyhtiön hintoja. Voit myös hankkia omaksi turvaksesi matkavakuutuksen ja peruutusturvan odottamattomien tapahtumien varalle. Aloita matka kohteeseen Pariisi hakemalla lentoa hakuruudussa tai käytä alla olevaan luetteloon tallennettuja lentohintoja.

Viikottainen lämpötilan, Pariisi