Qatar Airways

Qatar Airways

 

Qatar Airways on yksi maailman nopeimmin kasvavista lentoyhtiöistä. Uudenaikaisella laivastolla lennetään jo yli 90 kohteeseen ympäri maailman ja reittiverkosto laajenee jatkuvasti. Pohjoismaista Qatar Airways tarjoaa yhteyksiä Persianlahden maihin, Intiaan, Kaakkois-Aasiaan, Intian valtamerelle, itäiseen ja eteläiseen Afrikkaan sekä talvella jopa Australiaan.

Five stars

Qatar Airways on yksi kuudesta lentoyhtiöstä maailmasssa, joka on ansainnut viisi tähteä, ensiluokkaisesta palvelusta lennoilla. Yhtiö on myös palkittu useilla eri palkinnoilla, kuten ”World’s Best Economy Class – Maailman Paras Turistiluokka”.

Doha

Matka-aika kohteeseen Doha on noin 6 tuntia. Dohasta on erinomaiset jatkoyhteydet Lähi-itään, Etelä- ja Itä-Aasiaan, Intian valtamerelle, Australiaan ja Afrikkaan.

Airbus 330

Airbus 330 – Paljon jalkatilaa turistiluokassa (jopa 86cm). Henkilökohtainen TV-ruutu jokaisessa selkänojassa – viihdettä elokuvien, tv-ohjelmien, musiikin ja pelien muodossa.

Internet lähtöselvitys – käytettävissä 36 tuntia ennen lähtöä. Lähtöselvitys sulkeutuu 90 minuuttia ennen koneen lähtöä. Mahdollisuus valita istuinpaikka sekä tulostaa tarkastuskortti (boarding pass).

 

Suosittuja matkoja
Hinta alkaen / henkilö meno-paluulennoista ilmoitettuna ajankohtana (lennot)
Lennot