Lennot Hotellit Lento + Hotelli Autonvuokraus
Travellink on nyt käytettävissä seuraavissa maissa:
Europe
Sweden (SEK)
Norway (NOK)
Denmark (DKK)

Lennot Helsinki–Berliini

Miksi kannattaa varata Travellinkin kautta?
 • Halpoja lentoja yli 660 huippulentoyhtiöltä
 • Vertaile halvimpia tarjouksia
 • Lennot parhaaseen hintaan kohteeseen Berliini

Näe Berliini viime hetken lennoilla

Parhaat lentotarjoukset kaikilta lähtöpaikan Helsinki kentiltä.

Lähtö ma, 19 joulukuuta Menopaluu pe, 30 joulukuuta
HEL Helsinki
BER Berliini
menopaluu alkaen 216€
Lähtö ma, 09 tammikuuta Menopaluu ke, 11 tammikuuta
HEL Helsinki
BER Berliini
menopaluu alkaen 100€
Reittitiedot
Hyödyllistä tietoa paikoista Helsinki ja Berliini matkasi suunnitteluun.
Elinkustannustason vertailu
Juna
Paikallinen, yksisuuntainen lippu
10%

Junamatkat ovat 10 % kalliimpia kohteessa Berliini kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
2,8€
Berliini
3€
Ateria
Keskihintainen ravintola
10%

Ateria kohteessa Berliini on 10 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
13€
Berliini
12€
Taksi
Vakioaloitushinta päiväsaikaan
40%

Taksimatka kohteessa Berliini on 40 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
6,9€
Berliini
4€
Kahvi
Tavallinen cappuccino
21%

Kahvi kohteessa Berliini on 21 % halvempi kuin kohteessa Helsinki.

Helsinki
4,09€
Berliini
3,22€
Helsinki lentoasemat
 • ( Helsinki Vantaa (HEL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
 • ( Helsinki Malmi (HEM)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 16 kms
Berliini lentoasemat
 • ( Brandenburg (BER)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 26 kms
 • ( Tegel (TXL)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 8 kms
 • ( Schoenefeld (SXF)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 17 kms
 • ( Tempelhof (THF)
  Etäisyys kaupungin keskustasta: 6 kms
K Etäisyys: 1105 kms

Lentokenttämatkat

Lennot lähtöpaikasta Helsinki

Helsinki on trendikäs suurkaupunki, joka tarjoaa vierailleen Suomen parhaan ravintolatarjonnan. Yhä kansainvälisempi, mutta samalla perinteikäs Helsinki kiinnostaa matkailijoita maailman ympäri. Lennot Helsingistä Berliiniin lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kenttä on Suomen kookkain: sen kautta kulkee jopa noin 17 miljoonaa matkustajaa vuodessa ja se vastaanottaa lähes 500 laskeutuvaa ja lähtevää lentoa päivittäin. Kenttä on tunnettu täsmällisyydestään ja siitä, että se säilyttää toimivuutensa jopa pohjoisen ääriolosuhteissa. Kenttä on kivunnut useana vuotena Euroopan parhaiden lentokenttien joukkoon kansainvälisissä vertailuissa. Helsinki-Vantaalla on kaksi terminaalia, joiden väliä on helppo kulkea ne yhdistävän, 250 metriä pitkän käytävän kautta, jonka varrella sijaitsee myös lentokentän juna-asema. Helsingin lentokenttä on lähes jokaisen maailmanmatkaajan portti muille maille, sillä se on ehdottomasti Suomen suurin kansainvälinen lentokenttä.

Matka lentoasemalle Helsinki

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Helsingin kaupungin ulkopuolella, Vantaalla. Matkaa Helsingin keskustasta lentokentälle on noin 18 kilometriä koilliseen; matkaan kuluu autolla noin puolituntia liikenteestä riippuen. Lentokentän läheisyydessä sijaitsee muun muassa Vantaan suuri kauppakeskus Jumbo. Kentälle kulkee paikallisjunareitti kehärataa pitkin Tikkurilan ja Pasilan kautta, jonka kyytiin voi hypätä Helsingin rautatieasemalta. Matka-aika on noin puoli tuntia. Julkisen liikenteen puolesta myös bussit kulkevat lentokentälle Helsingin rautatieasemalta ja Hakaniemen torilta.

Bussilinjat 615 ja 620 (yöaikaan) kulkevat lentokentälle Helsingin keskustasta Rautatientorilta, varsinaisen rautatieaseman vierestä, ja bussilinja 617 aloittaa kulkunsa Hakaniemen torilta. Elielinaukiolta. Rautatieasemalta lähtee myös Finnairin oma lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Matka-aika busseilla on noin puolesta tunnista 45 minuuttiin. Taksilla matkaan kuluu noin puoli tuntia.

Matka kohteeseen Berliini

Berliini houkuttaa suomalaisia matkailijoita halvoilla hinnoillaan, vaihtelevilla arkkitehtuurillaan ja rennolla elämäntyylillään. Kaupungin herkulliset sunnuntaibrunssit kuohuviinillä ja halvat lennot Helsingistä Berliiniin ovat monelle suomalaiselle erinomainen syy lähteä viikonlopun viettoon Saksan suurimpaan kaupunkiin. Kaupunki on kuin tilkkutäkki: löytyy niin uutta Potsdamer Platzin aluetta kuin vanhempaa ja rosoisempaa Charlottenburgia. Kaiken keskellä komeilee valtava Tiergarten-puisto. Koillis-Saksassa sijaitseva kaupunki on täynnä historiaa, ja moni saapuu kaupunkiin katsomaan jäljelle jäänyttä pätkää Berliinin muurista, Brandenburgin porttia sekä Checkpoint Charlie -raja-asemaa.

Useat trendikkäät viikonloppukirpputorit värittävät kaupungin katuja lauantaisin, ja moni niistä on helppo bongata kaupungin S-Bahnista, maanpäällisestä metrosta, käsin. Leppoisa, historiallinen, trendikäs ja täynnä elämää - mitä muuta voisi kaupungilta toivoa?

Matka kaupungin keskustaan

Helsingistä Berliiniin suorat lennot voivat laskeutua yhdelle Berliinin kahdesta lentokentästä: Tegel- tai Schönefeld-lentokentälle. Tegel sijaitsee Bradenburgin torilta noin kymmenen kilometriä luoteeseen, jonne matka bussilla kestää noin puolisen tuntia. Pienien lentoyhtiöiden suosima Schönefeldin lentokenttä sijaitsee kauempana kaakossa, noin 20 kilometrin päässä. Matka täältä Bradenburgin torille kestää noin 40 minuuttia.

Tegelin lentokentän bussipysäkki on suoraan pääuloskäynnin vieressä. Matkalippu on ostettava automaatista ulkopuolelta ennen bussiin menoa. Valitse AB-vyöhykkeen lippu. Bussi ajaa Hauptbahnhof-rautatieaseman kautta, josta on helppo vaihtaa metroon tai muihin busseihin. Taksilla matka Tegelistä kaupungin keskustaan kestää noin puoli tuntia. Schönefeldin kentältä kaupungin keskustaan pääsee junalla, johon on myös ostettava lippu etukäteen. Taksimatka asemalta keskustaan kestää noin puoli tuntia.

Muita kiinnostavia reittejä

Flyg från Helsingfors till Berlin
Fly fra Helsinki til Berlin
Fly fra Helsinki til Berlin