Qatar Airways

Qatar Airways

 

Qatar Airways on yksi maailman nopeimmin kasvavista lentoyhtiöistä. Sen moderni kalusto lentää yli 130 kohteeseen ympäri maailman, ja verkostoon lisätään koko ajan uusia kohteita. Qatar Airways tarjoaa erinomaisia yhteyksiä Pohjoismaista Persianlahden maihin, Intiaan, Kaukoitään, Intian valtameren kohteisiin, itäiseen ja eteläiseen Afrikkaan sekä Australiaan.

Qatar Airways on yksi maailman harvoista viiden tähden lentoyhtiöistä ja se kuuluu oneworld-lentoyhtiöallianssiin, jossa on mukana monia muitakin kansainvälisiä yhtiöitä, kuten British Airways, Finnair ja American Airlines. Previlege Club -jäsenet voivat nyt tienata ja käyttää maileja allianssin kaikkien jäsenyhtiöiden lennoilla. Qatar Airways Business Class -matkustajilla on lisäksi pääsy 550 lentokenttäloungeen.

Five stars

Qatar Airways on yksi kuudesta lentoyhtiöstä maailmasssa, joka on ansainnut viisi tähteä, ensiluokkaisesta palvelusta lennoilla. Yhtiö on myös palkittu useilla eri palkinnoilla, kuten ”World’s Best Business Class – Maailman Paras Turistiluokka”.

Hamad International Airport (HIA)

Maailman modernein lentokenttä, Dohassa sijaitseva Hamad International Airport (HIA), avasi vähän aikaa sitten ovensa lentoliikenteelle. Hamad International Airport tarjoaa matkustajille ympäri maailman täysin uutta matkustuskokemusta. Hamad International Airportin yli 600 000 neliömetrin terminaalirakennus on täynnä vaikuttavaa arkkitehtuuria, luonnollista valoa sekä nimenomaan lentokenttää varten luotua taidetta. Lentokentän ostosmahdollisuudet ja ruokailupaikat ovat maailmanluokkaa, ja siellä on monenlaista tekemistä jatkolentoa odotteleville aikuisille ja lapsille.

Boeing 787 Dreamliner

Qatar Airways lentää päivittäin Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta Dohaan Qatariin tilavalla B787 Dreamlinerilla. Business Class -matkustajat voivat nauttia suuresta työpöydästä sekä istuimista, jotka on helppo muuntaa täysimittaisiksi sängyiksi. Koneessa tarjotaan viiden tähden palvelua sekä ensiluokkaista ruokaa ja juotavaa, minkä lisäksi matkustajat voivat nauttia matkustamon alhaisempaa korkeutta vastaavasta ilmanpaineesta, suuremmasta happimäärästä ja korkeammasta ilmankosteudesta. Matkustamon penkkeihin on asennettu TV-näytöt, joiden avulla matkustajat voivat katsella elokuvia, kuunnella musiikkia ja pelata pelejä. Qatar Airways tarjoilee ruokaa ja juomaa maksutta myös Economy Class -matkustajille. Lisäksi matkustajille tarjotaan samppanjaa kaikilla Euroopan reiteillä.