Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:

Halvat lennot kohteeseen Tukholma

Viime hetken lennot kohteeseen Tukholma

Varaa ennen kuin on myöhäistä

Helsinki Tukholma
ma, 27 toukok. HEL - ARN
ke, 29 toukok. ARN - HEL
109€
Hinta/matkustaja
Gdańsk Tukholma
to, 27 kesäk. GDN - ARN
12€
Hinta/matkustaja
Helsinki Tukholma
ma, 03 kesäk. HEL - ARN
ke, 05 kesäk. ARN - HEL
79€
Hinta/matkustaja
Helsinki Tukholma
ma, 27 toukok. HEL - ARN
ti, 28 toukok. ARN - HEL
152€
Hinta/matkustaja
Helsinki Tukholma
ti, 28 toukok. HEL - ARN
ke, 29 toukok. ARN - HEL
86€
Hinta/matkustaja
Helsinki Tukholma
ke, 29 toukok. HEL - ARN
to, 30 toukok. ARN - HEL
87€
Hinta/matkustaja

Suositut lentoreitit kohteeseen Tukholma

Kaikki matkastasi - Tukholmassa

Vieraile - Tukhlolmassa

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja Pohjoismaiden väkirikkain kaupunki. Kulttuurillisesti rikasTukholma on rakennettu 14 saarelle, joita yhdistää 57 siltaa. Mielenkiintoinen Vanhakaupunki, laadukkaat museot, trendikkäät kahvilat ja baarit sekä huippuluokan ostosmahdollisuudet houkuttelevat uteliaita matkailijoita.

Mitä tehdä - Tukholmassa

Tukholman keskiaikainen Vanhakaupunki on hyvä paikka aloittaa kaupunkiin tutustuminen. Sieltä löydät Kuninkaan linnan, ihastuttavia kujia tuliaisten ostamiseen, mielenkiintoisia kahviloita ja ravintoloita. Kannattaa myös käydä Ruotsin suosituimmassa museossa, Vasa-museossa, jossa voit nähdä maailman ainoan 1600-luvulta säilyneen aluksen, Vasa-laivan. Djurgårdenin saarella sijaitseva ulkoilmamuseo Skansen on näyttävä kokoelma eri aikakauden taloja. Djurgårdenista löytyy myös Junibackenin satumaailma lapsille. Östermalm ja Södermalm ovat hyviä alueita ostosten tekoon, ja Tukholmasta löytyy myös useita kauniita puistoja joissa voit levähtää seikkailujesi lomassa. Taidetta ja museoita on tarjolla niin paljon, että yksi matka Tukholmaan tuskin riittää. Muutamia ideoita Tukholman retkellesi:

Lentokenttiä - Tukholmassa

Tukholman tärkein lentokenttä on Arlanda, joka sijaitsee 37 kilometrin päässä Tukholmasta. Pienehkö Stockholm Bromma Airport on noin 8 km päässä Tukholmasta, ja suurin osa sen lennoista keskittyy Ruotsin sisäisiin lentoihin. Stockholm Skavsta Airport sijaitsee 100 km päässä Tukholmasta lähellä Nyköpingiä. Stockholm Västerås sijaitsee vielä kauempana, noin 110 km päässä Tukholmasta.