Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Lennot Helsinki–Pariisi

Viime hetken lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Pariisi

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Pariisi
ke, 29 toukok. HEL - CDG
la, 01 kesäk. CDG - HEL
199€
Hinta/matkustaja
Helsinki Pariisi
ke, 29 toukok. HEL - BVA
19€
Hinta/matkustaja
Helsinki Pariisi
ke, 05 kesäk. HEL - CDG
ke, 05 kesäk. CDG - HEL
128€
Hinta/matkustaja
Helsinki Pariisi
pe, 07 kesäk. HEL - CDG
ma, 10 kesäk. CDG - HEL
281€
Hinta/matkustaja
Helsinki Pariisi
to, 13 kesäk. HEL - CDG
su, 16 kesäk. CDG - HEL
222€
Hinta/matkustaja
Helsinki Pariisi
ti, 18 kesäk. HEL - CDG
pe, 21 kesäk. CDG - HEL
210€
Hinta/matkustaja

Reittitiedot

Elinkustannustason vertailu

Juna Paikallinen, yksisuuntainen lippu
28% Junamatkat kohteessa Pariisi ovat 28 % halvempia kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 3€
Pariisi 2,15€
Ateria Keskihintainen ravintola
20% Keskimääräinen ateria on 20 % kalliimpi kohteessa Pariisi kuin kohteessa Helsinki.
Helsinki 15€
Pariisi 18€
Etäisyys: 1909 kms
Helsinki lentoasemat
Helsinki Vantaa (HEL) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Helsinki Malmi (HEM) Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Pariisi lentoasemat
Charles De Gaulle (CDG) Etäisyys kaupungin keskustasta: 23 kms
Orly (ORY) Etäisyys kaupungin keskustasta: 15 kms
Paris Beauvais (BVA) Etäisyys kaupungin keskustasta: 68 kms
Pontoise Cormeilles (POX) Etäisyys kaupungin keskustasta: 34 kms
Paris - Le Bourget (LBG) Etäisyys kaupungin keskustasta: 14 kms
Villacoublay Velizy (VIY) Etäisyys kaupungin keskustasta: 15 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Suomen pääkaupunki Helsinki sijaitsee Itämeren rannalla, ja asukkaita kaupungissa tässä tunnelmallisessa merenrantakaupungissa on yli 600 000. Helsinki houkuttaa matkailijoita monipuolisella tapahtumatarjonnallaan sekä viihtyisällä, luonnonläheisellä ympäristöllään. Mikäli mielit jatkaa matkaasi Helsingistä maailmalle, onnistuu se kaupungin lentokentän Helsinki-Vantaan kautta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät myös halvat lennot Helsingistä Pariisiin. Kenttä sijaitsee Vantaan kaupungissa, noin 18 kilometrin etäisyydellä Helsingin kaupungin keskustasta. Kyseessä on Suomen suurin ja vilkkain lentokenttä. Valtaosa Suomen ulkomaille suuntautuvasta lentoliikenteestä lähtee tältä kentältä. Lentoasemalta löydät kaikki tarpeelliset palvelut, niin tasokkaat tax free -myymälät kuin ravintolatkin. Opasteet alueella ovat selkeät. Lennot Helsingistä Pariisiin lähtevät lentoyhtiösi mukaan joko terminaalista 1 tai 2.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentoasema on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle on kätevä tulla kaupungista julkisilla kulkuvälineillä. Aivan ydinkeskustan läheisyydestä, Helsingin päärautatieasemalta, lähtee junia lentoasemalle noin kymmenen minuutin välein. Juna vie sinut lentokentän sydämeen, terminaalien 1 ja 2 välissä sijaitsevalle maanalaiselle asemalle. Kauempaa Suomesta lentokentälle saapuvat voivat vaihtaa kaukojunan lentoasemalle menevään junaan Tikkurilassa tai Pasilassa.

Voit tulla lentokentälle myös linja-autolla. Reittiä liikennöivät HSL:n seutuliikenteen bussit ja nopeampi Finnair City Bus. Jos tulet keskustasta taksilla, varaudu maksamaan matkastasi selvästi joukkoliikennevälineitä arvokkaampi hinta. Omalla autolla tullessasi voit jättää sen parkkiin lentokentän parkkialueelle, joka löytyy lentoaseman edestä. Maksa parkkimaksu matkalta palatessasi.

Matka kohteeseen Pariisi

Legendaarinen Pariisi ei juuri selityksiä kaipaa. Seine-joen ympärille levittäytynyt aito pariisilaistunnelma katukahviloineen ja taiteilijakortteleineen sekä upeat historialliset monumentit, kuten Eiffel-torni ja Montmartren kukkulalla hehkuva Sacré-Coeur-basilika, ovat vetäneet matkailijoita alueelle jo vuosisatoja. Kaupunkiin on tultu luomaan ja inspiroitumaan, viettämään boheemia elämää, nuuhkimaan kansainvälisiä trendejä sekä avartamaan maailmankuvaa, eikä Pariisin charmi ole vielä tänäänkään hiipunut.

Valon kaupungiksikin kutsuttu metropoli on yksi maailman suosituimmista lomakohteista. Kooltaan valtava metropolialue tarjoaa monipuolisia elämyksiä kaikille. Monet unelmoivatkin pääsevänsä edes kerran elämässään kokemaan Pariisin ilmapiirin ja istuskelemaan sen tunnelmallisiin kahviloihin. Tämä muodin mekka on myös erinomainen ostoskaupunki. Kaupunki on pullollaan tyylikkäitä muotiliikkeitä ja tavarataloja. Pariisiin saa kulumaan tuhdin matkabudjetin, mutta esimerkiksi sen tunnelmallisista puistoista ja paikallisista tuotteista, kuten herkullisista viineistä, voi nauttia myös melko edullisesti.

Matka kaupungin keskustaan

Pariisissa on kolme matkustajaliikenteen käytössä olevaa lentoasemaa. Helsingistä Pariisiin suorat lennot voivat saapua, lentoyhtiöstä riippuen, joko Beauvais-Tillén, Charles de Gaullen tai Orlyn lentoasemalle. Charles de Gaullen kentältä lähtee Pariisiin junia, busseja ja takseja. Terminaalissa 2 on juna-asema, josta junat kulkevat kaupunkiin tiheällä aikataululla. Taksimatka Charles de Gaullesta keskustaan on hinnaltaan arvokas. Beauvais-Tillén lentoasemalta ei ole keskustaan suoraa junayhteyttä, mutta bussiyhteys toimii hyvin. Taksi Beauvais-Tilléstä Pariisiin maksaa huimia summia, eli bussiyhteys on suositeltava. Orlyn lentokentältä on parhaat yhteydet keskustaan, sillä lentokenttäjunat vievät matkailijan perille nopeasti Pariisin metroverkoston kautta. Taksimatka Orlystä Pariisiin on myös kohtuuhintainen; matka-aika on autolla tai taksilla vähintään puoli tuntia.